local-stats-pixel fb-conv-api

Brīvprātīgā darbs EČ' 2015 basketbolā - 7. daļa2

132 0

1. Daļa - Brīvprātīgā darbs EČ' 2015 basketbolā - 1. daļa

2. Daļa - Brīvprātīgā darbs EČ' 2015 basketbolā - 2. daļa

3. Daļa - http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Brivpratiga-darbs-EC-2015-basketbola-/773879

4. Daļa - http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Brivpratiga-darbs-EC-2015-basketbola-/774112

5. Daļa - http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Brivpratiga-darbs-EC-2015-basketbola-/774314

6. Daļa - http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Brivpratiga-darbs-EC-2015-basketbola-/774534

7. Daļa - http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Brivpratiga-darbs-EC-2015-basketbola-/774953

Ir pienācis 7. septembra rīts un ceļos jau plkst. 6:00, lai dotos šoreiz uz skolu, jo darbs man sākās tikai plkst. 16:00, domājot jau uz priekšstundām uz skolu devos tikai ar vienu lielo kladi un pildspalvu, lai neiem.aizņemtu tā jau pilno somu ar nepieciešamo darbam. Skolotāji bija ļoti saprotoši un nekādas pretenzijas pret to neizteica. Skola pagāja tiešām ātri un es no pēdējas stundas - Fizikas aizgāju, lai paspētu Arēnā Rīga ierasties nedaudz pēc plkst. 15:00, lai paspētu paēst pusdienas un pārģērbties.

No skolas izgāju plkst. 14:00 un Arēnā Rīga ierados tieši 15:00, devos vispirms uz dienesta ieeju, lai saņemtu ēdināšanas kuponu un sasveicinātos ar organizatoriem un kolēģiem. Satiekot savu koordinātoru pastāstīja viņš par nelielām izmaiņām darba kārtība, kad mums tagad ir pieškirts galds, kurš jānovieto blakus policijas postenim un tieši pie tā galda jātirgo kvītis, lai cilvēkiem būtu tiešāk skaidrs, kurā vietā var iegādāties biļetes, tā kā līdz darbam vēl bija nepilna stunda, devos paēst, pārģērbties un bija atlikušas tikai 15 minūtes līdz maiņas sākumam, taču mēs visi kopīgi izmantojot skoču uzlīmējām dažādas OSC autosstāvietas reklāmas pēc atļaujas apkārt Arēna Rīga teritorijai.

Tā kā spēle bija sākusies un mašīnas nebija tik daudz, taču nākamā spēle bija tik tiešām bomba - Latvija v Lietuva, tad nolēmām nedaudz pirms smagāka darba līdz šim uzspēlēt basketbolu, kā reiz mūs uzzaicināja divi lietuvieši un uzspēlējām basketbolu 2v2, spēlējot daudz paspējām izrunāt un izrādās abi (diezgan jauni puiši ap 18-20) pastāstija, ka Lietuvā spēlējot amatieru līgā, varēja to just, taču mēs paši bāleliņi arī esam vai spēlējam Latvijas jauniešu basketbola līga, proti, es esmu pārtraucis, taču mans kolēģis ir viens no Latvijas rezultatīvakajiem spēlētājiem un spējām iegriezt viņiem ar rezultātu 11-9 ļoti sīva spēlē. (BTW - Es iemetu 1 punktu :D).

Diezgan pamatīgi noskrējušies devāmies atpakaļ uz pilnu klapi strādāt un nepārspīlējot mašīnu jūras plūda no visām iespējamām debess pusēm, jo jau lielā skaitā Arēnai Rīga tuvojās vairāki tūkstoši Latvijas un Lietuvas izlašu atbalstītaji. Mūsu autosstāvietu aizpildīja 1h laikā, cilvēki neapmierināti klaigāja uz mums it kā mēs būtu vainīgi, bet godīgi sakot es ļoti labi viņus sapratu un norādijām vietu kur var novietot mašīnu pa 15 eur, cilvēki ļoti aktīvi izpirka arī otru autosstāvietu un rupji sakot vairāk nebija kur novietot mašīnas ap Arēnu Rīgu - VISS burtiski, viss bija aizpildīts un mēs paši bijām šokā, izrakstijām 89 KVĪTIS, kopā gandrīz pilnas trīs kvīšu grāmatiņas pierakstītas. Roka godīgi sakot man sāpeja no rakstīšanas, jo lielāko daļu no kvītim izrakstīju tieši es, nācās sēdēt pie galdiņa un aicināt cilvēkus iegādāties autosstāvietas biļetes. Spēle sākās un mēs no līdzi paņemtā datora sākām skatīties spēli, izmantojot savu līdzpaņemto internetu, daudzi apkārt ejošie cilvēki, fani kuri netika iekšā mums pievienojās un beigu beigās ap 30 cilvēkiem skatijāmies un paralēli strādajām! Beigu beigās diemžēl zaudējums Lietuvas izlasei diezgan pamatīgs, tācu tas nemaz nesarūgtināja ne mūs, ne arī fanus, jo godīgi sakot šeit zaudējums bija gaidāms...

Pēc spēles ļoti skaļi uzvedās abu izlašu līdzjutēji, taču draudzīgi, jāpiemin, ka pēc speles pie mūsu galdiņiem valdīja tiešam liels bardaks, jo lietuvieši un daži latvieši puķu podus, kas izskatās tik tiešām pēc miskastes - atstāja visus gružus tur... Nebija īpaši patīkami sēdēt, bet ko darīt. Pēdējā spēle nebija īpaši apmeklēta tāpēc nebija īpaši daudz darba, līdz plkst. 23:50 bija palikušas tikai 3 mašīnas, jāpiemin, ka mūsu darba laiks beidzas, kad pēdējā mašīna atstāj savu vietu. Plkst. bija 1:07 un vēl autosstāvietā bija divas mašīnas, kā izrādas vēlak noskaidrojās.. (1:32), ka viņi izdomājuši pa nakti palikt Arēnā Rīga un mēs jau nepilnas divas stundas tur sēžam lieki un skatāmies zvaigznēs, par rāciju to noziņoja, aizgājām nodot rācijas un devāmies katrs uz savu pusi, šoreiz neizmantojām pat vakariņu ēšanas talonu, jo nebija mirklis pat atpūsties, mašīnu bija ļōōōōti daudz.

Aizgājām uz dienesta ieeju, sarunājām transportu uz mājām, tā kā dzīvoju patālu no Rīgas, proti, 35 km, tad mani aizveda nedaudz vairāk kā pusceļu un pēdējos 10km atbrauca pakaļ mans tētis, jo vēl pārējie puiši bija jāved. Tā arī beidzas mana otrā nopietnā darba diena, par nākamajām jau drīz nākamajās daļās!

132 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Kā vienmēr viss ļoti labi aprakstīts, ar prieku lasīju un protams plusemotion
2 0 atbildēt
Diezgan internesanti aprakstīts, gadu turpinājumu!emotion
1 0 atbildēt