local-stats-pixel fb-conv-api

Krāpšanas ilūzija (Now You See Me) 20133

No 14.jūnija kinoteātros sāka rādīt režisora Luisa Leterjē (Louis Leterrier) filmu ''Krāpšanas ilūzija''.

Parakājos pa Spokiem un viss, ko šeit atradu, bija filmas treileris un vēl viens rakstiņš ar daudz bildēm emotion bet tie abi te bija uzradušies pirms filmas iznākšanas, tā ka es nolēmu, ka kādam ganjau gribētos ko plašāku tagad, kad filma vēl ir redzama kinoteātros.

Filmas apraksts, ko varat atrast Forum Cinemas mājaslapā, ir šāds:

Populārā iluzionistu super-grupa "Četri jātnieki", ko vada harizmātiskais Maikls Atlass, ir spējīga uz jebkādu triku – pat ja tas ir bīstams un ne visai likumīgs. Aplaupīt banku citā kontinentā – viņiem tas ir nieks! Taču tādi triki nevar nepievērst likumsargu uzmanību.

FIB aģents Dilans un viņa pāriniece – Interpola aģente Alma, neskatoties uz pilnīgu raksturu nesaderību, apvieno savus spēkus krāpšanu atmaskošanai. Viņi aicina palīgā arī slavenu iluzionistu atmaskotāju Tadeušu Bredliju, kurš apgalvo, ka zinot "Četru jātnieku" triku veikšanas knifus. Taču pavisam drīz kļūst skaidrs, ka atmaskot iluzionistu smalki izstrādātos plānus nemaz nav tik viegls uzdevums!

Galvenajās lomās (rakstīšu angliski, jo negribu izgāzties ar tulkojumu):D -

Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Michael Caine, Isla Fisher, Mark Ruffalo,Dave Franco, Mélanie Laurent, Elias Koteas.

Kaut kas ieinteresēja, tāpēc pati devos uz kino novērtēt.. Iespaidīgi un vizuāli ļoti baudāmi specefekti, spilgti galvenie varoņi, netrūkst humora, burvju triku, negaidītu pavērsienu.. Nevienā brīdī nebija tā, ka būtu garlaicīgi, galu galā mans secinājums ir tāds, ka šī filma ir lielisks piedzīvojumu trilleris, kas skatīšanās laikā liek nedaudz pakustināt smadzenes par to, kas notiks tālāk..jo beigas es tiešām neparedzēju, un tā gadās ļoti reti.

Varbūt nekā ļoti dziļa filmā nav (tiem, kas meklē ko tādu, par ko varētu vēl mēnesi pēc filmas domāt...), bet ir interesanti. Iluzionistu triki, kaut kas arī mazliet maģiskāks, ap ko griežas viss scenārijs (bet tā jau nu es jums teikšu, skatieties paši, hehe)..

Domāju, ka varētu patikt daudziem, jo ir gan jautrība, gan pakaļdzīšanās, gan iluzionisti un viņu triki, un vēl daudz kas.. emotion

Un vēl nobeigumam piebildīšu, ka filmai Latvijā bija apbrīnojami labi panākumi. Ja kādam gribas vēl ko palasīt, tad:

http://www.diena.lv/kd/recenzijas/filmas-krapsanas-iluzija-recenzija-labdaribas-atrakcija-14012477

http://www.tvnet.lv/izklaide/kino/468446-popularaka_filma_latvija_krapsanas_iluzija

http://www.imdb.com/title/tt1670345/

http://www.theguardian.com/film/movie/155486/now-you-see-me



20 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://tvnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Jā,ir laba filma. emotion

6 0 atbildēt

Redzot kinoteātrī ''treileri'' uzreiz iemīlējos

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt