local-stats-pixel fb-conv-api

Kontraflovs - Blūzs II Daļa0

Latvijas pašmāju hip hop apvienība “Kontraflovs” turpina savu dziesmu sērijas “Blūzs” piedzīvojumus. Grupa nupat izdevusi videoklipu dziesmai “Blūzs II Daļa”, kurā dalību ņem arī Pēteris Upelnieks un cameo Eels Of The Sixties.

Dziesmas un videoklips atspoguļo sarežģītos attiecību stūrakmeņus, ar kuriem reizēm nākas sastapties un cīnīties - no neuzticības, krāpšanas un pārpratumiem līdz mīlestībai, risinājumiem un otra atbalstīšanai. Gan Blūzs II Daļa, gan pārējās dziesmu sērijas daļas atspoguļo vienu no attiecību un kopābūšanas variantiem.

Kontraflovs izsaka īpašu paldies New Balance, Amber Car un Rīgas Anglikāņu Svētā Pestītāja baznīcai. Nu jau straujiem soļiem tuvojoties Valentīndienai, Kontraflovs kā mīlestības pilnu dāvanu nodod šo videoklipu Jums!

Kontraflovs ir hip hop producentu un izpildītāju apvienība, kura iemantojusi daudzu fanu atbalstu un raisījusi dažādas diskusijas, pateicoties saviem darbiem. Kontraflovs darbojas Latvijā un ASV (Hjūstona, TX), dalībnieki – Artūrs Rikmanis, Dāvis Strauss un Ritvars Paraģis – paši producē, raksta, apstrādā un izpilda visus savus skaņdarbus.

Vairāk informāciju par Kontraflovu meklē sociālajos portālos –

Spotify -

Bandcamp -

Facebook -

Instagram -

YouTube –

Twitter -

4 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000