local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc mani moka sirdsapziņa?13

181 9

Atzīšos tā man nodarījusu vairāk ļauna ne laba.Nu,vismaz man pašai tā škiet.Jo es nekad neesmu piesavinājusies svešu naudu jeb normālā valodā runājot zagusi.Neesmu to darījusi arī tad ,kad vilinājums liels un liecinieka neviena.

Sirdsapziņa neļāva.Neesmu apzināti kādam darījusi ļaunu(diemžēl sirdsapziņai vienalga -apzināti vai neapzināti-labos darbus no ļaunājiem tā atšķir nešaubīgi).Neesmu protams arī nogalinājusi.Kaut gan...ak nu tas jau neskaitās!Vai skaitās?Sabiedrībais liekas,ka neskaitās,bet sirdsapziņai,redz,liekās ka skaitās!...Sapīties var tajos sirdsapziņas mudžekļos kā tādam malumedniekam-kad zini,ka zivis ķert drīkst,bet tieši tādos veidos nedrīkst!

Toties cik reižu es esmu noklusējusi!Ooo...Un tieši no tā noklusēšanas purva cēlusies mana sirdsapziņa.Mazgājies, cik girbi, neatmazgāsies!

181 9 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Ir par ko aizdomāties, izlasot tik saturīgu "grēksūdzi". Ceru, ka pašai kļuva labāk, uzrakstot šo? :)

Kāpēc raksts neaktīvs? Manuprāt, lasot šo, daudziem būtu, par ko padomāt...

35 0 atbildēt

Atverot rakstu mani pārņēma Deja Vū sajūta.

Runājot par rakstu, bija izlasīšanas vērts.

1 0 atbildēt

Sirdsapziņa ir vajadzīga un attīstāma īpašība. Jo cilvēks spēj labāk vadīties pēc sirdsapziņas, jo ātrāk viņš spēj pieņemt lēmumus un ātrāk reaģēt noteiktās situācijās, nemaldoties par sevis mākslīgi uzbūvētiem melu tīkliem. Kas arī pasaka to, ka cilvēki ar tīrāku sirdsapziņu spēj būt tiešāki un labāk orientējas līdzcilvēkos.

Tas tā - manas domas sirdsapziņās kontekstā emotion

P.S. Freidu mūsdienās nereti mēdz pārprast un dažos aspektos viņš savas teorijas balstīja uz novecojušu sapratni par pasauli - tapēc, ja ir vēlme labāk saprast,  kas ir psihoanalīze un kas ir svarīgs psihes attīstībā, tad drīzāk iesaku lasīt viņa meitas darbus (Anna Freida)

1 0 atbildēt

Ir ko apdomāt...

1 0 atbildēt

Atzīšos tā man nodarījusu vairāk ļauna ne laba.Nu,vismaz man...

Šis laikam vēršiem ir ļoti raksturīgi emotion

0 0 atbildēt

man gan sirdsapziņa ir tīra.

0 0 atbildēt

Hmm, ak tā mazā pelīte kas sāk grauzt un pietam diezgan skaļi grauzt tieši tad kad jāguļ.... un tai pelītei vārds ir sirdsapziņa.  Tad jau tas nozīmē ka ir ļoti augsta morāle!!! emotion

1 1 atbildēt

Tieši dēļ sirdsapziņas Tu vari empatizēt un izjust cilvēka sāpes un saprast, kad viņam palīdzēt

0 0 atbildēt

ESMU VĒRSI ICRIE EVRI TIM emotion

 

 

 
0 1 atbildēt