local-stats-pixel fb-conv-api

KAĶI vs SUŅI. Kuri labāki?!31

399 2
« 1  2  3 »
399 2 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Palilkšu pie zināmām vērtībām - kaķis emotion

22 0 atbildēt

Protams, ka kaķi! Nav taktiskāka un nomierinošāka zvēriņa par kaķi, protams, ja izturies pret to kā pret dzīvu būtni.

15 0 atbildēt

Kaķis. Viennozīmīgi kaķis. Jo suns ir kā bērns, tikai ar to atšķirību, ka bērns kaut kad pieaugs, pieņemsies prātā un kļūs patstāvīgs, kamēr ar suni būs jāauklējas visu mūžu, līdz pat brīdim, kad viņš beigs savas zemes gaitas šeit.

Sunci pat uz diennakti nevar vienu pamest (ja vien tas nav žurkveidīgais suns, kurš nokārtojas kastītē), kamēr kaķi mierīgi var atsāt.

13 0 atbildēt

Kaķi vislabākie. Savā laikā mājās ir turēti daudzi lopiņi - divi suņi, trusis, siāmas kaķis (nodzīvoja 19 gadus). Pašlaik uz dīvana blakus ir izlaidies mūsu pašu Latvijas strīpainais runcis. emotion 

8 0 atbildēt
True
7 1 atbildēt

Es esmu KAĶU cilvēks. Izteikts.  emotion

5 0 atbildēt

Mjau

5 0 atbildēt

Nevajag kaķi dauzīt un ņirgāties par to, tad kurpes paliks neskartas. Man neviens kaķis nekad nav neko apmīzis.

5 0 atbildēt
Kautvai kaķi dirsā nelien 😁
5 0 atbildēt
Kaķi!
5 0 atbildēt
Kaķi 😍 ļoti saprātīgi, mīļi zvēriņi. Bet tas jau kā kuram...
5 0 atbildēt

25.bilde...  emotion

Kaķis patiesībā baigi cepas, kad tiek piesiets pie striķa un "staidzināts". Ja nevar atļauties laist kaķi ārā, tad tomēr labāk tomēr vajag to radināt pie dzīves iekštelpās. Kaķis tam lieliski pielāgojas.  emotion 

4 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Pieņemu, ka tu nepieņem to, kas tev nepatīk, tomēr fakts no tā nemainās. Tici tu tam vai nē. Pilni laikraksti un ziņu portāli ar kārtējiem rakstiem par suņu sakropļotiem vai nogalinātiem bērniem, vienkārši garāmgājējiem, veciem cilvēkiem vai "jauko" sunīšu saimniekiem. Nekad neesmu lasījis neko tādu par kaķiem.

Nezinu neko par audzināšanu vai cilvēcību - suns nav cilvēks, tam cilvēcība nepiemīt. Jā, var mēģināt tos dresēt, bet jebkurā brīdī suņa agresija var izlauzties ārā, kad vismazāk esi tam gatavs. Suns vienmēr pārbauda vai var ņemt virsroku pār "saimnieku". Vienmēr - 24/7. Tāpēc suns ir piemērots vardarbīgiem indivīdiem, kuriem patīk pakļaut un kontrolēt. Tādiem kaķi, attiecīgi, nepatīk - jo kaķis ir neatkarīgs, un dara tikai to, kas pašam patīk. Ar kaķi vajag sarunāt, tam nevar pavēlēt. Citādi piemīztas čības ir gandrīz garantētas.

Protams, es piekrītu, ka ir suņi-pavadoņi akliem cilvēkiem, tomēr tie ir paaudžu paaudzēs selektēti superlabdabīgi suņi. Viņu uzvedība ir gluži kā kaķiem, tikai tos ir daudz vieglāk dresēt izpildīt kādas noteiktas funkcijas.

2 0 atbildēt

Neesmu nekad dzirdējis, kad kaķis būtu kādu sakropļojis vai nogalinājis. Saskrāpētas tapetes ir sīkums, pret lupatās saplosītām durvīm vai dīvānu.

2 0 atbildēt

Nekam galvā neielīdīsi. Arī 'jaukais' suncītis vienā saulainā dienā var tev nograuzt roku, vai maigākajā gadījumā izplēst durvīs/dīvānā/sienā milzu caurumu, pat nesapratīsi kāpēc. 

2 0 atbildēt

Labs raksts. Tiesaam vareja pasmieties un viss taisniba par suniem un kakiem

3 1 atbildēt

Nabaga kaķis... tev nudien labāk vajadzēja ņemt suni.

1 0 atbildēt
Mans kaķis uzvedās kā suns. Tāds pats bēbītis un mīlulītis, bez kura klātbūtnes pat uz labierīcībām nevaru aiziet.. bet pārējo ģimeni gan tā nesargā. ❤
0 0 atbildēt
man ar kaķi ir atiecības ka es esmu draugs nevis vergs emotion
0 0 atbildēt