local-stats-pixel fb-conv-api

Kā noslēgsies Game of Thrones? Džeimija Lanistera liktenis.1

Vēl viena teorija par to kā noslēgsies populārais seriāls Game Of Thrones. Šajā rakstā paspekulēšu par to, kāds būs viena no seriāla kontrastiem bagātākā tēla – Džeimija Lanistera liktenis. Šajā reizē gan izteikšu vairākas teorijas, sākot ar ticamāko, beidzot ar, kādu patiešām traku, jo tā iekļaus tēlu, kurš seriālā nav redzēts.

1. Džeimijs aizies bojā kauju laikā.

Iepriekšējās sezonas beigu daļā Džeimijs pameta savu māsu un mīļoto Sērsiju, lai izpildītu viņu doto solījumu par palīdzību cīņā pret Nakts Karali un viņa armiju. Manuprāt, viņš savāks nelielu armiju no Lanisteru kareivjiem, kuri būs gatavi cīnīties bez savas dzimtas karoga un dosies uz Ziemeļiem. Tur viņu uzņems ar lielām aizdomām, taču beigu beigās Džeimijs karos cīņā par Vinterfelas aizstāvēšanu no Nakts Karaļa un viņa armijas plecu pie pleca ar Džonu Snovu un citiem galvenajiem varoņiem un ies bojā glābjot kādu no Stārkiem, tādējādi no Karaļslepkavas kļūstot par īstu varoni.

2. Džeimijs nogalina Sērsiju.

Kad Sērsija bija maza, pareģe viņai izteica pareģojumu, ka viņa kļūs par karalieni, taču neviens no bērniem nebūs no karaļa, viņi visi nomirs un Sērsiju nogalinās kāds viņai tuvs cilvēks. Sakums šai teorijai ir tāds pats kā iepriekšējai, ar atšķirību, ka Džeimijs izdzīvos. Kad beigsies karš ar Nakts Karali, Snovs, Lanisters un citi izdzīvojušie dosies uz Karaļzemi nolikt pie vietas Sērsiju. Tā būs slepena misija, jo lielas armijas gadījumā būtu grūti cīnīties- Ziemeļu armija karā būs zaudējusi ļoti daudz. Cīņa noslēgsies ar to, ka Džeimijs nogalinās savu māsu un mīļoto. Ar šo arī noslēgsies seriāla pamatnotikumi.

3. Džeimijs kļūs par Naktssardzes lordu komandieri.

Arī šī teorija sākas tieši tāpat kā pirmās divas, taču šeit Džeimija liktenis pēc visām kaujām aizved uz Sienu. Lai arī tā ir daļēji sagrauta, Naktssardze nekur nepazudīs. Džeimijs pēdējās sezonās ļoti satruacās par to, ka viņš dzīves laikā nav paveicis neko tādu, kas liktu viņu atcerēties ar labu un tāpēc izlems kļūt par Naktssardzes lordu komandieri, lai atlikušo mūžu izpirktu savus grēkus un sargātu Karaļzemi no jebkāda ļaunuma, kas var nākt no otras Sienas puses.

4. Džeimiju nogalinās Lēdija Stounhārta

Lūk šī ir tā trakā teorija. Džeimijs dosies uz Ziemeļiem, lai palīdzētu Stārkiem un Denerisai, taču netiks tik tālu. Turpceļā viņu nogalinās Lēdija Stounhārta. Lēdija Stounhārta seriālā ir neredzēts tēls, taču gramatā viņa ir ļoti svarīgs tēls. Tiem, kas nezina, kas tā tāda – tā ir Keitlīna Stārka. Pēc Sarkanajām kāzām viņu atrada Bezģērboņu brālība un atdzīvināja. Keitlīna pēc atdzīvināšanas mainīja savu vārdu uz Lēdiju Stounhartu un kļuva par ko līdzīgu kā Ārija Stārka seriālā – viņas mērķis bija nogalināt jebkuru, kuru uzskatīja par Stārku dzimtas ienaidnieku. Un skaidrs, ka Lanisteri ir Stārku ienaidnieki un tieši tāpēc viņa nogalinās Džeimiju. Tas izraisīs vēl lielaku saspīlētību starp Ziemeļiem un Karaļzemi, pietuvinot konfliktu starp dzīvajiem un radot vēl lielākas grūtības cīņai ar Nakts Karali.

25 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Es domāju, ka viņš novāks savu māsu!!!

0 0 atbildēt