local-stats-pixel fb-conv-api

Ja es kaut kur eju bez draudzenes, viņa draud uztaisīt pašnāvību. Ko man darīt?32

230 2

Viņa draud uztaisīt pašnāvību - pakārties vai sarīties tabletes. Man ir bail, ka viņa to izdarīs, un tad tā būs mana vaina, bet es nevaru vairs tā dzīvot!

230 2 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Vienkārši tinies prom. Tā arī pasaki, ka viss-pietiek un atpakaļceļa nav. Vēl esat jauni, nāks citi sūdi, šie aizmirsīsies, bet šitādas egoistes,kas draud ar pašnāvību ir jāsūta dirst. Turklāt visu laiku vazāties līdzi un kontrolēt.. Sāc sūtīt bildes ar sūdu pēc katras tualetes apmeklējuma reizes? Moška aizdomāsies. Bet mūc, tikai a)izdari to kā vecis un pasakai klātienē, ka attiecībām neredzi nākotni un nevēlies tās turpināt; b)kā jau psihopāte, gan jau pēc atm tev rakstīs visādus murgus. Arī par seis traumēšanu/piebeigšanu. Vienīgais, kas tev jāizdara ir jāatbild vienu reizi:" Es nevēlos, lai tu sev to (ar šo domāts-ko nu viņa sola ar sevi izdarīt) nodari, tev ir jāmeklē profesionāļa palīdzība, bet starp mums viss ir beidzies!"

un viss. Arī juridiskā atbildība noņemas.

32 0 atbildēt

pamet viņu,lai taisa pašnāvību,vismaz nevairosies un neradīs defektainus pēcnācējus.Tu reāli padarīsi pasauli labāku!

20 1 atbildēt
Smagi, kad otrs cilvēks vēl sevi neapzinās, bet cenšas spēlēt mammas un tētus. Smieklīgi, ja abi ir tik agresīvi kontrolētāji. Bēdīgi, ja viens. Pamēģini kārtīgi izrunāties un pateikt, ka arī esi cilvēks, nevis rotaļlieta egoistiskam bērnam. Ja saprot. Ja nē, tad katram savs ceļš ejams. Tajā vecumā izpratne par mīlestību ir izplūdusi.Un nevienu nepiespiedīsi mīlēt ne ar draudiem ne ar labu. Piekrītu arī tava + mamma komentāram... paņem skarbāk. Kas zina 😏
19 0 atbildēt

Es nevaru par šo lietu spriest objektīvi, jo lielākoties te ir tikai aprakstīta viena monētas puse. emotion Ļoti skopa informācija par to, kāpēc viņa attiecas pret šo čali tieši tā. Varbūt tam ir pamatots iemesls - varbūt viņas kontroles mānijai ir nopietns iemesls, bet nabags tagad te gaudo spokos (un izskatās, ka auditorijai šādi raksti pat patīk emotion kā par brīnumu  emotion un redz viņu šantažējot ar pašnāvības iespējamu izdarīšanu. Kaut kas šajā lietā nav tīrs. emotion Lai gan , kā izskatās, spokos pēdējā laikā biežāk Likteņstāstu sadaļā visādi brīnumi sāk parādīties - laikam spoki sāk kļūt kaut kas līdzīgs psihologa kabinetam un publiskās grēksūdzes kabūzim baznīcā. emotion emotion Un piebildīšu ka ir jāatrod vidusceļš - lai pavadītu laiku ar draugiem un savu meiteni, ja ar draugiem laika vairāk pavadi nekā ar savu draudzeni, tad nebrīnies, ka viņa pieprasa sev uzmanību, ja viņai tu kaut ko nozīmē. emotion

17 0 atbildēt

Pamet vinu un miers, pasaki vinas vecakiem, ka par pasnavibam visu laiku runaa; lai pieskata. Pasaki ari vinas draudzenem.Tu jau2 gadus esi cakarejies, nav ko laiku veltigi teret.

15 0 atbildēt
Tev ir jāšķiras, jo Tu nenes NEKĀDU atbildību par viņas rīcību!!!!! Riktīgs mental case! Tev ir jāšķiras. 99% cilvēku ar šo šantāžu mēģina noturēt cilvēku, patiesībā neko sev nedarot. Bet, ja darīs, - tu nedrīksti justies vainīgs, jo tā nav tava vaina! Atstāj viņu pēc iespējas ātrāk. Šādi cilvēki ir katastrofa,no kuras jāturas pa gabalu. Nedrīkst nevienu ierobežot. Ja esi nelaimīgs, izbeidz sevi mocīt. Ar laiku arī viņa sapratīs, bet Tev jādod viņai tā pieredze, lai viņa prātā izaug un citās attiecības šādas kļūdas nepieļauj. Bet ja nedosi sāpīgu pieredzi, viņa nekad nesapratīs.
14 1 atbildēt

saudzīgāk? emotion daunis esi? vnk pasaki ka viņa ir ķerta un lai iet ārstēties, jo TĀS vairs sen nav attiecības, tā ir neuzticība un cilvēku kontrolēšana. emotion slimi

13 0 atbildēt

Kaut kad līdzīga eksaltēta būtne bija apsēdusi vienu no maniem tuviniekiem. Visa kronis bija, kad viņa piezvanīja puiša brāļasievai, piedraudot izdarīt pašnāvību, ja mīļotais vīrietis viņai nepiezvanīs un ar viņu nerunās, Apspriedāmies, un izlēmām, ka problēma jāuztic tuviniekiem - bet tuvinieki bija 2 māsas, kuras viņa nevarēja ciest. Rezultātā padurnais sievišķis uz kakla dabūja gan abas māsiņas ar vīriem, gan glābšanas dienestus un izlauztas durvis un sekojošu atrašanos slimnīcā. Katrā ziņā pret sakāpināto dvēseles stāvokli līdzēja, lai arī uz manu radinieku viņa bija līdz nāvei apvainojusies.

13 0 atbildēt
Poh.... Pamet viņu. Ja grib lai jau taisa pašnāvību. -_- Vismaz pasaulē būs mazāk stulbu cilvēku.
14 1 atbildēt

Atrodi iespēju,kā palēnām atradināt sevi no viņas.  Ar laiku cilvēks sapratīs,ka var arī iztikt bez Tevis. Bet šis izskatās pēc manipulāccijas un ko Tu uzķēries vienreiz,tādat uzķersies atkal. 

11 0 atbildēt

Gandrīz neticami, ka tā var būt.

10 0 atbildēt

Vecīt,nav jau nemaz tik viegli uztaisīt pašnāvību,runāt ir viens bet lai to izdarītu ir jābūt drosmei un tiešā lielai nevēlēšani dzīvot!Man ari savā laikā ir bijušas tādas kas draudēja taisīt pašnāvības pie katra sīkuma ja kas nenotika pa viņas prātam vai arī juta ka attiecības iet uz galu,bet tāda attieksme un izgājieni tikai pastiprināja vēlmi attiecības izbeigt jo nevēlējos veidot nākotni ar psihopātisku histēriķi nu un neko visas tās lielās pašnāvnieces vēl joprojām ir dzīvas!Runāt nav darīt!Vecīt,padomā divreiz vai tev to vajag?Jo ja aprecēsi viņu būs vēl trakāk jo tad ieslēgsies pilnīgs privātīpašnieciskums un tad tu pat paroli telefonā uzlikt nevarēsi vai soc.tīklos!

10 0 atbildēt

emotion

7 0 atbildēt
Vinjai vajag atrast kadu draudzeni vai vismaz paris draudzenes lai vinjai nebuutu garlaiciigi! Ja tas nepaliidz tad nekas neatliek ka uzstaadiit ultimaatu ( vai nu esi kopaa ar mani un man uzticies vai ari mekle citu ko terorizeet) ! Biezi vien ta pashnavibas taisiishana ir tikai blefs ! Bet ja juti ka nee tad piedava psihologa apmekleejumu! Attiecibas nevar pastaaveet ja nav uzticiibas!
7 0 atbildēt

Izklausās pēc maniakālas vēzienes.

6 0 atbildēt

Es nekad īsti neesmu sapratis "anonimitāti" šiem rakstiem. I mean, tava draudzene ieejot spokos nesapratīs par ko tieši iet runa? Kaut vai nedaudz pamainot detaļas un vārdu ir par 95% skaidrs par ko iet runa. Nav jau tik daudz to portālu Latvijā un draudzenei nav 60, takā Spokus gan jau zina emotion . Par problēmu runājot, ja tiešām liekas ka tā meitene kaut ko var sev nodarīt tad var mēģināt runāt ar ārstu, psihologu jo skaidrs, ka viņai galvā viss nedarbojas kā vajag. Anyway tā ir viņas problēma un tev tāpēc nav jācieš, izdari ko vari lai viņa saņemtu kaut kādu speciālistu palīdzību (ja cilvēkam ir tieksme uz pašnāvību tad to viņam vajag) un ej tālāk bez viņas. Veiksmi!

6 0 atbildēt
Man bija līdzīgi,vienīgi kad man bija 10 gadi un "draudzene". emotion
6 0 atbildēt

Iespējams, ka meitene ir pārlieku greizsirdīga, tomēr, viņa čali patiesi mīl.. un tas taču ir labi? Mūsdienu sabiedrībai tas var likties jocīgi, jo lielākā daļa ir kopā tik ilgi, kamēr ir kaisle un nekā cita attiecībās nav. Mēs gan zinām tikai stāsta vienu daļu. Varbūt kādas reizes metenei ir devušas iemeslu būt piesardzīgai un uzmanīgai? Es to nezinu, vienk. nosodīt jau vienmēr ir viegli.

5 0 atbildēt

Ja vienīgais risinājums viņai ir nāve,tad tas tik tiešām ir slimi. Vajag izrunāties un ja nekas nemainās,vajag visu pārtraukt. 

2 0 atbildēt
Palīdzi izdarīt.
1 0 atbildēt