local-stats-pixel fb-conv-api

Vai MARVEL tiks pie jauna Vilknadža?5

Kianu Rīvss - populārā kino faniem pēdējos 20 - 25 gadus ir aktieris, kurš komentārus neprasa. Kianu ir tēlojis aģentus, detektīvus, hakeri datorsimulācijā, aizvainotu slepkavu un daudzas citas lomas, bet kā viņš atzīst, ķeksītis pie supervaroņa lomas vēl nav atzīmēts, bet viņš ļoti vēlētos to izmēģināt.

54 gadus vecais aktieris veica interviju ar ScreenGeek kopā ar Alisi Īvu, kura kopā ar Rīvsu ieņem galvenās lomas filmā Replikas. Lai arī filma ir par neirozinātniekiem, kuri strādā ar cilvēka smadzenēm, saruna kaut kā aizgāja par dalību supervaroņu filmā.

Rīvss norādījis, ka šobrīd Holivudas aktierim vienkārši ir jāparādās, kādā no MARVEL vai DC studiju filmām. Ja aktieris nav bijis supervaronis, vai maz viņš ir aktieris?

Intervijas veicējs atgādināja to, ka savulaik Kianu nespēja iegū lomas kā Vilknadzis un betmens, bet Rīvsa atbilde bija tāda, ka nevis nevarēja, bet lomas jau bija aizņemtas.

Rīvsa partnere filmā replikas, iebildusi, ka viņam labāk būtu palikt pie darbības un spriedzes pilnās Džona Vika franšīzes, kurā Kianu tēlo galveno lomu. Kianu un intervijas veicējs gan turpināja sarunu saistībā ar supervaroņiem un uz jautājumu, ko Kianu labpātāk tēlotu Betmenu vai Vilknadzi, Kianu atbild, ka tā ir sarežģīta izvēle. Betmenam ir daudz foršu gadžetu un transportlīdzekļu, bet Vilknadzis izskatās superīgi, kad iznāk viņa nagi. Taču no šiem diviem viņš izvēlētos tieši Vilknadzi. Atliek gaidīt vai, kas tāds varētu notikt (vai varbūt tas ir mājiens par nākamgad iznākošo Avengers:Endgame - tā tik būtu episka pēc titru aina, ja tajā parādītos vecais Vilknadzis - Hjū Džekmens vai viņa mantinieks - Kianu Rīvss vai, kāds cits ar paziņojumu par to, kurš būs jaunais ļaundaris nākamajās filmās un šadā veidā MARVEL iepazīstinātu ar X-Cilvēkiem)

92 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

Es tik domāju, kurš izgudroja kaut kādu Vilknadzi? Wolverine angliski nozīmē vienkārši tādu dzīvnieku, kurš saucas āmrija jeb tinis.

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt