local-stats-pixel fb-conv-api

No kurienes nāk raksti, kas Jums nepatīk?5

Janvāris ir pārdomu laiks, par to kas bija un kas vēl būs. Domāju, ka jāuzsāk vlogs, tas ir kā kārtīga pilsoņa pienākums izpaust savas domas un izsludināt savu eksistenci, ko cilvēki aizmirsīs pēc 15 minūtēm. Ja vien… es to nepataisīšu īpaši pazemojošu. Lai nu kā, ar izskatu es neizceļos ne uz vienu, ne otru pusi. Tad nu nolēmu rakstīt, jo par manu “izcilo” gramatiku kāds varēs uzrakstīt vareni labu un naidīgu komentāru, un nopelnīt kādu kaudzīti plusu.

Atriezīšos pie Janvāra. Es nezinu kā Tev, bet man tas ir vareni izmisis mēnesis. Darbu mazāk kā citus gadus, beidzot, varu sākt apdomāt savas eksistences iemeslu. Depresija – diezgan apspriesta tēma. Mana depresija sākas ap 4 pēcpusdienā. No rīta es pamostos, palasu kādu izglītojošu literatūru. Esmu ļoti iecienījusi Matildes rakstus, tas dod sirdsmieru manām smadzenēm. Kad jūtu iedvesmu, pievēršos filozofijai. Parasti talkā nāk raksti par Kremļa propagandu. Jebkura globāla tēma ir izcila, jo lielākoties cilvēkiem nav ne jausmas, kas notiek. Meloju? – Nē! Varbūt Tu esi viens no tās minoritātes, kas paskatās arī faktus vai ir tiešā saitē ar Kremli. Ne tikai bļauj subjektīvu žurnālistu viedokli, ko izlasījis Sejas grāmatā, mēģinot, izspiest savu rīta kafiju ar brokastīm. Otrajā variantā ietilpstu arī es. Parasti, gan izvēlos viedokli, kas ir pretējs kādam citam komentētājam. +/-? Pilnīgi vienalga, mans galvenais eksistences iemels ir tikt pamanītai. Ap pulksten četriem, es saprotu, ka laikam neesmu pamanīta. Dodos uz testa sadaļu, lai uzmeklētu kādu izcilu testu. Kad visi testi ir izpildīti un mīnusi salikti, sāku saprast, ka man ir nepieciešama kāda iedvesma jaunu prasmju apgūšanai. Aizveru spokus un dodos uz Tavu Tūbu. Paskatos nelielu devu video par Bitcoiniem, politiku un vēsturi, dažkārt mākslu, bet lielākoties ar mīlīgiem kaķīšiem. Jūtu, ka man ir jauna deva informācijas, ko izlikt naidīgos komentāros. Pēc divu stundu vervēšanas, lūkojoties pēc attiecīgajiem rakstiem, saprotu, ka nav izdevies. Aizveru spokus un dodos Gūgles meklējumos “Vai man ir depresija. Viktorīna”. Zinu pareizās atbildes no galvas. Apstiprinot savas raizes ļauju sev atpūsties un neko nedarīt. Man taču ir depresija!

Manas turpmākās darbības norisināt “Veselība un Sports” sadaļā. Skatos uz skaistu meiteņu foto līdz man beidzot uznāk iedvesma sākt rūpēties par sevi. Rītā… Rīt es sākušu sportot un ēst veselīgi. Jā! Ir taču janvāris. Bet tagad? Tagad es pievērsīšos sava prāta attīstīšanai. Pozitīvas domas. Mazais gada plāniņš: nomest svaru, izlasīt 5 grāmatas, ēst veselīgi, vairāk vingrot, izmazgāt smirdīgās zeķes, vismaz reizi mēnesī ieiet dušā un noskatīties kā tad Roberto iemīlēja Rebeku un tad uzspridzināja. Nu labi, šito arī sākušu rītā. Ap pulksten 7 es atceros par saviem komentāriem. Pirmais “-“ ir veiksmīgi saņemts. Dodos uzspiest rakstam “+”, cerībā, ka tas parādīsies pirmajā lapā. Turpmāko stundu pavadu klikšķinot – “mani komentāri”, “raksti”, “mani komentāri”, “raksti”, “mani komentāri”… Ūuu jauns raksts no Matildes. Dodos uz Devīto Gagu, lai varētu iepostotu linku no kurienes viņa ir nozagusi savu rakstu. Izdevās!

Bezdarbība, TV laiks. Ja man dzīvē kaut kas padodas, tad tas ir mācīties no citiem. Bez tabu es iemācos, ka risināt problēmas. No “Viņas melo labāk” es apgūstu savas sociālās prasmes un kurus produktus pirkt. No ziņām es uzzinu visu pozitīvo, kas ir noticis pasaulē. Jūs domājat, ka nepalīdz? Palīdz, un kā vēl. No “Tas var notikt tikai Krievijā” es iemācījos kā ieplūst Krievu sociālajās grupās un netikt pamanītai.

Ap pulksten 10 pie manis ierodas Vasja. Nobriedis, patriotisks tautietis gados. Nemelošu, es pie viņa nespēju pierast. Lai gan, pēc piektās glāzītes, viņam izaug spārni, pie kam - rozā. (Tā ir metafora). Vasja man iemāca jaunas lietas, par sevis cienīšanu un pieņemšanu. Šodien es iemācījos kā “salauzt” savu ikdienišķo ciklu. Vasja ir Dievs, Vasja māca mīlēt un pieņemt, Vasja māca likt bezjēdzīgus rakstus spokos. Vai juties dusmīgs izlasot šo rakstu? Dodies pie Vasjas! Bet vispirms, neaizmirsti ielikt “-“. Ceru, ka Tev šis raksts iemācīja kā uzlabot savu dzīvi, ja nē – nu neko.

P.S. Vasja vainīgs

95 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Sulīga satīra. 

6 0 atbildēt
Pārdomu laiks var būt laba lieta, jo vari daudz ko pārdomāt. 🎓
5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt