local-stats-pixel fb-conv-api

Nesit sievieti! Ko darīt, ja iegrābies?62

258 2

Te nebūs kārtējais propogandas raksts. Esmu viena no tām sievietēm, kurām izdevies izbēgt no elles.

Lai neceltos neskaidri jautājumi, vīrietis bija baltās rases pārstāvis un dzimis ES savienībā.

Īsumā pastāstīšu par savām iepriekšējām attiecībām:

1. Katru vakaru bija jāsazinās ar sms, ja nebijām kopā fiziski, un tā nebija tikai 1 sms, bet vismaz 20 līdz viņš aizgāja gulēt.

2. Kad satiekamies, visi epasti un īsziņas ir jāuzrāda, ja ēpastā ir pienācis DORMEO matrača piedāvājums ar 40% atlaidi ar vīrieša pārdevēja vārdu, tad piekaušana garantēta.

3. Tev ir jāģērbjas pēc noteiktiem standartiem. Principā, vispār tu sev drēbes nevari izvēlēties, aizej uz veikalu, viņš skatās un katru apģerba gabalu apstiprina.

4. Tu esi pilnīgi ekonomiski atkarīga no viņa. Katrs cents, ko iztērē vai nu nonāk viņa atskaitē, vai arī jāatdod viņam. Un viņš izsniedz tev produktus, varbūt.

5.Sakaru kontrolēšana. Tu drīksti sarunāties ar draugiem ierobešotu laiku. Tavas vēstules prasa pārtulkot. Jebkurš aizdomīgs kontakts beidzas ar piekaušanu.

6. Tev visu laiku mēģina ieskaidrot, kādai ir jābūt kārtīgai sievietei. Ja neesi no tā paša apvidus, tad skaidro, ''ka pie mums neviens tā nedara'' utt. Visiem taviem paradumiem jāpielāgojas videi, kurā vīrietis uzaudzis.

7. Seksuālais terors. Tev cenšas ieskaidrot (ja esi jauna) vai piespiest uz seksuālo attiecību formām, ko nevēlies, piem. orālais vai anālais sekss. Tev cenšas iestāstīt, ka visas sievietes to dara, ka tā ir norma un, ka tu nekad nedabūsi labāku vīrieti, ja to nedarīsi. Ja vēl joprojām atsakies, tad piekauj.

258 2 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Nekad nēesmu šo sapratis Ja vīrs mani regulāri sit......   KĀ var parādīties regulāra sišana??? Pirmajā reizē kad pačeļ roku izrunājās otrajā reizē ar panu nah pa pieri. Labāk atsēdēt cietumā nekā ļaut ka tevi tā pazemo. Tieši tik vienkārši.  Paši sev ļaujam visu to nodarīt!

2 1 atbildēt

@Aptauja: Vīrs tevi sit. Tava rīcība?

Cits variants: Pats esmu viirs. Nevienu nesitu.

1 0 atbildēt

gudra sieviete nekad nenonāks bezizejas situācijā kad jāsamierinās ar to, ka tevi sit. 

sievietēm vajadzētu mazāk klausīties vārdos, un vairāk skatīties uz darbiem, tā izpaliks daudzas vilšanās.

pareizās attiecībās vīram būtu jābaidās no sievas nevis sievai no vīra

3 2 atbildēt

only thing i have to beat is my meat.

1 0 atbildēt

@Aptauja: Vīrs tevi sit. Tava rīcība?

Cits variants: Mni nav kas sit

1 0 atbildēt

Vispār man ir 50 gadu, pimpausi. Un tavs intelektuālais līmenis labākajā gadījumā ir amēbas līmenī. Un par to iedošanu pierē, ne viens vien ir aplauzies. Dīvāna karotāj. Mīnuss.

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vīrs tevi sit. Tava rīcība?

Cits variants: Sievietes nesitu.

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vīrs tevi sit. Tava rīcība?

Cits variants: Krā!

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vīrs tevi sit. Tava rīcība?

Cits variants: man nav vīra

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vīrs tevi sit. Tava rīcība?

Cits variants: esmu vīrietis

0 0 atbildēt

Normals virietis savu sievieti nesitiis... normala sieviete savu virieti nenovedis lidz tam,lai paceltu roku pret vinu! Viss vienkarsi.

2 2 atbildēt

  4.Riktīgi palika žēl,pie tam viņā vēl tikai bērs!(viss maz man tā šķiet)

0 0 atbildēt
Kā vispār var nonākt tādā situācijā? Vienīgais to var izskaidrot, ka nav bijusi gimene, kas so to iemāca..
0 0 atbildēt

 Principaa es neesmu rasists... bet pret tiem melnajiem peertikjiem kuri sievieti uzskata par zemo slaani...es tikai pret! Tevi sit melnais suuds? ble panem kalashu un sauj nost to kropli!

1 2 atbildēt
Es nezinu ar kādu morālu kropli biji kopā, bet vainīga esi vien pie visa pati. Nav ko līst svešā zemē laimi meklēt, kur nu vēl ar melno mūli kopā.
7 8 atbildēt

3 jautājumi autorei ja tas viss taisnība 1. cik gados aizbrauci ar šo vīrieti un cik gadi kopā bijāt 2. cik iepriekš ar puišiem bija izgājusi laukā, randiņi, bučas w/e, vai bija vientuļā pele u.t.t. 3. nu un vai tas 'vīrelis' mainijās vai no sākta gala jau bija tāds (plx no bshit) ???

4 6 atbildēt

Komentāros var redzēt viszinošus ieteikumus par rīcību no 14 gadīgiem puišeļiem, kuriem nav ne mazākās izpratnes ne par dzīvi, ne par cilvēku psiholoģiju, bet nievājošus komentārus gan ļoti gribās izteikt. Šeit būs #FunFact - ne vienmēr sieviete var tik vienkārši iziet no šādām attiecībām, ja īpaši ja vīrietim ir liela kontrole pār sievieti (apartments uz viņa vārda, personāla informācija, apkaunojoša informācija par cilvēku utt.) Bet protams, ļausim spoki.lv mazgadīgajiem komentāru ekspertiem nomelnot sievieti, kas ir cietusi vairāk nekā viņu tuvredzīgais rieksts galvaskausā var izprast.

Ir simtiem iespējamie iemesli, kāpēc sieviete uzreiz nepamet šādu monstru. Jums nav spriest par to, vai šie iemesli ir pamatoti vai nē. Vienīgais vainīgais ir tas, kas veic šādas darbības pret kādu citu cilvēku, nevis pats cietējs. Jābūt tiešām galvā sistam, lai vienmēr vainotu upuri.

6 11 atbildēt

Pasūkā viņam, nomierināsies uz kādu laiciņu.

4 13 atbildēt