local-stats-pixel fb-conv-api

Putniņš piekāpa ciemos!28

40 0

Tātad atkal ir gadījies ka pie darba tika atrast mazs putniņš..Es pieņemu ka tas ir zvirbulis! Ir otrā diena, ēd diezgan labi, dzer arī un izskatās ka būs dzīvotājs! Izlasīju ka šie ēd gan gaļas ēdienus, gan dāzrzeņ vaidīgos.. tādēļ no sākuma meiģināju samiksēt tomātu ar lielopa malto gaļu, kas nebija īpaši veiksmīgi, jo acīmredzot tomāti šim ne īpasī iet pie sirds, BET atjaucot ar H2o, mazais ēda gālu ka ar gardu knābi (muti)! Tika arī meiģināts iebarot tārpus,bet veselus tomēr nerij.. un nē, es netaisos gan uzņemties mātes lomu un kožļāt viņus mazulīša vietā, un tad spļaut mutē iekšā viņam :D
Šoreiz intereses pēc nolēmu viņu iemūžināt katru dienu, vienu reizi un vērot pieaugšanas izmaiņas! Lidot vēl nemāk, bet līdz tam mēs vēl tiksim! :)

40 0 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Turies, pazvani kādai vetklīnikai, pakonsultējies kā labāk. Malacis, ka esi uzņēmies glābt mazo radību, bet nesalaid grīstē dēļ nezināšanas. Es tavā vietā aiznetu vetiem, lai apskata, pastāsta kas un kā. Es pusaudža gados vnk mazu ežuli nobeidzu, atradu viņu kopā ar ežu mammu - puikas mocīja, mamma bij beigta a mazais dzīvs. Tā kā biju laukos un vēl 13gadīks skuķis, neiedomājos, ka notiks kas slikts un baroju no pipetes ar govs pienu no veikala. Nomira. Izrādījās, ka ežiem govs piens nav labs. A es tak nezināju :( Lai tev izdodas!

5 0 atbildēt

Malacis!

4 0 atbildēt

Pēc tam tas būs mājas putns, nevis savaļas! Jo viņš būs pieradis pie mājām, un nomirs, ja par viņu pārstās rūpēties!

4 0 atbildēt

Nu man vismaz pietika sirdsapziņas lai nedotu viņam putnu gaļu :D

4 0 atbildēt

Atkal? Vai tad balodēns jau atstājis Tavu ligzdu? :)

0 0 atbildēt

Piedod, pārteicos, es domāju augļi, nevis dārzeņi.. Zinu,zinu, ir tādi graudi priekš putniem.

0 0 atbildēt

putns tiešām palaists brīvībā visticamāk nosprāgs, bet tas tā. galvenais, ka prieks par sevi, vai ne? ^_^

0 0 atbildēt