local-stats-pixel fb-conv-api

Jūtas! Ceļojums starp tumsu un gaismu.10

291 0

Kas ir jūtas? Kāpēc man viņas ir? Vai vieglāk būtu nejust? Itkā jau tikai bioloģiski procesi paurī, bet vai tiešām? Vai tur nav kaut kas vairāk, kaut kas saistīts ar dvēseli?

291 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Esi optimistisks - tu neesi vienīgais, kas ar aizsietām acīm meklē to īsto un vienīgo uz lauka, kur salikti grābekļi, tā kā, gan jau tava spunde atradīs to īsto un vienīgo pudeli emotion 

10 0 atbildēt

ugh, tas viņas teksts, tā kā no lugas, es neticu priņču baltos zirgos gaidīšanai, nedz arī princešu, ņem matildi, aizpildi viņas brīvo laiku ar savu sirdi   emotion  

7 0 atbildēt

Sāc mīlēt sevi sākumā un tad domā par otro pusīti. Un kad veido attiecības, paskaties uz lietām no racionālās puses, vai tev tas cilvēks der. Tas ir grūti jūtu uzplūsmā, bet ir izdarāms. Un gan jau ir kāda, kura tevi mīlētu no visas sirds, bet varbūt tu viņu nemaz neredzi. 

Galvenais nepaliec par sieviešu nīdēju, jo tas traucēs tev veidot attiecības ar meiteni, kura tev būs īstā.

2 0 atbildēt

Lai veicas....!

1 0 atbildēt
Tik līdzīgas jūtas kā man bija! Tomēr ar laiku viss būs! emotion
1 0 atbildēt

Nav svarīgi, vai meitene Tevi mīl, svarīgi - vai Tu mīli sevi un to meiteni. Ja mīlestība ir patiesa, tā nepāries, un nebūs bail no atraidījuma. Ir vīrieši, kuri mīl visu mūžu vienu sievieti un ir uzticīgi, pat ja nav attiecību un atbildes jūtu. Mīlestība dod spēku ikdienas darbiem, hobijiem, sportam, mākslai u.c. lietām. 

1 0 atbildēt

Veiksmi!  emotion

1 0 atbildēt

Ar šādām metaforām jāiet baznīcā sprediķot. Paraudi un ej dzīvē  emotion  emotion  Galvenais ir kustībā, kad sāc stagnēt, tad viss liekas sliktāk.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt