local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēku pēdējā vēlēšanās2

27 1

Sveiki spoki!

Šis būs mans pirmais rakstiņš. Raksts ir par smagi slimiem cilvēkiem, kuri pat vairākus gadus cīnoties ar slimību, rod sevī spēku, lai nodzīvotu katru dienu ar smaidu. Un par cilvēkiem, kuri piepilda slimnieka pēdējo vēlēšanos!

1. Roberts Fletčers visu savu dzīvi pavadīja debesīs. Viņa mīlestība pret lidošanu sākās, kad viņs no saviem draugiem iemācijās kā tas ir būt par pilotu. Fletčers lēnām attīstīja savas lidošanas prasmes strādājot kādā no Ohaijo lidostām, kurā viņs atjaunoja un krāsoja lidaparātus. Būdams iesācējs, viņš testēja to mehānismus veicot sarežģītus trikus un manevrus.

Kļūstot vecākam, viņš vairs nevarēja vadīt lidaparātus, taču nekad nezaudēja mīlestību, atceroties par debesīs pavadītajiem gadiem. Klausoties daudzus Fletčera stāstus, viņa aprūpētāji nolēma izpildīt kunga pēdējo vēlēšanos - vēl reizi izbaudīt lidojumu debesīs. Aprūpētāji strādāja kopā ar aviokompāniju, lai kungam un viņa diviem bērniem, kuriem bija bail no augstuma, spētu izlidot ar Cessna 172 uz pāris stundām. Par spīti bailēm, bērni pievienojās, un kopā ar tēvu izbaudīja viņa pēdējo vēlēšanos.

2. Suns ir cilvēka labākais draugs - visvairāk par visu Kevins McClain vēlējās redzēt savu četrkājaino draugu vēl pēdējo reizi. Kevins ir bezpajumptnieks. 57 gadus vecais vīrietis vairākus gadus dzīvoja savā mašīnā ar savu suni Yurtsie. Kad Kevins kļuva neārstējami slims ar plaušu vēzi un tika aizvests uz slimnīcu, suns tika aizsūtīts uz vietējo dzīvnieku patversmi. Guļot uz savas nāves gultas, Kevins vēlējās redzēt savu suni vēl pēdējo reizi. Par laimi, Kevina ārsts, brīvprātīgi pieteicās atvest suni uz slimnīcu un noorganizēt abu pēdējo tikšanos. Yurtsie tika noguldīts uz Kevina gultas. Suns bija ļoti priecīgs ieraugot savu saimnieku un sāka to priecīgi laizīt. Kevins nomira dažas dienas vēlāk. Suni adoptēja kāda jauna ģimene.

3. Kamēr vairums 8 gadu vecas meitenītes kliedētu laiku gatavojoties Ziemassvētkiem, Laney Brown lēnām sāka zaudēt cīņu pret neizārstējamu un ļoti retu leikēmijas paveidu. Viņas diagnoze tika noteikta tikai septiņus mēnešus iepriekš, un ārsti meitenītei deva tikai dažus mēnešus dzīvot. Pēc briesmīgo ziņu dzirdēšanas, viņas ģimene parūpējās, lai šie pēdējie mēneši būtu neaizmirstami. Izmantojot medijus, ģimene izveidoja Facebook lapu ar nosaukumu "Team Laney", kura drīzumā kļuva populāra, gūstot 94 tūkstošus sekotāju. 17 decembrī viņiem tika teikts, ka meitai ir atlikušas tikai dažas nedēļas ko dzīvot. Bija atlikušas trīs dienas līdz meitenītes dzimšanas dienai, tādēļ Make - A - Wish Foundation norunāja izveidot video čatu starp Laney un viņas mīļāko dziedātāju - Teilori Swiftu. Nākamajā dienā, 21 decembrī, tika izpildīta vēlviena Laney vēlēšanās, kad 10 tūkstoši cilvēku, stundas garumā, dziedāja korāļus ārpus meitenītes mājas. Meitenīte zaudēja cīņu ar leikēmiju tieši Ziemassvētku dienā. Visas viņas vēlēšanās tika izpildītas pateicoties daudzu cilvēku atbalstam.

4. Reece bija tikai četri gadi, kad ārsti viņam atklāja leikēmiju. Viņš cīnījās ar šo slimību vēl četrus garus gadus. Pasliktinoties puisīša veselības stāvoklim, ārsti izteica prognozi, ka puisēns dzīvos vēl tikai dažas nedēļas.

Kad puisēnam jautāja, vai viņam ir pēdējā vēlēšanās, viņš izteica vēlēšanos, apprecēties ar savu mīļoto meiteni - Elleanor Pursglove. Viņa māte esot skaidrojusi, ka viņas dēls un Eleonora ir pazīstami jau kopš bērnības un, ka Reece ir prasījis viņas roku jau vairākas reizes līdz kamēr viņa piekritusi. Viņu kāzu imitācija noritēja viņa paša mājās. Viņu ģimenes darīja visu, lai kāzas izskatītos pēc iespējas īstākas. Viņiem bija pat īsti pāru gredzeni. Papildus tam visam, puisēnam bija sniegta iespēja pavizināties īstās Ferrari, Porsche automašīnās, kā arī bija sarīkota pirātu ballīte ar viņa tuvākajiem draugiem. Kad Eleonora šajā dienā aizgāja, puisēna māte teikusi, ka viņas dēls esot bijis ļoti laimīgs. Viņš aizgāja viņsaulē nākamajā dienā pēc kāzām.

5. Kad Linda Herdt atklāja plaušu fibrozi, ārsti viņai deva 5 gadus ko dzīvot. Brīnumainā kārtā viņa nodzīvoja vēl 20 gadu. Savos 44 gados viņas veselības stāvoklis sāka aizvien vairāk pasliktināties. Kad Dream Foundation organizācija uzzināja par Lindas smago cīņu, viņi nolēma izpildīt sievietes pēdējo vēlēšanos - redzēt delfīnus. Ar organizācijas palīdzību, sieviete tika nogādāta San Diego ūdens parkā, kur viņa pirmo reizi savā mūžā ieraudzīja delfīnu. Linda piepildīja arī otru savu vēlēšanos - pirmo reizi mūžā ieraudzīt okeānu.



27 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Raksts būtu pavisam superīgs, ja zem katra apraksta uzreiz būtu vajadzīgā bilde. :)

Izskatās ka Kevina suns arī saprot to, ka drīz paliks bez saimnieka emotion

2 0 atbildēt