local-stats-pixel fb-conv-api

MeiteneTīmeklī @ trešdiena1

Heyo, šis raksts nebūs garšs, jo es šodien atklāju savu skriešanas sezonu, un esmu ļoti nogurusi.

Īsumā par šo dienu.

1. Es atklāju savu skriešanas sezonu.

Nedaudz ātrā nekā plānoju, bet laika apstākļi mani šodien neuztrauca. :d Skrēju 2 stundas. Un sapratu, ka neesmu zudējusi izturību. Skrienu jau 3 gadus. Tas ir mans vaļasprieks. Es varētu skriet dienām un naktīm.

Šodien veicu sūtijumu internetveikalā. Pasūtiju rokas pulkstenis pedometru, auklas locītavā, vingrošanas paklāju, maciņu kurā skrienot turēt telefonu un korseti, lai iegūtu perfektāku figūru skrienot.

Daudzi tagad teiks, ka es skrienu, lai novājētu. Nē, man ir 55 kg, manam vecumam tas ir perfektais svars, man ir perfekti izteikts viduklis un neko nomest man nevajag. emotion Es skrienu, jo man patīk. Trenējos maratonam, kas notiek vasaras beigās.

2. Es uzrakstiju bijušajam.

Jau vakar vakarā uzrakstiju, man vienkārši sirsniņa lika un es klausiju taj. Kautkas, viņš tomēr ir. Jā, es viņu nemīlu, bet esmu ļoti pieķērusies. emotion Viņa attieksme gan ir nedaudz stulba, viņš vēlas lai skrienu viņām pakaļ. Tākā es tāda neesmu, viss tas sagādā grūtības.

Es pateicu, ka neskriešu pakaļ un lai pats domā ko vēlas tālāk. Kāpēc es tā daru? Pametu, bet pēc tam pati moku ar vēstulēm? Esmu sadiste?emotionemotion hihi, jā. Es apzinos, ka ar viņu neesmu ļoti laimīga, bet kautkā velk pie viņa. Es zinu, ka varu atrast 100 x labāku puisi. Bet vai man vajag? Un vai man vispār vajag puisi? Vai viņiem vajag mani? Reizēm, es nesaprotu, reizēm es negribu saprast.

3. Pavadiju rītu ar savu mammu un tanti.

Aizgājām un kafeinīcu, paēdām brokastis, padzērām kafiju. Papļāpājām. Tas bija jauki, ir jauki, ja ir kāds pieaudzis cilvēks(manā gadijumā pat divi) ar ko vienkārši parunāties, par sāpīgām tēmā, nolikt vīriešu, aprunāt jebkuru draudzeni. Un vienkārši ideāli pavadīt laiku.

4. Alkstu pēc miega jau 2 stundas.

Pirms divām stundām, beidzu savu treniņu. Tagad domāju par dušu. Pēc tam par miegu. Vajag izgulēties. emotionemotion:

Labi, mīļie. Es dodos dušā, un tad gulēt. emotion Jauku jums vakaru un saldus sapņus.

Meitene Tīmeklī pamet tīmikli xxx

16 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt