local-stats-pixel fb-conv-api

Smagās mūzikas GADA BALVA 20185

136 0

Ir pienācis tas gada laiks, kad visi apkopo gada laikā dzirdētos labākos albumus, bet ir diezgan garlaicīgi klausīties, piemēram, gada labāko albumu top 50, tāpēc apsolu, ka nekur citur jūs neko līdzīgu nedzirdēsiet! Protams, gaidu arī jūsu noinācijas un sarakstus! Safatavojiet blociņus un pildsalvas, jo būs daudz materiāla un cerams, ka kāds atradīs sev ko tīkamu! Paldies par klausīšanos un priecīgus visiem svētkus!

P.S Visa podkāsta pastāvēšanas vēsturē šī ir epizode, kas prasīja visvairāk pieg''ajienus(vismaz 28), tāpēc cerams ka novērtēsiet šo faktu emotion

2018. GADA apkopojums sekojošās nominācijās:

Gada ''cover'' dziesma

Gada koncepta albums

Gada ''kucēns, kas piečurā uz jaunā paklāja'' jeb gada vilšanās

Gada riffs

Gada pārsteigums

Gada fosīlija

Gada debijas albums

Gada WTF/WOW! moments

Gada pašmānju albumu TOP3

TOP 5 Spotify spēlētākās grupas

TOP 5 EP'S jeb mini album

TOP 5 albumu noformējumi

TOP 5 dziesmas

TOP 5 2018. gada labākie albumi

Ja epizodes laikā rdas kādi jautājumi/komentāri/ieteikumi nekautrējies un raksti komentāros vai privāti tepat vai arī uz mmmpodcast@inbox.lv vai ar;i FB https://www.facebook.com/bobs.frimens.3!

KAS IR PODKĀSTS?

Podkāsts ir audio formāta raidījums, kas neprasa ne jūsu acu, ne roku aizņemtību. Brauc uz darbu vai skolu/pastaigājies/brauc ar riteni/gatavo ēst uzslēdz to fonā un uzzini ko jaunu! To var salīdzināt ar radio raidījumu tikai priekšrocība ir tā, ka nav jāklausās noteiktā vietā, noteiktā laikā kā arī netiek vilkts laiks ar nejēdzīgām reklāmām un iestarpinājumiem. Tev nav laika lasīt garus rakstus un meklēt informāciju interneta dziļumos, uzslēdz šo un es Tev visu pastāstīšu!

136 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Smagi iet smagai mūzikai emotion 

4 0 atbildēt
Labs
4 0 atbildēt

 emotion 

2 5 atbildēt

 emotion 

2 5 atbildēt

 emotion 

1 5 atbildēt