local-stats-pixel fb-conv-api

The Mentalist13

36 1

Seriāls, kuru labāk nesākt skatīties, ja tev nav daudz brīva laika - izraisa spēcīgu atkarību!

Patrikam Džeinam ir apskaužams talants iekļūt cilvēku prātos, lasīt viņu domas un uzzināt tumšākos noslēpumus. Agrāk viņš savas spējas lika lietā, tēlojot viltus mediju un muļķojot cilvēkus. Juzdamies visvarens, Patriks reiz nievājoši izteicās par Reddžonu, sērijveida slepkavu, kura notveršanā viņam bija lūdzis palīdzību Kalifornijas izmeklēšanas birojs (CBI). Saniknotais Reddžons nolēma sodīt Patriku par viņa augstprātību un nogalināja Patrika sievu un meitu. Piedzīvojis nervu sabrukumu un kādu laiku pavadījis ārstējoties psihenē, Patriks atgriežas dzīvē kā CBI konsultants, apņēmies atrast un iznīcināt Reddžonu. Bet, kamēr tas vēl nav noticis, viņš palīdz aģentiem notvert citus noziedzniekus.

"The Mentalist" uz TV ekrāniem nokļuva 2008. gadā, pašlaik tam ir 5 sezonas. Būs arī sestā, kuras laikā VARBŪT Patriks beidzot notvers Reddžonu. Kaut gan, ņemot vērā seriāla reitingus, ir pilnīgi iespējams, ka Patriks dzīsies pakaļ savam ienaidniekam vēl pāris sezonas.









36 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Da nav nozīmes Tev ir vai nav tā brīvā laika...... Kas rāda Mentālistu, Tev pēkšni ir pārtraukums vai brīvdiena...

2 0 atbildēt

tik tiešām atkarību izraisošs emotion

1 0 atbildēt

skatos esi seri'alu piekritejs.. http://www.lostfilm.tv/ ;   &     http://novafilm.tv/

1 0 atbildēt

Labs seriāls, bet 5. sezonā iet ārpus rāmjiem. Reitingi visu laiku krīt un kāpj, beigās panāks, ka vienkārši atcels. Būtu 5. sezonu labāk nobeiguši ar pieticīgām beigām, kamēr to vēl var izdarīt..

0 0 atbildēt