local-stats-pixel fb-conv-api

Intervija ar aguru!3

1.jautājums
kā tev izdevās atgriezties spokos?
Agurs : Nu, no sākuma domāju, ka neatgriezīšos, bet pamanīju, ka pamazām atgriežas visi banotie, tā griezos pie JACKY, visu izklāstīju un sarunāju, tā arī viss notika :)
2.jautājums
vai tu esi atbildīgs par visiem tiem viltus profiliem kas tika uztaisīti?
Agurs : Par pirmajiem jā, bet par tiem, kurus uztaisīja kāds, kuram nav, ko darīt, par tiem es arī biju šokā, bet nu kāds mani tiešām mīl.
3.jautājums
Kāpēc tu atgriezies spokos? daudzi runā ka tu bez spokiem neiztiktu pat gadu vai tā ir?
Agurs: tāpēc, ka te ir tāda sabiedrība, kāda nav nekur citur, protams, tagad tā ir mainījusies un centīšos pie visa pireast, bet pasaki kādu cilvēku, kurš te ir gadu, varētu gadu neieiet? Varbūt mazliet atkarība ir, bet kurš gan nevēlas palasīt feinus raktus un izpausties.
4.jautājums
runā ka tu esi emo, vai tā tiešām ir? un ja nav tad kāds stils esi tu?
Agurs:
Iespējams, kāds uzskata mani par emo, varbūt arī esmu mazliet emocionāls, kādreiz bija vairāk emo stilu, bet tagad cenšos neitrālu, cenšos tikai
5.jautājums (aizvietotājjautājums)
Cik ilgs laiks varētu paiet (tev) lai tu piedzītu milfhunteram?
Agurs : Es necentīšos "piedzīt" viņu, tas nav mans mērķis, bet ja labi gribētu, tad ilgi tikuntā, viņš spēj aizraut lielu daļu cilvēku, es mazāku, tā viņa priekšrocība.
6.jautājums
Vai tu plāno pārņemt spoki.lv ? (fantazē)(melo) (saki jā ar uzviju)
Agurs : dažkārt tāda doma ienāk prātā, bet tas būtu diezgan tizli, doma radās tik dēļ rokkoper(pingavīn puikas) dēļ iņa tā viena raksta, bet nē spoki ir labi kā tagad ir, varbūt kā vienā komentārā lasīju "uztaisīšu kautko jaunu un konkurēšu" bet tikai domās.
7.jautājums
Ja spoki.lv aizvērtos ko tu darītu?Vai ir vēlkāda lapa kur tu esi tik ietekmīgs un pazīstams?
Agurs: neko, vismaz no sākuma, varbūt censtos atjaunot vai uztaisīt kautko jaunu (kā jau iepriekš minēju). Nē, nav, necenšos tik ļoti izcelties, nav tāds uzmanības trūkums (tik liels) .
8.jautājums
Vai JACKY ir godīgs administrātors?
Agurs : Jā, visu cieņu, bet citi admini gan tādi, ne pārāk (ar atsevišķiem indivīdiem).

30 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

xD

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Kāpēc tu atgriezies spokos? Aizmirsi pieminēt ka tev nav sociālas dzīves ārpus interneta un tavi vecāki gan jau tevi bieži sit. -1

0 9 atbildēt