local-stats-pixel fb-conv-api

Lai met akmeni pirmais14

130 6

Lai visiem jauka diena šajā ne tik biežajā datumā emotion

Es ljoti miilu spokus, esmu shajaa saitaa jau n-tos gadus. Visu laiku biju vairaak gan kaa zoles speelmanis. Maz pieveersu uzmaniibu paareejaam aktivitaateem.

Jacky vienmeer mani uzmundrinaaja ar medaalju pieshkjirshanu. Un jaa, neatceros, kura taa bija, bet vinja mani iedroshinaaja rakstiit... ar vaardiem - mees ljoti gaidaam Tavu pirmo rakstu... ehhh..

Un jaa, es uzrakstiiju. Savu pirmo rakstu. Ar savu miiljaako muuziku. Un tad jau panesaas. Maisam gals bija valjaa. Mani vairs aptureet bija neiespeejami.

Parunaasim tagad par stilu. Jaa, jaa, par stilu, un nevis par gramatiku.

Njemsim par piemeeru Mahitoo. Vinjam tik ljoti patiik piekasiities maniem rakstiem, motiveejot, ka es necienu latvieshu valodu. Es cienu visas valodas. Un mans rakstiishanas stils nekaadaa meeraa neattiecas uz cienju vai necienju. Godaajamam Mahitoo buutu jaasaak pasham ar sevi, jo probleema ir vinjaa pashaa, ja jau vinjsh saskata tekstaa k-kaadu necienju. Lai godaajamais palasa senos latvju rakstus, ja vien spees k-ko saprast :D

Shaads rakstiishanas veids aizsaakaas agriinajos chatos, un tajaa nav nekaa nesaprotama, ja vien cilvim nav probleemas ar uztveri.

Es esmu ljoti pozitiivi noskanjots cilvis, miilu juus visus, spoceeni, un priecaajos, ka esmu ar jums vienaa sasaistee. Tas, ka esmu no citas planeetas, nebuut netraucee buut vienotai ar jums, mani miiljie emotion

130 6 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Raksti ir visnotaļ labi un interesanti palasīt, bet... atvaino: garum- un mīkstinājumzīmju tīša nelietošana nav stils, bet necieņa pret jebkuru lasītāju. Jau tā mūsdienu sabiedrībā ir nospiedošs analfabētisma līmenis, kāpēc patiešām domājošam un gudram cilvēkam tas ir vēl īpaši jāizplata un jāpopularizē? emotion

Ja cilvēkam ar uztveri ir viss kārtībā, viņš spēs izlasīt tekstus arī šādā rakstībā:

"5H11 Z1NJ4 1R DOM44A , L41 P13R44D11TU , K4 MU5U PR44T5 V4R P431KT BR11NUM L13T4S ! 135P41D11G45 L13T45 ! SA44KUM44 T45 B1J4 GRT1 , B3T T4G4D T4V5 PR44T5 ŠO L4S4 J4U 4UTOM44T15K1 , P4T N3PIEDOM44JOT . V4R1 BUUT L3PN5 ! T1K41 D4ZH1 PR44TI SP33J 5HO 54L4511T !"

Bet vai tāpēc tagad tā ir jāsāk rakstīt?

8 0 atbildēt

Izlasiju pirmo teikumu domāju ka būs labi, izlasīju nākamo un vairs negribēju lasīt.

6 0 atbildēt

rakstīšanas stils ir labs, bet nepatīkami lasīt bez garumzīmēm... man, piemēram, kā savas dzimtās valodas mīlim šķiet nepieņemami rakstīt bez garumzīmēm un tā vietā rakstīt ''sh'', ''aa'', ''nj'' un citus garumzīmju un mīkstinājumu zīmju aizstāvjus. tādēļ arī lasot šo rakstu tā nu galīgi nevar viņu izbaudīt. nu nevar.

5 1 atbildēt

ok iebaazu teu miinusu.

6 2 atbildēt

Nolāpīts,ir programma -apostrofs,komats. Skolā lasīt mācīja? emotion 

5 2 atbildēt

ja tu zoli spēlē tāpat kā raksti,tad ar tevi pie viena galda spēlēt to nevēlētos

5 2 atbildēt
Kad cilvēki runā publiski, viņiem vajadzētu uz sakāmo mazliet koncentrēties ne tikai uz rakstīšanas stilu, bet arī gramatiku. Bet, ņemot vērā situāciju un citu "drukātāju" kļūdas/stilu šī pareizrakstības tēma būtu ka TABU vai atsevišķas rakstu sadaļas cienīga.
1 0 atbildēt

Enigma noplistu pie tas kriptogrammas,kuras variantu piedava P.Vetra ...  pilnigi jauna lappuse shifru pielietoshanas vesture.Vienreizejs panjemiens ka neuzkritoshi likt iemacities latvieshu valodu ...  citadi nav atshifrejams.

0 0 atbildēt