local-stats-pixel fb-conv-api

Armija.15

Sveiki visiem. Tātad esmu meitene man ir 16 gadi. Mana dzīve nemaz nav bijusi viegla. Līdz 16 gadiem ir bijuši gan kritumi gan kāpumi. Esmu piedzīvojusi daudz. Varbūt pat dažas lietas nebūtu vajadzējis. Bet kā ir ir. Pagātni neizmainīt. Es jau 11 gadus dzīvoju audžuģimenē. Paldies Dievam man ir ģimene.
Bet raksts nav par mani vai manu ģimeni. Raksts ir par manu puisi. Puisis jauks, gādīgs. Saprotošs. Mīļš. Nav par ko sūdzēties. Vienīgais bet.... Viņa sapnis ir iestāties armijā. Viņam tas arī izdosies ir atlikuši vien daži mēneši līdz tam. Bet lūk lieta tāda. Daudzi sāk domāt ka esmu ar viņu naudas dēļ. Skumji. Jo kad iepazināmies nekā tāda nebija. Man ir vienalga par to sasodīto naudu. Man ir vienalga cik viņš pelna. Bet reizēm asi iedur tās frāzes kuras dzirdu no citiem.
Es viņu protams mīlu. Un to skaidri apzinos. Bet ir grūti. Būt ar cilvēku kuru tik reti satiec. Un tad ļoti sāp. Bet katram savs ceļš paredzēts. Man tas laikam ir īpaši grūts. Itkā jau liekas nekas grūts. Bet kad viņš ir prom mācībās. Tas tiešām ir grūti. Un reizēm es pat nezinu kad viņš būs atpakaļ. Un kad viņš atbrauc atpakaļ reizēm es viņu nepazīstu. Viņš liekas tik dusmīgs. Jā nogurums dara savu. Bet pat tad kad viņš ir noguris viņš nav tāds izņemot brīžus kad atbrauc no mācībām. Visu vēl vairāk sarežģī tas ka viņš atbrauc un noslēdzās sevī. Es pajautāju ka jūties? Atbildes vietā izskan klusums un nopūta. Tādos brīžos man vai sirds lūzt. Jo es zinu to ka viņam ir grūti. Bet es tur nekādi nevaru palīdzēt. Es esmu bezspēcīga. Es nezinu kā viņam palīdzēt.
Bet tad paiet laiks un viņš atkal smaida no rīta pamostoties. Kārtīgi sabučojot mani. Sakot ka mani ļoti mīl. Es dievinu šo sajūtu. Un tā nepazūd. Es viņu mīlu arvien vairāk un vairāk. Ar viņu jūtos kā septītajās debesīs. Nemaz nezinu ko bez sava mīļuma darītu. ..

58 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Īsti nevar saprast.. Vienā mirklī tu saki, ka viņš tikai vēlāk dienēs, bet otrā mirklī tu saki, ka nevari paciest viņu, kad atnāk no mācībām. Tobiš viņš tagad ko dara? emotion  

Kā arī, ko īsti tu sagaidi no mums? 

1 0 atbildēt
Vēl viena idiote, kura meklē palīdzību internetā. Drīzāk jau ne palīdzību. Vienkārš uzmanības deficīts un vēlēšanās, lai viņu pažēlo. Nevienam tavas problēmas neinteresē un izskatās, ka ar smadzenēm arī neesi apveltīta šo visu publicējot internetā. Kārtīgi tev pa pakaļu vajadzētu sadot un aizmirstu tādu lietu kā depresija. Tu vienkārši esi cilvēks, kurš neko negrib darīt, tikai sūdzās un vislabākais - publicē to internetā. Depresija bija tiem, kurus nakts vidū sadzina lopu vagonos ar visiem bērniem un sūtija uz Sibīriju! Vīrus tur pat pie vagoniem apšāva, bet mātes ar bērniem 15 gadus dienu no dienas dzīvoja badā, bailēs un neziņās. Viņām bija jāatdodās, lai dabūtu maizes gabalu, bija auksti - nosala pirksti, dabūja visādas plaušu slimības. Nokaunies un pagraizies!
3 3 atbildēt

Mammīt mīļo,kad man bija 16 un biju samīlējies 48-to reizi,ar mani notika toč-toč tas pats,bet pēc 59.tās,kā ar roku atņēma. Zini,meitēn,tā nav depresija...tā ir prosta EPIDERSIJA emotion 

0 0 atbildēt

Vairums armīnieku vai jau ir vai paliek noslēkti, par iemeslu ir skarbais dzīves stils un disciplīna.

0 0 atbildēt
Depresija. Viņam, ne Tev.
0 0 atbildēt