local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es atradu ideālo vīrieti?34

146 6

Šis ir mans pats pirmais raksts.Gribētu padalīties pieredzē kā es atradu ideālu puisi.Neesmu pēc tautības latviete, tāpēc lasot lūgšu jums domāt par saturu nevis gramatiku:)

Viss sākās pirms vairāk kā 2 gadiem.Tikko biju uzzinājusi par domāšanas spēku jeb viss ko vēlēsies un vizualizēsi piepildīsies. Sākumā par to pasmējos, un gribēju pati sev pierādīt, ka tā taču nav taisnība, domas neko nemaina. Nu tā tīri spītības pēc.Pēc neilga laika posma es uzgāju kādu grāmatu, kurā bija teikts, ja gribi kaut ko ieviest savā dzīvē- vienkārši detalizēti to pieraksti un iedomājies, tuvākajā laikā noteikti redzēsi tā izpausmi dzīvē. Tajā momentā biju bez puiša, un nolēmu- lai iet! Pierakstīšu visu, un paskatīšos kas notiks. Ziņkāre taču bija.

No sākuma pierakstīju "ideālo" izskatu puisim līdz pēdējam sīkumam, pēc tam ķēros pie rakstura- gan labajām gan ne tik labajām īpašībām. Viss bija perfekti noformulēts, pāris minūtes apdomāju uzrakstīto un lapu noliku malā.

Pagāja visa nedēļa, nekas īpašs nenotika, uz ielas vai kur citur neredzēju šo sapņu princi. Tā tas bija līdz nākošās 5dienas ballītei- mani pasauca draudzene uz kādu privātmāju, kur būšot daudz cilvēku un kārtīgs dzerstiņš. Pati nedzeru, bet nolēmu braukt. Vakarā sākumā bija ieradušies ap 20 cilvēkiem, un laika gaitā tie palika tikai vairāk.

Ap plkst 12 ieradās kāds puisis. Ooo jā, viņš man uzreiz iekrita acīs- spēcīgas miesasbūves, ārprātīgi simpātisks,smaidīgs un "magnētiski pievilcīgs". Draudzene, kas mani pasauca pirmā viņu iekāroja- vismaz skaļi, un iečukstēja ausī, ka šovakar viņa viņu dabūs. Godīgi sakot es pat saskumu, jo zināju, ka parasti puiši izvēlas viņu- dabīga skaistule, gariem matiem, ļoti simpātiska un uzvedās vienmēr ļoti sievišķīgi. Es tāda nebiju- man labāk patika no malas paskatīties uz visiem, un vispār biju klusā pele.

Tā nu vakara gaitā tomēr atraisījos, un viņš mani sāka ievērot. Brīžiem likās, ka viņš mani ar acīm burtiski apēdīs. Tas bija iekāres pilns skatiens. Mēs sākām vairāk kontaktēties, un beigās jau bijām tā vakara " pāris". Likās dīvaini, ka tomēr viņš izvēlējās mani.Visu nakti bijām kopā, daudz runājām, smējāmies un flirtējām. Pēc visas jautrās nakts protams apmainijāmies ar nummuriem,un aizbraucām katrs uz savām mājam.
Tajā pašā dienā paņēmu to lapiņu kur biju visu sarakstījusi- sajūsma mijās ar satraukumu un šoku. Katrs punkts kuru izlasīju, perfekti sakrita..tas likās nereāli, pārlasīju vairākas reizes- jā tiešām!tas protams attiecināms par izskatu, jo rakstura ziņā diez ko daudz neiepazinu. Bet tas pats fakts, ka darbojas.

Kopš tās dienas mana dzīve izmainījās. Katrs cilvēks ko satieku, un katra lieta ko turu rokās ir iepriekš man pabijis kā uzmetums uz papīra, pēc tam krāšņa doma galvā.Pašlaik man ir draugs, par kuru sapņo lielākā daļa meiteņu.. Protams arī šoreiz esmu pateicīga šai metodei, ieteiktu pamēģināt visiem kaut reizi. Ja kādam/i ir bijis līdzīgi, labprāt uzklausītu :))

146 6 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Piezīme!!  Krokodīliem un cūkam tas nelīdzēs :D

10 0 atbildēt

uzrakstīju uz lapiņas savu ideālo auto - mustang GT emotion

pēc nedēļas gaidiet jaunu galeriju emotion

10 0 atbildēt

Prieks, ka kādam, kas tāds izdodas un tā ir taisnība, jo detalizētāk, jo labāk! ;)

Tomēr, man stāstiņš, mazliet pa saldu!

6 0 atbildēt

Kad viņu satiec, tu vienkārši iemīlies. Un viss.

5 0 atbildēt

Kur ir mans zīmulis pie velna!? emotion

4 0 atbildēt

es arī, tieši tāpat esmu visu pierakstījis un iztēlojos katru dienu, vienīgais, ka tas process notiek ļoti, ļoti lēnu.... konkrētāk, es gribu kādai jau iepriekš satiktai meitenei iepatikties, bet vairāk atrodos friendzonā un mēs reti tiekamies  emotion

3 0 atbildēt

Čiriks tam kurš izveidos savas sapņu draudzenes aprakstu kā Končitu V. emotion

1 0 atbildēt

Būtu ļoti pateicīgs, ja cienījamā autore ievietotu vismaz savu foto, un vēlams arī vīrieša :)

0 0 atbildēt

P.S. Starp citu, ja es sagribu kādu sievieti, es arī vienmēr vizualizēju tās seksuālās izdarības, kuras gribu. Un uz 90% viss notiekās. Vienīgā atšķīrība, ka es nevizualizēju tikai vienu :)

0 0 atbildēt

Kaut kā neiebraucu - atradi un pazaudēji? Vai arī tas sprukstiņš tomēr pēc jautri pavadītas nakts iesmērēja svešu numuru?

0 0 atbildēt
Tad kurš no abiem? bildēs it divi dažādi :-D
0 0 atbildēt

ķipa no grāmatas the secret? :D

0 0 atbildēt

ir labi sapņot. ideāla neeksistē, eksistē labs cilvēks.

 

ja kāds ir skatījies krievu buršanas raidījumus, tad saprastu ko nozīmē ideāls cilvēks, un, tikai *****a, var meklēt ideālu, kuru protams, ka nekad neatradīs, katram var būt kāda slikta īpašība.

0 0 atbildēt

Ņemot vērā to, ka neesi latviete, Tu raksti labāk nekā dažs labs latvietis. Congratz :))

0 0 atbildēt
Domā jau nav slikta.
0 0 atbildēt