local-stats-pixel fb-conv-api

Grupa «Triānas Parks» piedāvā saviem klausītājiem jaunu video singlam «Domas»0

9 0

Video tapis sadarbojoties ar operatoru Ivaru Burtnieku. «Mēs ar Ivaru esam paspējuši uzfilmēt daudz dažādu videoklipu, līdz šim vērienīgākais bija «Vienaldzības». Jāatzīst, ka šoreiz mēģinājām ļauties vēl lielākam domu lidojumam. Man ir liels prieks strādāt kopā ar Ivaru – ir civēki, ar kuriem tu saproties no pusvārda. Liels prieks, ka komandai pievienojies arī Jānis Raitums, kas klipam ar mākslinieciskajiem efektiem piešķīra jaunu dimensiju,» par filmēšanas procesu stāsta Agnese Rakovska.

Klipa filmēšanā bija iesaistīti 23 cilvēki, un, apdzīvojot H20 jauno Aisteres zāli, divas dienas notika filmēšana. Šā gada 10. oktobrī Aisteres zālē, starpcitu, notiks arī vienīgais «Trianas Parka» koncerts Rīgā.

Viena no interesantākajām epizodēm filmēšanas procesā noteikti bija zirga Hamleta ierašanās. Agnese filmēšanas laikā no zirga nokrita, bet veiksmīgi, jo palika karājoties trosēs, kurās notika levitācijas epizodes filmešana. Neskatoties uz to – Hamlets bija īsts profesionālis, un nu ir arī Agnesei labs draugs.

Katram grupas dalībniekam tika piemeklēta īpaša loma, un scenārijs tika veidots domājot par dziesmas vēstījumu: «Domas ir tās, kas mūs dzen tālāk, liek doties uz priekšu un meklēt jaunus ceļus. Video ideja ir atdzimšana – katra mūsu izvēle un vēlme ienes jaunu personības aspektu - mēs pārdzimstam labāki. Ja mēs spējam savas vēlmes definēt, mēs spējam tās arī realizēt. Bieži vien cilvēki nemaz īsi līdz galam nezina, ko īsti viņi vēlas. Ne vienmēr tas, ko gribam ir tas, kas mums tiešām nepieciešams.» par klipa saturisko vēstījumu stāsta Agnese.

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000