local-stats-pixel fb-conv-api

Tava bērnība tikko nomira jeb Sazvērestības teorija 3.daļa.49

614 20

Sveicināti mani draugi,esmu klāt ar jaunu rakstu , kas diemžēl nesabojās vai arī nenogalinās jūsu bērnību, taču liks
izprast multenes patieso domu.


Laikam ir lieki stāstīt kas ir Pokemoni un par ko ir šī multene,tomēr ir īstais brīdis saprast kāds tad bija multfilmas
galvenais mērķis.Un šis mērķis ir izskaidrot Multfilmas patieso teoriju,kura mums neko daudz neizteiktu ja vēljoprojām būtu bērni.

Kā jau minēju,veidotāji lielu uzmanību pievērsuši tieši tam, kā tad cilvēks kas atrodas
komā ir saistīts ar nāvi un dzīvi.(par to vēlāk)



Pokemoni: No japāņu valodas tulkojumā ''Es esmu ebrejs'' Jeb citā skaidrojumā, Citplanētieša Sindroms.

614 20 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Visai dīvaini šķiet, ka tādā itkā nevainīgā bērnu mūltenē ir ietverta tik dziļa doma!emotion   bet, katrā gadijumā liels + no manisemotion

76 2 atbildēt

pirms negadījuma braucot ar velo, ashs  lkm bij ieplānojis nojāties ar misty, kas šeit nav minētaemotion emotion

39 2 atbildēt

Broks patiesībā ir ''Ash'' Gluži kā filmā "Cīņas klubs"

 

Bet tas būtu sīkums salīdzinājumā ar traumatisko 5. attēlu emotion

29 0 atbildēt

Sāksim ar to ka negadījums ar velosipēdu notika jau pēc tam kad Ash bija ieguvis pikachu un ar to īsu ceļojumu jau sācis. To varētu izskaidrot ar viltus atmiņām kas izaugusi no fantāzijas, daudzos gadus atrodoties komā.  Turpināsim ar to ka Pokemonu sērijās galveno lomu nespēlē tikai Ash, ja atmiņa neklibo, cik no IMDB un fragmentiem freklāmās atceros, jaunākajās sērijās viss griežas ap citu cēļotāju. Izskaidrot varētu, bet tas ir murgs. Varbūt viņš vienkārši pēc izskata bija mainījies. hz. 

Fakts!!! Pokemon (arī jāpaņu valodā) nekādi netulkojas kā "es esmu ebrejs" vai vēl nez kāds "citplanētiešu sindroms". Tas ir tikai saprotami kāpēc žīdus sasaista ar citplanētiešiem, jo viņiem ir vēsture, vēsture kurai varētu noticēt, vēsture kuru pavadas mīti, leģendas un konspirācijas!!! Konspirācijām viegli viņus saistīt ar citplanētiešiem, jo viņu vēsture ceļo cauri senajai Romai, Grieķijai un Ēģipte, vietām ar kurām saistītās citplanētiešu teorijas ir populāras. 

Tu esi tikai citu murgus iztulkojis, pa vidu iespraudis savu murgu tulkojumus. Ne kripatas no veikta pētījuma. Vismaz pacenties kaut vienu faktu pārbaudīt. Parādi citiem ka es kļūdos par "Pokemon" un "I am jew" un "aliens syndrom" tulkojumiem no zināmi nezināmas uz nezināmu valodu. 

No otras puses, ir dokumentāti fakti ka Pokemonu multenes laikā Japānā bija milzīgs epileptisko lēkmu uzplūdums bērniem kas cieš no epilepsijas. Zibšņi, krāsas, skaņas.... kāpēc šādu faktu nepieminēji? Tā tev būtu vairāk pārliecinošu "pierādījumu" ka šitos radīja žīdi un viņi cenšas pārņemt pasauli, cenšoties paverdzināt jauno paaudzi. Taču, acīmredzot, tas nebija tavs nolūks, jo rakstā neko vairāk par žīdiem neesi rakstījis, kā vien ka "tulkojumā" ir atrodams žīda vārds. Nesaprotu kāds tavam rakstam tad bija tas mērķis. Būs jānotic vienam no komentētājiem, ka tas ir bijis savākt plusiņus, jo tu pat neesi pacenties rakstu noformēt kā nākas. Tādu murgu ar neslinkiem pirkstiem var mazāk kā piecu minūšu laikā uzrakstīt. Informācijas savākšanai rakstam gan būsi pacenties patērēt savu dārgo laiku. Ceru ka Tev ģimene ir bagāta un nākotne nodrošināta vismaz ar miljonu tavā privātajā kabatā, citādi tu raksta sagatavošanā esi pazaudējis daudz naudas, daļu no savām nākotnes iespējām. Bye, bye Kansas. 

Pēc pēdējām rindkopām, kas seko Pokemonu autora attēlām, acīmredzami esot uzsvēris domu ka viņš ir Ash un ka viņa dzīves stāsts ir bijis kā Asham. Nokļuvis komā, pamodies un sacerējis Pokemonu multenīti. Jau atkal pretrunā nāk fakts, intervijas, biogrāfija, kas apraksta visu viņi dzīvi un to kā kur smēlies idejas Pokemonu multenītes radīšanai. Es to visu labu atceros. 

Mīnuss tavam rakstam. (ceru ka matus sev neizplēsīsi). 

Un man nav žēl ka patērēju dažas savas minūtes atbildei Tev un citiem tava raksta apšaubītājiem. Esmu savu laiku nopelnījis, varu savu komentāru atļauties :)

Tagad marš uz skolu mācīties. Jāiemācās ka pārliecinošāk melus pasniegt. Tavi CAPSLOCK "DAUNI" nav pārliecinoši :)

30 4 atbildēt

Wow,manuprāt,būtu labāk ,ja šo nelasītu!Laikam vairāk nevarēšu spēlēt Pokemonus ,jo zināšu patiesību par šo multeni.. : )  Bet milzīgs pluss no manis!

20 2 atbildēt

pilnīgi suņa murgi,kk aksts izdomāja un tagad visi skrien pakaļ un saka ka tā luk ir taisnība. Nepieaug Esh..lol simsoni ar nepieaug,davai tur arī uzmauc kk jēlu murgainu teorīju....

Viņš nokrīt no tā riteņa un nonāk komā?paskaties multeni,pirms tā riteņa teju vai vesela sērija ir.

Pāt ja tā būtu,veidotāji to arī pateiktu

Lol es pat neteikšu neko par to tavu pokemonu tulkojumu :D

Lab bezjēgā argumentēt,ka jau tu spēj kk šadu pārpublicēt...

Jā uz beigām pokemoni sagāja sviestā un lidz ar to te pārs heiteri sarosījās kam kk kā vienmēr nepatīk.

14 4 atbildēt

Es nodomāju kādā veidā viņi uzzināja par Pokemoniem, ja viņš bija visu dzīvi komā. Un raksta beigās- VIŅŠ PAMODĀS un uztaisīju multeni.

5 0 atbildēt

Duude, you're so deep I can't even see you anymore.

6 1 atbildēt

sitas bija normals, bet 1. dalju neparsitis

4 0 atbildēt

Lasot šo visu paliek diezgan ērmīgi, pat tad ja esmu 100% pārliecināts, ka tas ir Fake&Gay emotion

4 1 atbildēt

es nekādīgi nevaru saprast kur tu atrodi tādu informāciju?

manas smadzenes tulīt uzsprāgs meklējot to!

3 0 atbildēt

Pokémon ir saīsinājums no "pocket monster", jeb kā paši japāņi izrunā "pokéto monstár"

3 0 atbildēt

Es tādus rakstus neuztveru nopietni, tāpēc man nav svarīgs patiesīguma faktors. Bet rakts interesants (ja neiedzijinās). Acerējos ka jau bērnībā man likās dīvaini, ka policistes un māsiņas bija vienādas...

3 0 atbildēt

Citreiz pieraksti avotu. Nedaudz par šo pameklēju netā un daudzi saka, ka tā ir izdomāta teorija.

4 1 atbildēt

Tikai nākamajās daļās nesagrauj manas bērnības atmiņas par HENTAI emotion

2 0 atbildēt

Es uz dirsas xD

++

2 0 atbildēt

Katrā ziņā visai uzjautrinoši... Patik man šādi murgi!!

2 0 atbildēt
Man vinu berniba nemaz nelava skatities, jo vecaki domaja ka tas ietekmes manu psihi xD mby ta ari bija? Un es esmu pamanijis ka pa DisneyXD vini tgd laiz jaunas serijas, ka tad var pateikt par to pedejo seriju?!
2 0 atbildēt

Ahhhh , es tikko gribēju skatīties pokemonus ....

1 0 atbildēt

9. ILLUMINATI.

1 0 atbildēt