local-stats-pixel fb-conv-api

Klasiskās Ziemassvētkus filmas, kuras ir vērts skatīties atkal un atkal12

100 0

Ja Tev ir vismaz 20 gadu, tad šīs filmas tu esi redzējis vismaz 1 reizi savā dzīvē. Kad es vēl dzīvoju pie vecākiem, es tās skatījos katru gadu, jo es nevaru iedomāties, kam būtu jānotiek, lai TV3 no sava repertuāra kādreiz vispār izņemtu filmu «Viens pats mājās».

Šajā rakstā ir 4 klasiskās Ziemassvētku filmas, kuras es iesaku noskatīties visiem tiem jauniešiem, kuri tās nav redzējuši. Lai gan tajās nav vislabākie specefekti, tās tāpat ir vērts skatīties!

Mana visu laiku mīļākā Ziemassvētku filma ir «Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus». Kura ir Tava mīļākā Ziemassvētku filma?

100 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Es katru gadu skatos "Viens pats mājās" pirmās 3 patīk labāk 4 pārspīlēta 5 tikai vienreiz esmu redzējusi. Un kur nu bez Grinča! Pati mīļākā Ziemassvētku filma.. Kas var būt labāks par daudz mandarīniem un Grinču..
7 0 atbildēt

Die Hard 2 (1990)  mīļākā Ziemassvētku filma emotion  

5 0 atbildēt

Tiešām vērts? Esi pilnīgi par to pārliecināta? Man televīzijas nav, tāpēc šīs filmas nav man piespiedu kārtā jāskatās, līdz ar to pat vēlmes nav patvaļīgi meklēt un skatīties. emotion  

4 0 atbildēt

Kāds prikols bez ponta skatīties vienas un tās pašas filmas katru gadu? Viņas tev patīk, vaio tu vnk skaties viņas, tpc, ka ir iegājusies "tradīcija" tāda?

3 0 atbildēt
"Home Alone" filmu vienmēr skatos Ziemassvētku laikā!!!emotionPilnīgi neticas,ka drīz šai filmai būs 30 gadi!!!emotionĀrprāc kā laiks skrien!!!Vēl laba Ziemassvētku filma ir "Leathal weapon"!!!emotion
3 0 atbildēt

 emotion Es ar skatos šīs filmas,sevišķi Viens pats mājās.  

2 0 atbildēt

Klasika

2 0 atbildēt
Neskatos 1 pats mājās, jo nobesijis ir sen jau 😂
2 0 atbildēt

Tieši šī iemesla pēc, ka nepārtraukti tiek drillētas aizvēsturiskas filmas ar nereālu kvantumu reklāmām, es TV neabonēju/neskatos.

2 0 atbildēt
A die hard 2
0 0 atbildēt
Home alone 2,3,4,5 Tu nezināji?
0 0 atbildēt