local-stats-pixel fb-conv-api

Iesaku noskatīties #4 [iespējams pēdējā daļa]3

81 1

Sveicināts, spoku lietotāj! Piektā daļa ar `Iesaku noskatīties` ir klāt. Man nesanāk taisīt skaistus un garus ievadus, tapēc sāksim ar pašu rakstu, bez gara ievada. Ceru, ka šoreiz būs kaut neliela pozitīvisma daļa vairāk... iespējams pēdēja daļa, jo es rakstu oriģinālrakstus un man ir vairāk mīnusu, nekā plusu, gg. emotion

1.That`s My Boy/Svētdienas Tētuks - (2012)

Filmas galvenais varonis ir Donijs, kurš ir tīnis, taču gadījuma seksa laikā `apbērno` savu skolotāju. Skolotāja nokļūst cietumā par mazgadīgo pavedināšanu un Donijs uzņemas rūpes par savu dēlu - cenšas viņu barot un mācīt, kā māk, apvieojot patīkamo ar lietderīgo. Donijs ir tik slikts tēvs, ka viņa dēls pie pirmās izdevības aizlaižas prom no viņa. Vēlāk, kad Donijam draud cietums pr nodokļu nemaksāšanu, viņš uzzina, ka dēls ir kļuvis par ietekmīgu biznesmeni un krīt viņam krāgā viņa kāzu priekšvakarā, vecpuišu ballīte, kura izvērtīsies daudz dīvaināka, kā līgavainis gaidīja. Mans vērtējums: 10/10.

2.Puss In Boots/Runcis Zābakos - (2011)

Vēl pirms leģendārais Runcis Zābakos satiek mums visiem jau zināmo zaļo briesmoni vārdā Šreks, viņš dodas varonīgiem piedzīvojumiem pilnā ceļojumā, lai kopā ar Hamptiju Aleksanderu Damptiju un kaķeni Kitiju Pūkķepu nozagtu Zosi, kas dēj zelta olas. Ļoti interesanti notikumi, un domāju, ka vairums arī ir redzējis, šo multfilmu, taču ja neesi to izdarījis - izdari! Iesaku noskatīties, internetā iesējams atrast latviski un arī citās valodās. Mans vērtējums: 8/10.

3.Mulligan/Maligans - (2011)

Arī interesanta filma. Sižets ir par vientuļo māmiņu un viņas meitu, kura lēnām zaudē redzi. Viss sākas ar sadursmi uz ielas, jeb autoavāriju, kur Edijs sadursmē ar meitenes mammu iepazīstas. Neteiksim, ka ļoti jauki iepazīstas, bet iepazīstas. Edijs pelna naudu, tēlojot trusi Maliganu ik rīta šovā un mazās meitenes elks ir Maligans. Var teikt, ka arī aizkustinoša filma, es viņu esmu redzējis gan latviski pa TV, gan latviski pa datoru (nereklamēšu website). Mans vērtējums: 9/10.

4.Minions/Minioni - (2015)

Šī gada multfilma, kas veidota pēc `Nejaukā Es` motīviem. Trīs mazie minioni meklē sev jaunu un ļaunu saimnieku, taču viss nav tik viegli, jo priekšā ir daudzas grūtības, kas ir jāpārvar. Es šo multfilmu esmu redzējis kino uz 3D un iesaku ik vienam to izbaudīt. Gan jau drīzumā multfilma būs latviski gan pa televizoru, gan būs arī internetā, taču tagad gaidam. Mans vērtējums: 8/10.

5.Pitch Perfect/Pirmklasīgās - (2012)

Kad viens no galvenajiem filmas personāžiem, Beka, izsāk mācības jaunajā koledžā, viņa iesaistas arī `a capella` vokālajā grupā. Tur ir dažādas meitenes, nav sadalīts pēc bagātuma utt. Bekai gaida smaga cīņa `a capella` konkursā un uzvara šeit būtu ļoti svarīga. Nu tik būs cīniņš. Filmas žanrs ir mūzikls, un gan jau, ka filma ir atrodama latviski. Mans vērtējums: 7/10.

6.The Visit/Ciemos - (2015)

Šausmu filma kas iznāca tikai šogad. Filmas galvenais notikums ir par brāli un māsu, kuri aizbrauca pie vecmāmiņas un vectētiņa. Abi uzvedās dīvaini (vectēvs un vecmamma), vectēvs laizīja bisi, vecmamma darīja citas riebeklības, un kad abi bērni sazinājās ar māti Skype un bērni parādīja, kā vecvecāki uzvedas, māte pasaka, ka tie nav vecmamma un vectēvs. Nu tik sākas piedzīvojumi un viņu iespējas aizbēgt, ar katru dienu sarūk. Mans vērtējums: 10/10.

7.Sangailes Vasara/Sangailes Vasara - (2015)

Lietuviešu filma. Meitenei Sangailei ir sens sapnis un arī senas, paniskas bailes. Sapnis - lidot, bailes no augstuma. Viņa satiekas aviošovā ar savu vienaudzi Aušti. Viņi ar Aušti satuvinas, un Aušte palīds viņai saņemties, un sākt lidot - gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Filma no lietuviešu puses, nezinu vai ir iespējams latviski internetā, bet lietuviski gan jau var, un lietuviešu valoda, tāpat līdzīga. Mans vērtējums: 9/10.

8.True Story/Patiess Stāsts - (2015)

Filma ir par žurnālista Maikla un slepkavas savstarpējām attiecībām, kurš daudzus gadus bija slēpies aiz ASV robežām, jo viņu meklēja FIB, lai nodotu tiesāšanai. Filmas galvenie varoņi ir Jonahs Hills, Džeims Franko un Feličita Džonsa. Šaubos, ka filmu var redzēt internetā, jo šogad bija tikai kino. Mans vērtējums: 9/10.

9.Bridget Jone`s BabyBridžitas Džounsas Bērns - (2016)

Bridžita Džounsa ir jau sasniegusi četrdesmit gadu slieksni un mēģinās tikt pie bērna, kamēr vēl nav kļuvis par vēlu. Vai viņai tas sanāks? Nezinu, filma vēl nav iznākusi uz latvijas ekrāniem, un tikai nākamgad filma tiks rādītā kinoteātros. Filma esot ļoti laba, cik ir rakstīts internetā, un iesaku noskatītiee, kad iznāks uz lielajien e-krāniem. Mans vērtējums: FILMA BŪS REDZAMA 2016.GADA SĀKUMĀ.

10.Finding Nemo/Meklējot Nemo - (2003)

Mārlins ir klaunzivs, un viņam ir dēls - Nemo. Nemo negrib atšķirties no citiem un vēlas āzēties, tāpat, kā pārējās zivis, taču viņa tēvs par viņu uztraucas un Nemo tas nepatīk. Nemo izlemj aizpeldēt līdz kuģim, jo to neviens nav izdarījis un tam pieskaras. Viņu savāc ūdenslīdēji un Mārlins dodas Nemo meklēt... uz Sidneju. Pa ceļam viņš satiek zilu sieviešu dzimtes zivi Gloriju un nu tik ir notikumi. Latviski var atrast internetā. Filma diezgan veca, bet klasika. Mans vērtējums: 7/10.

Ceru patika... Vēlos piebilst, ka es skatos teksta fragmentus no tās filmas, kad rakstu un reizēm var būt nedaudz līdzīgi, brt es ļoti cenšos, un ceru, ka Jūs to novērtējat. Nesaprotu, kapēc maniem rakstiem par filmām ir vairāk mīnusu, kā plusu? Ja negribiet, un Jums šādi raksti neinteresē, pasakiet.

81 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Tavs raksts ir tīri ok, pat ieliku plusu, bet varbūt pacenties nākamreiz ielikt kādu bildi no tām filmām? tad būs interesantāk un vairāk plusi nāks kontā.

4 0 atbildēt