local-stats-pixel fb-conv-api

The Walking Dead 4. sezona?12

Daudzi šī seriāla fani jau noteikti būs par šiem jaunumiem uzzinājuši, bet noteikti ir arī tādi, kas to nezin. Tad šis raksts būs priekš tiem

Šī seriāla veidotāji bija teikuši, ka sezonas būs tikai 3. Tomēr skatoties galīgi neliekas, ka tas viss varētu beigties tikai ar 3 sezonām. Un to laikam ir sapratuši (vai zinājuši jau iepriekš, tikai nekā neteica) to, ka būs nepieciešama vēl vismaz viena sezona.

Noskatoties jaunāko sēriju likās dīvains tas teikums "Only 3 episodes left in this season" (tikai 3 epizodes palikušas šajā sezonā). Tas protams neizklausās kā "palikušas 3 līdz beigām". Tad nu iemetot aci mātē googlē nokļuvu pie lūk šī te: (piedāvāju gan nelielu apstāstu par to kas un kā, gan tekstu orģinālvalodā, gan protams linku interesentiem, kam gribās plašāk uzzināt kas un kā)

Ideja ir tāda, ka 4tā sezona itkā tika paredzēta jau pirms 3. parādīšanās uz TV ekrāniem. Un veiksmīgākajiem faniem pat tiek dota iespēja parādīties 4tajā sezonā. Visticamāk gan kā tikai zombijiem bet nu whatever. Tas neapšaubāmi norāda uz to, ka 4tā sezona tomēr būs un var jau ieplānot laiku kad varēs attaisīt čipsu pakas un atkorķēt alus pudeles. Protams tas viss vēl nav paziņots pilnīgi officiāli tāpēc noteikti ir gaidāmas kādas izmaiņas un tās visticamāk ir gaidāmas ar datumiem. Bet tā jau mums ir pierasta lieta.
Respektīvi varat neskumt, ka 3. sezona beigsies ar visu varoņu traģisku nāvi (jāatzīst, ka vienam otram varonim gan tas ārkārtīgi prasītos), bet noteikti varēsim vērot kā viņi viens pēc otra pabaro nabaga izsalkušos, taigājošos gaļas maisus visas 4tās sezonas laikā.

lūk arī teksts orģinālvalodā.

It probably won’t come as a shock to the many die-hard fans of AMC’s hit post-apocalyptic thriller The Walking Dead, but the network has already renewed the Emmy Award-winning series for season 4 before season 3 has even begun. While there is no “official” word just yet – the news comes off the announcement of a contest on the network’s Website that gives a lucky fan the chance to appear on set for season 4.

Interested fans looking to win a 3-day, 2-night trip to the season 4 set of The Walking Dead next year need not give up a pound of flesh – just simply roll up their sleeves. AMC, in conjunction with the American Red Cross, is forming a nationwide blood drive between now and 11:59/10:59c on Monday October 22th. The sweepstakes is open to those over 21, residing in the US and Canada (except Québec).

Es gan ceru, ka tās nebūs veltas cerības.

38 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Hell yes
2 0 atbildēt

"bet noteikti varēsim vērot kā viņi viens pēc otra pabaro nabaga izsalkušos, taigājošos gaļas maisus visas 4tās sezonas laikā."

MADE MY DAY! emotion

1 0 atbildēt

Ja pieturētos pie komiksa sižeta attīstības,tad vēl varētu taisīt arī 5 un 6 sezonu...

Un tikai nevajag muldēt,ka 3.sezona ir sliktākā.Man garlaicīgāka likās tieši otrā...

0 0 atbildēt
Ir plānots.14 sezonas. ;)
0 0 atbildēt

Ceru ka būs. Nez tie zombiji ziemā sasals? Riks tur kaut ko teica? Man patīk otra fremera meita, kura nav kopā ar glenu.

0 0 atbildēt

nu un tu domā 'viņi kādu citu nesatiks ? es domāju uz vēl kādām 4sezonām varam rēķināties

0 0 atbildēt

cerams, ka nebūs Hameleonu rotaļu princips

0 0 atbildēt

ES noskatījos pirmo un otro un nezinu vai sākt skatīties trešo sezonu jo  esmu dzirdējis ka tā nav tik labā pirmā un otrā sezona,bet ceturtā būs parspīlētā lai piesaistītu vel vairāk cilvēku lai  skatītos seriālu.... emotion

2 6 atbildēt