local-stats-pixel fb-conv-api

Supervaroņu izcelšanās #1 Zirnekļcilvēks2

Daudziem cilvēkiem manā vecumā, protams, arī vecākiem un jaunākiem viens no bērnības prieciņiem bija multenes, spēles, filmas, komiksi un citas lietas saistītas ar cilvēkiem , vai mutantiem ar superspējām, kas cīnās ar sliktajiem spēkiem, glābj pasauli no nelaimēm un citplanētiešiem un vienmēr ir gatavi palīdzēt parastajiem mirstīgajiem. Izlēmu, ka ir vērts pievērsties šai tēmai veidojot aprakstus par dažādu super varoņu origin storys, jeb izcelšanās stāstiem - par to, kā tie iguva savas spējas, kā nonāca līdz varoņa dzīvei. Galvenais kvorums varoņu būs no Marvel Comics un DC Comics universe, taču pieskaršos arī citiem veidojiumiem. Lai man piedod anime fani ,šo žanru gan diez vai aizskaršu, jo nepārzinu to un negribu rakstīt par to, ko nesaprotu vai nezinu.Varoņu izvēle būs random un gan šai reizei, gan citiem varoņiem- katram ir daudzi varianti un versijas par izcelšanos, radniecībām utt. Ja juūu lasītajā vai redzētajā atšķirās kādas nianses, tas nenozīmē ,ka juūu lasītais vai manis ievietotais ir kļūdains.
Un tā iesākot ar varoņa moto : " with great power comes great responsibility" (ar lielu varu ,nāk liela atbildība) ķeršos pie pirmā no varoņiem - Zirnekļcilvēka.
Zirnekļcilvēks ir jauna amerikāņu puiša Pītera Pārkera otrais es. Piīers Pārkers ir Mērijas un Ričarda Pārkeru dēls. Viņa vecāki bija CIP aģenti, kuri centās iefiltrēties komunista Sarkanā Galvaskausa tīklā. Kad Sarkanais Galvaskauss to atklāja, tad viņš parūpējās ,lai Ričards un Mērija tiek apsūdzēti ,kā dubultaģenti valsts nodevībā. Pīters tajā laikā vēl bija zīdainis. Pīteru savā apgādībā paņema viņa onkulis un tante Bens un Meja. Pīters paaugoties kļuva par zinātnes spīdekli Midtaunas Augstskolā. Pītera kautrības un interešu ar mācībām dēļ viņš bija atstumtais un tikai bieži apcelts, jo īpaši no Flaša Tomsona. Par Zirnekļcilvēku Pīters kļuva 15 gadu vecumā eksursijas uz Generals Techtronica Corporation viņu sakoda radioaktīvs zirneklis, kurš pirms nāves no radiācijas paspēja arī iekost elkonī Sindijai Mūnai. Savas spējas Pīters atklāj pa ceļam uz mājām viņu gandrīz notriec mašina. Sai brīdī viņš sajūt pārcilvēciskas spējas un zirnekļa cienīgu izveicību un drošibas refleksus. Neilgi pēc tā Pīters pamana sludinājumu, kurā teikts, ka izturot 3 minuūes restlinga cīņu var saņemt naudas balvu. Viņš piedalās uzvelkot masku, ja nu zaudē, lai neredz vinņ seju. Viegli uzvarējis viņš izraisa interesi kādā tv producentā, kurš piedāvā veidot savu tv šovu. Pārkers piekrīt. Šovam viņš izveidoja pilnu kostīmu un tīklu šāvējus. Pēc šova viņš neapturēja zagli, jo tā neesot viņa atbildība atgriežoties mājās viņš uzzināja, ka viņa tēvocis Bens ir nogalināts. Pārģērbies par Zirnekļcilvēku viņš devās slepkavas medībās. Atradis to viņš atklāja , ka slepkava ir tas pats, kuru viņš neapturēja pēc tv šova. Pīteram un viņa tantei pēc Bena nāves radās lielas problēmas ar naudu. Piīers vēlējās pelniī naudu ar noziedznieku ķeršanu, taču apzinājās ,ka Mejai tas nepatiktu. Viņš centās pievienoties Fantastiskajam Četriniekam., taču tur viņam pateica, ka noziedziīu apkaro ,lai palīdzētu pasaulei nevis naudai. Šai pat dienā krievu zaglis Hameleons lietojot Zirnekļcilvēka identitāti apzog militāro bāzi. Piīers to atklāj un noķer viņu un atdod autoritātēm. Piīers darbu atrod Daily Bugle strādājot pie Dž. Dž. Džeimsona par fotogrāfu, kuram viņš taisīja Zirnekļcilvēka bildes ar noteikumu,ka neteiks ,kā iegūst bildes, jo loģiski, ka Piīers negribēja atklāt identitāti, jo īpaši cilvēkam, kurš Zirnekļcilvēku uzskata par noziedznieku.

105 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Not bad.

2 0 atbildēt

Tad švaki filmu skatījies- tur puse bija citādāk.Kam interesē lasīs, kam ne nelasīs

0 0 atbildēt