local-stats-pixel fb-conv-api

Vecie, labie 80desmito gadu seriāli !75

921 4

Vecais labais Angus Makgaivers, kam kabatā vienmēr ir šveices armijas saliekamais nazītis un pārītis sudrabotās izolācijas lentes bez kuras ............... Foršie 80demsitie un 80seriāli. Vecie 80desmito seriāli bija forši un man vienmēr patika intro mūzika.

921 4 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

Nu manā bērnībā 90.tajos šie seriāli bija mani mīļākie emotion

33 3 atbildēt

Man personīgi ļoti patika makgaivers un step by step :) 

21 0 atbildēt

Ehhh atmiņas....emotion

17 0 atbildēt

Aww... Šīs saldās atmiņas. Pēdējo pat kādu laiku atpakaļ atsāku skatīties. Tie joki ir vnk ģeneāli un tagad pat uz tiem skatos jau no cita redzes punkta.emotion

12 0 atbildēt

Tu krānel, mani tāda nostaļģija p\arņēm, sagribējas atpakaļ savus 6,7,8 gadus :D

11 0 atbildēt

Flečere, manuprāt, vispār bija kaut kāda staigājoša nelaime - visur, kur viņa ieradās, kāds viņas draugs/radinieks nomušīja citu viņas draugu/radinieku. Pēc dažām sērijām jau piešāvos, uzmanīgi skatoties un klausoties, vainīgo pats varēju noteikt :)

9 0 atbildēt

Vecie labie 80. gadu seriāli, kurus Latvijā objektīvu iemeslu dēļ sāka rādīt 90. gados. Bērnībā likās baigi labie jaunie seriāli, bet patiesībā šie jau 10 gadus veci. Nostaļģijas pēc atvilku un ik pa laikam palūru A-Team un MacG, bet atklāti sakot nav vairs tāpati interese.

Makgaiveru skatoties ar čomu uztaisījām dzeršanas spēli - katru reizi kad viņu mēģina nožmiegt ir jādzer. Un ticiet man, tas ir biežāk nekā jūs domājat.

8 0 atbildēt

Pirmie 3 the best emotion

6 0 atbildēt

Makgaivers sameistaroja lamatas, no kurām Čaks Noriss nespēja izkļūt.

6 0 atbildēt

A kur Solis pa solim aa ? ... 

5 0 atbildēt

Manējie skatāmgabali bija,Glābējzvans,Emulators un Renegāts,šos pārējos nosauktos ar šad tad skatījos emotion

4 0 atbildēt

 

Married with Children mans favorīts,bet nebij vainas A komandai un gaiveram

4 0 atbildēt

Bija vēl populārs Austrālijas seriāls E-iela emotion

4 0 atbildēt

ooo Lazarete! Labs!

Es vēl atceros Emulatoru! :D

3 0 atbildēt

KITT,Makgaivers un A komanda-šie laikam bija katra puikas mīļākie seriāli emotion .......āāā un Komisārs Reksis vēl bija labais.....

3 0 atbildēt
Es jau cerēju, ka pieminēsi Full House! Mans bērnības mīļākais seriāls. Mazliet banāls,bet tiešām smieklīgs. Un pamācošs. Kā reiz šobrīd skatos, nu jau esmu 7 sezonai pusē jau.
3 0 atbildēt

Kā es atceros kad skrēju pēc stundām uz mājām, un ja biju nokavējis Makgaiveru, es nezināju kur likties. Vai raudāju gandrīz, tāpat arī ar Pilnu Māju bija. Skolā bija grupiņa, pirmajās klasītēs, no skolotājas vienmer atprasijos solīdams ka izpildīšu visus mājasdarbus, un to tik dariju šo seriālu dēļ. Sasodīts, atgriezieties tie laiki, kad uztraukums bija tikai par šādiem niekiem.  Un jā, A komanda, arī bija viens no labākajiem seriāliem.

Bet vēl, domāju ka viens no labākajiem  90 gadu  seriāliem, ir "Amulets", tas tik bija varens brauciens. Maziņš, būdams ar brālēnu skatijos, un pēdējā raudāju kā sists. Kur tie laiki, labi ka vismaz atmiņas palikušas.

3 0 atbildēt

"Saved By The Bell", "Star Treks", "21 Jump Street", "Married With Children". Šos es neesmu redzējis kad biju mazāks un rādīja, tikai pirms pāris gadiem (4-5) rādīja to Married With Children pa TV latviski, to skatījos, pārējie gan ir skatīti un redzēti tad, kad rādīja agrāk pirms 10+ gadiem.

emotion P.S. Kaut kad pirms gada laikam, biju novilcis McGyver visas sezonas, biju skatījies pāris emotion

2 0 atbildēt
Jaaa.....miiljaaa beerniiba emotion buus kadu nedelas nogali javelta atminjaam un seriaaliem :d
2 0 atbildēt

nu pie mums tos serialus rādija 90-00 gados.un gandrīz visus skatījos.Īpāsi par Flečeri patīk.

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »