local-stats-pixel fb-conv-api

Iepazīsties - Rizzle Kicks1

27 3

Grupu veido duets no Apvienotās Karalistes - Jordan "Rizzle" Stevens & Harley "Sylvester" Sylvester. Paši viņi uzskata, ka grupa tika izveidota 1996. gadā, miniatūras formā, kad abi divi spēlējās pie Rizzle tantes mājā. Pagāja 8 gadi, kad abi divi satikās pilsētā "Brighton" svētdienas līgas futbola mačā. Vēl pēc 4 gadiem viņiem sanāca iet kopīgi vienā koledžā, kuras laikā Rizzla veidotā mūzika lika Silvesteram dungot līdzi. Nepagāja ilgs laiks, kad viņi abi saprata, ka viņu abu stils perfekti iet kopā. Tieši līdz ar Rizzle pabeigtajiem mix-tape, kuri tika veidoti uz viņu mīļāko izpildītaju bāzes (Gorillaz, Lily Allen, Arctic Monkeys u.c) tika izveidota jauna savienība - Rizzle Kicks

Kā jauns, tikko izveidots duets, viņi gāja cauri jau zināmiem producentu meldiņiem, kā arī veidoja savus videoklipus ar draugu palīdzību.

Tad beidzot viņi ir tikuši klāt profesionālai studijai un labiem producentiem, Rizzle Kicks veido savu debijas albumu, kurā būs miksējums starp popu un hip-hopu. Kā arī kādi jautri elementi no 'oldschool hip-hip' 1988-1992.

Web lapa : http://www.rizzlekicks.com

Facebook : http://www.facebook.com/RizzleKicks

Apvienotās karalistes singlu topā : 9.vieta (Down With The Trumpets)







27 3 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Interesanti, jāa.

0 0 atbildēt