local-stats-pixel fb-conv-api

Jāņu improvizācija brīvā stilā8

207 0

Tā, izskatās, ka vienreiz nu patiesi ir pamatīgas ziepes! Prasīsiet, kādas? Ha! Varētu padomāt, ka jums visiem tāpat nav skaidrs... Datums ir kāds? Nu, protams, ka 20. jūnijs. Un kas ir rīt? Labi, labi, es arī zinu, ka rīt ir pēdējā pilna darba diena pirms Līgo svētkiem, jo trešdiena vairs praktiski neskaitās.

Ko es te peros? Lūk tas jau ir labs jautājiens un tieši desmitniekā. Un tā, maz laika atlicis, lai izpaustos. Bet es pat vēl aizmetnī neesmu! Lūk arī ziepes (izskatas pēc zaļajām, uhhh)! Visā to krāšņumā!

Nē, nu viss, jokus pie malas, un es ieņemu zemo startu...

Visi tak ļoti labi atceramies, ka uz Lieldienām mums iekrita veselas četras brīvdienas, vai ne tā, ko? Nu tad tagadīnās ar brīkšķi, kā tāda gaidīta, bet neprognozējama dabas katastrofa, tuvojas Jāņi. Tie trakie un lustīgie, kuri šogad atripinās arī četras brīvas dienas (kopā ar alus mucām un siera rituļiem)!

Taču, kā paši saprotat, ne jau dēļ brīvdienām (oi, oi, protams, ka pārsvarā tieši dēļ tām!) mēs gaidām šos svētkus. Līgo un Jāņu dienas ir svētki ar pamatīgu mistikas piešprici. Kurš gan nezina, ka Jāņu naktī papardes ziedu jāiet meklēt (vēlams divatā, bet var arī trijatā!), rasā seja jāmazgā (jo ūdens akā izbeidzies!) un jāsavāc ārstniecības augi (lasi: tomāti, gurķi u.c.), kuriem šajā brīdī piemīt īpašs spēks!

Atcerēsimies nu visi kopā, kas tad īsti jāizdara (vai nav jāizdara) pa šiem svētkiem (ar maniem personīgajiem komentāriem).

No sirds novēlu visiem jautrus, labestīgus un mīlestības pilnus svētkus! emotion

207 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

vispār jau Lieldienas vienmēr ir 4 dienas!

2 0 atbildēt
Kas ir jāņi?
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt