local-stats-pixel fb-conv-api

Loreta Reide, kā Ziemassvētku dāvanu, dāvina klausītājiem dziesmu4

18 2

Loreta Reide mācās Rīgas 49. Vidusskolā, Jāzepa Mediņa Rīgas 1. Mūzikasskolā un dzied pie skolotājas, grupas FRAMEST solistes Rūtas Dūdumas. Loreta ir arī daudzu dziedāšanas konkursu dalībniece, viena no balsīm multfilmā „Dusmīgie putni” , raidījumu dalībniece („Kas Te? Es Te!”, „Gudrs vēl gudrāks” u.c.), kā arī piedalās dažādu filmu un mūzikas klipu tapšanā.
Loreta par jauno skaņdarbu saka:” Gaidot ziemu, gaidot Ziemassvētkus, es sacerēju pāris pantus, ko iepinu “Justin Bieber- Mistletoe” melodijā. Kā rezultātā radās jauns skaņdarbs “Lai snieg”, mazliet savādākā, latviskākā noskaņā. Dziesma ir par kopā būšanu, par prieku, par Ziemassvētku izjūtām. “Lai snieg” ir iepīta tieši šādā stilā un melodijā, lai to var uzlikt fonā, dzerot siltu tēju, runājot ar mīļajiem cilvēkiem un baudot svētku laiku. Šai dziesmai uzdevums ir dot tādu mājas sajūtu, kautko siltu, maigu un vienkāršu.“

18 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Var redzēt kad mūzikas skolā pa tiešām mācās ne tik atsēž!  emotion 

3 0 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=EkHTsc9PU2A ;      es teiktu, ka drīzāk shitais nekā Bībers tur ir iepinies!

1 0 atbildēt

Man Loreta patīk, bet bebrs man riebjas. Loreta ir daudz reizes augstākā līmenī mūzikā nekā tas Kanādas ķēms. Labprāt gribās tam Kanādas ķēmam iedod viņam pa jibalu, jo viņš mazgadīgos bērnus degradē un viņus padara par samaitātiem un par pilnīgajām idiotēm. Pat 1D ir labāki par to smirdīgo bebru.

0 0 atbildēt