local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmā aprīļa joks.2

44 0

“Ir pienācis laiks izrauties no ikdienas rāmjiem un sākt jaunu, dabisku, neuzspiestu dzīves veidu. Jādzīvo neatskatoties un baudot! “

Šājā naktī es nebiju viens. Pie manis palika sieviete, kura atzinīgi izteicās par manu grāmatu kolekciju, un trīs teikumus vēlāk mēs jau bijām puskaili…

Tomēr, es vispirms pastāstīšu, kā es nonācu līdz šai situācijai. Stāsts sākās 31. marta vakarā, kad satiku savus kursa biedrus “ballīšu zvērus”. Mūsu kompānijā parasti ir sagaidāmas īpaši košas ballītes ar daudziem piedzīvojumiem. Tā neskaitāmas reizes pagājušajā gadā klubā Coyote Fly no deguna citiem nocēlām meitenes. Atceros īpaši jautru reizi, kad ceļā no Vecrīgas nakts vidū pēkšņi izdomājām, ka ir karsts un visi ielēcām nopeldēties kanālā. Viena no daiļavām pat pievienojās. Vakaru beidzām pīpējot ūdenspīpi drauga dzīvoklī līdz deviņiem no rīta. Pāris skaistules joprojām bija ar mums. Draugs, dzīvokļa īpašnieks, palika naktī ar trako meiteni, kura izpeldējās. Viņi pat turpināja satikties, kaut bija tik atšķirīgi kā diena un nakts. Mūsu bariņš tovasar bija kā rokzvaigznes.

Šovakar sēdējām, iedzērām, lepojāmies par pagātnes stāstiem. Šo vakaru neatgriežami izmainīja draugs, kurš izdomāja nopirkt veselu absinta pudeli un lika mums izdzert pirms pametam galdiņu. Tā kā pulkstenis bija pāri pusnaktij un bija iestājies 1. aprīlis, mēs sākām viens otru izjokot. Tobrīd pat nenojautu, ka dzīve ar mani pašu izspēlēs pikantu joku. Mēs tikai sagatavojam sevi šai situācijai, dzerot šotu pēc šota. Pasaule fonā izbālēja, un viss acu skatiens palika intriģējošs.

Tālāk pārvietojāmies no bāra uz bāru, līdz nonācām “Sapņos un kokteiļos”. Tur sūtot kārtējos kokteiļus, viens draugs it kā joka pēc izaicināja iepazīties ar pāris vecākām sievietēm. Sacīts darīts, gājām klāt. Iepazīstināju ar sevi, uzvedos solīdi un jauki. Vismaz man tā šķita, bet bija jau vienalga – pilnīgi visi iesaistītie bija labā alkohola reibumā un dzīve izskatījās rožaina un salda. Sievietes mums pievērsa lielu interesi un jau pavisam drīz neslēpa savus vakara nodomus. Es noskatīju vienu no sievietēm, kas izskatījās gluži apburoši, ļoti eleganti. Viņai acīs bija saglabājies bērnišķīgais skatiens un to papildināja jauki sārti vaidziņi. Arī formās viņa konkurēja ar 20 gadīgajām Coyote meitenēm, tikai pieredzējušais skatiens un pārējā kompānija nodeva, ka dāma ir vismaz desmit gadus vecāka par mani.

Interese bija abpusēja. Alkohols darīja savu. Drīz mēs dejojām un es viņu pievilku sev pavisam tuvu. Nākošajā brīdī jau abi zinājām kā tas turpināsies. Par laimi man bija atslēgas brīvam dzīvoklim tepat netālu. Pēc brīža atradāmies taksī uz dzīvoklī. Loģiski, ka nebraucām pie viņas, droši vien tur gulēja viņas vīrs. Es saprotu, ka “ir pienācis laiks izrauties no vecajiem šabloniem un sākt jaunu, dabisku, neuzspiestu dzīvesveidu. Jādzīvo neatskatoties un baudot!”

Tā mēs nonācām manā dzīvoklī un pavadījām kopā neaizmirstamu nakti. Diez vai nepieredzējusi meitene mācētu tādus trikus, kādus viņa rādīja šajā vakarā. Viņai demonstrējot savu lokanību, mēs kaislīgi nodevāmies mīlas priekiem. Nezināju, ka to var darīt meitenei esot špagatā, nezināju, ka to var darīt tik kaislīgi uz palodzes un noteikti nezināju, ka ar dažādiem glāstiem, neķītriem čukstiem un vijīgām kustībām vienkārši labu seksu var pārvērst par neaizmirstamu baudas un kaifa mutuli. Pēc kulminācijas es iekritu gultā, viņa meitenīgi ieritinājas man blakus. Tad pēkšņi mana nakts kompanjone piecēlās, pateicās par vakaru un jau piecu minūšu laikā bija pametusi manu dzīvi. Apmulsumā nepaspēju uzzināt ne viņas kontaktus, ne norunāt tikšanos.

Es šo vakaru uztvēru, kā īsu aizliegtā augļa baudījumu mums abiem, pēc kura katrs atgriežas savā ikdienas pasaulē. Es nekad nebiju domājis, ka mani pievilks vecākas sievietes, bet šoreiz pilnībā izbaudīju viņas pieredzi un spējas gultā. Vienīgā daļa, kas man nepatika, ir tā, ka tagad guļu gultā viens, un šī sieviete, iespējams, jau steidzas mājās pie savas ģimenes. Tā, lūk, no šī vakara saņēmu vairāk kā gaidīju, bet tomēr beigās jūtos tā, ka esmu kaut ko pazaudējis. Mani savaldzināja vecāka sieviete, un to uztveršu kā negaidīto “joku”, ko dzīve ar mani izspēlēja 1. aprīlī.

Lasi vēl par maniem piedzīvojumiem manā blogā - http://mrxblogger.com

44 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

trīs burti '' HIV ''

3 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt