local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par dzīvi Spānijā10

70 1

22 pazīmes, kas liecina, ka Spānijā es uzturējies pietiekami ilgi. Šīs lietas sapratīsi pirms sāksi runāt spāņu valodā.

« 1  2  3 »
70 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Spānijā biju tālajā 2000. gadā, kad man bija 17 gadi. Toreiz vēl bija pesetas. Biju pārsteigts, ka viņi dzer vīnu ar kolu (kalimačo) un apelsīnu alu (kādi mums vēl toreiz nebija). Gribēju dabūt bārā tīru šņabi, bet deva tikai skrūvi - šņabi ar sulu. Piedzirdījām vietējos spāņu jauniešus ar līdzi paņemto Atlanti vai Metaxu. Spāņiem to iedzert bija tīrās mocības, bet ar 3-4 gāzīti aizgāja. Spāņi mums, savukārt, iedeva kasti ar vīnu un divas 3 litru burkas ar dzimtenīti (izrādās, ka kāds tur tādu arī dzen), kur vienu no burkām mūsu kolektīvs izrāva jau pirms gājiena, spāņiem acis lielas, protams. Vīna kaste atpakaļceļā bija cauri jau līdz Vācijai, bet atlikušo dzimtenītes burku Vācijā kempingā piebeidzām.

Īsti skaidrā nebijām gandrīz nevienā brīdī 2 nedēļu garumā. Kad latvieši ieraudzīja Sangrijas litrīgās pakas pa drusku vairāk kā 100 pesetām (ap 40 santīmu), tālākais man nav jāstāsta.

7 0 atbildēt

neizklausäs pëc labas vietas priekš dzīvošanas, 

5 0 atbildēt
Dzīvoju Spānijā 11 gadus un 50% sarakstītā ir muļķības, turklāt ar drukas kļūdām.
4 0 atbildēt
Kad tauta BEIDZOT iemācīsies konsekventi izklāstīt savas domas sakarīgā formā un bez tik daudz muļķīgām pareizrakstības un stila kļūdām?! Katru 3. rakstu spokos šķiet ir veidojis trešās klases audzēknis ar smagām sakarīgas domāšanas problēmām. Tak sāciet beidzot PĀRLASĪT savus tekstus un pielabot kļūdas! Neiespējami lasīt!
2 0 atbildēt

Nezinu, ko autors gribēja pateikt, bet raksts neko neizstāsta. 

1 0 atbildēt
👍
1 0 atbildēt
Man patika raksts mcaa mcaa
0 0 atbildēt