local-stats-pixel fb-conv-api

MeiteneTīmeklī @ sestdiena8

čau.

Ilgi domāju ko lai rakstu šeit. :d

Sākšu ar to, ka es vēljoprojām neesmu atbrīvojusies no sava bijušā. Viņš ir visur. emotion Un man tas tracina, kautgan pati par viņu domāju. Vakara viņš bija iedzēris (atkal). Un protasm rakstija man. Itkā viņš ir jauks, bet es nevaru samierināties ra to, ka es viņam būšu otrā vietā. Pirmajā draugi un citas izklaides.

Varbūt, ka es vienkārši velti stresoju un viss ir labi. Bet es nemāku izturēties, tā, kā viņš grib. Es nemaz negribu, jo es tāda neesmu. Es esmu es, ,ar savām īpatnībām un ja ielaižu kādu savā dzīvē es gribu, lai esmu svarīga un draugi tikai pēc tam. Bet viņš tā nevar, taču es nevaru tā, kā viņš var. Mēs kopā vienkārši nevaram. Un ja iet runa par tuvību, tad tā ir vienīgā joma kurā mums sapas, bet kāda jēga dēļ tā palikt kopā? Nav. Neesmu no tām kuras var uzturēt seksuālas attiecības bez nekādām jūtām. Tas nekam neder. emotion Tāpēc mūsu ceļi redzami šķiras.

Šodien ar draudzeni dosimies iepirkties, liekas, ka diena būs izdevusies. Pavasara pirmās smaržas un ko tas nozīmē? Vajag kādu jaunu šmotku. :d Tipiska meitene.

Nezinu, kā šodien būs ar skriešanu, bet vajadzētu, jo rīt neskriešu. Svētdienas ir īstas slinkošanas dienas. emotion

Ziniet, es nesaprotu, kā varu justies tik pozitīva kad man dzīvēs notiek tik daudz nepatīkamu lietu. Mans veselības stāvoklis ir graujoš, pašsajūtas graujoša un tad vēl tas kretīns totāli čakarē smadzenes. emotionemotion:d Bet es vienmēr saku tā "ja tas notiek tad tam jānotiek.".

Tagad laikam jābeidz šis raksts, jo jāiet dušā, negribu kavēt. Tāpat zinu, ka kavēšu, jo es kavēju vienmēr. Tā ir mana sliktā īpašība. emotionemotion

Lai jums jauka diena!emotionemotionemotion

Meitene Tīmeklī pamet tīmekli xxx

28 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Tev jāatrod labāka nodarbe, nesmīdini tautu.
1 0 atbildēt

Kā tas vispār skan Tu pati saproti. Tu gribi lai Tu viņam esi pirmā vietā,draugi otrā vietā,kas trešā vieta,,,ģimene. Normālas attiecības nedala ar skaitļiem.

Tev ir jātiek galā pašai ar sevi.

0 0 atbildēt

Nezinu cik Tev meitiņ ir gadu,bet ja Tev,kā Tu izsakies viss ir graujošs,veselība,pašsajūta,blakus kretīns,paanalizē nedaudz sev,gan jau risinājums radīsies,nevērtē,ka Tu esi labā ,pieliec nedaudz kritiku,neesi pasaules naba,bet ar sievietei vien zināmiem dotumiem panāc savu,necērt ar cirvi,esi sieviete .

0 0 atbildēt

Nostalģiska sajūta uznāca. Gandrīz vārds vārdā ar manu dienasgrāmu, ko rakstīju kad man bija 15.

0 0 atbildēt