local-stats-pixel fb-conv-api

Supervaroņu izcelšanās #5 Neapturamais Halks2

Nekad nesadusmo viņu. Savā parastajā izskatā viņš šķiet mierīgs un laipns, parasts profesors, taču ja saniknosi viņu man kļūst žēl tevis un visa ,kas ir tuvumā tev. Viņš kļūs par lielu, zaļu monstru ,kurš sasitīs visu,kas pagadīsies pa rokām. Viņš kļūs par Neapturamo Halku.

Viņa īstā identitāte ir Brūss Beners. Doktors Brūss Beners bija ģeniāls zinātnieks ,kura dzīve mainījās dienā,kad eksperimentējot ar lielu daudzumu gamma staru Ņūmeksikā. Viss mainījās mirklī,kad Brūss pamanīja, ka pa stara izmēģinājuma laukumu klaiņo pusaudzis Riks Džounss. Beners metās viņu glābt. Pusaudzi izglābt izdevās, taču milzīgs gamma staru kopojums skāra pašu doktoru Beneru. Riks Džounss nogādāja viņu drošībā,kur veicot pārbaudes izrādījās,ka neskatoties uz milzīgo radiāciju Beners ir ticis cauri sveikā ar relatīvi mazām problēmām. Taču,kad pienāca nakts Doktors Beners kļuva par lielu, niknu un apjukušu briesmoni. Ar iesauku Halks armija tika noteikts atrast un nomedīt šo briesmoni. Taču,kad šķiet ,ka armija ir iedzinusi Halku stūrī pienāk saullēkts un Halks pārvēršās atpakaļ par Brūsu.

Tiesa ar laiku šīs izmaiņas un transformācijas no Brūsa Benera uz Halku ar laiku kļust krietni atkarīgākas no viņa emocionālā stāvokļa. Ja viņš kļūst kaut mazliet nikns vai satraukt viņš pārvēršās. Jo vairāk viņš saniknojās un cīnās ,jo Halks kļūst spēcīgāks. Ar eksperimentu palīdzību doktors atrada momentu,kurā viņš spēj kontrolēt sevi un savas pārvērtības. Pateicoties viņā spējām viņu pat uz laiku iekļauj supervaroņu grupā Atriebēji ( Avengers) no tās gan savas nespējas kontrolēt sevi līdz galam viņš ar laiku aiziet. Paralēli tam visam vijās mīlestība pret Betiju Rosu. Itkā jau nebūtu lielu problēmu,ja neskaita ,ka Betija ir Ģenerāļa Rosa,kurš cenšās notvert Halku meita. Ar laiku viņa arī uzzin par Brūsa Benera problēmām, par viņa otro es un, ka tieši viņs ir tas, ko viņas tēvs izmisīgi cenšas notvert un iznīcnāt.

Ja tev patika šis un arī citi raksti par supervaroņu izcelšanos, komentāros iesaki idejas par, kuru super varoņu izcelšanos vēl vēlies lasīt,lai varu sagatavot rakstu:)

65 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Visu laiku mīļākāis varonis <3 

0 0 atbildēt
Vai tad viņa tēvs ar viņu neeksperimentēja? Šis ir kkāds bullshits
0 0 atbildēt