local-stats-pixel fb-conv-api

Filmas, kuras aizliedza 282

1322 2

Aizliegt šausmeni - to var saprast, bet kādēļ gan aizliegt rādīt komēdiju? Lec iekšā un ne to vien uzzināsi.

Starp citu - Te Konkurss

1322 2 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

Ļoti interesants raksts, un pilnīgi gribās tagad kādu filmu noskatīties. Jo cilvēkiem jau parasti gribas visu, kas ir aizliegts.;D

161 8 atbildēt

par ātri ieliki. nezinu kā citi, bet es vēl nepaspēju noskatīties filmas no iepriekšēja raksta emotion

84 2 atbildēt

visas izklausās pēc kaut kāda slima fetiša un doma, ka citiem slimajiem patīk šitādas liets, tādas kā filma "salo" un viņi fapo pie viņas vienkārši uzdzen maksimālu riebumu.

47 2 atbildēt

Es nesaprotu kurš aktieris piekrīt filmēties šādās filmās?

40 1 atbildēt

Man kkā sāk likties ka Lielbritānijā un Norvēģijā vispār filmas neskatās :D

36 2 atbildēt

Paldies par šo un arī iepriekšējo rakstu, tieši meklēju jaunas filmas, :D

19 1 atbildēt

Nezinu,  bet, manuprāt, normāls cilvēks neko tādu neskatās. Ja skatās, tad kkas nav kārtībā ar galvu, ja viņam prasās noskatīties filmu , kur jauniešus izvaro, spīdzina ut.t. emotion

13 1 atbildēt

milzīgs pluss! emotion

12 0 atbildēt

o, tās ir šausmenes, nevis tās nonsenss muļķības, ko tagad masām ražo... 80 % aziātu bērns kādam atriebjas.. pfff...

šīs noteikti pielikšu pie favorītiem un noskatīšos! emotion

7 0 atbildēt

Es vienkārši nesparotu tos cilvēkus, kas izdomā šādas filmas uzņet. Ar viņiem kautkas nav kārtībā emotion  

7 0 atbildēt

Riebjas, kad var teikt katrā filmā ir izvarošanas vai seksa ainas. Saprotu, ja būtu kaut kāds skūpsts vai kas, bet ne jau tik traki! Jaunākajās drāmās, trilleros, piem.; Melnais gulbis, The Roommate tur jau ir lesbiešu skūpsts, bet nu labāk nekā izvarošana. 

7 1 atbildēt

Es no tā pirmā saraksta jau noskatījos vienu filma, zini ko pateikšu? nav brīnums kad tādas fimas aizliedz vairākās valstīs, jo tajās ir bezsakars un nekādas morāles. Tādas filmas ne par  šausmenēm ne sazin ko var uzskatīt, vienkārši vārdu sakot "s*di"

6 0 atbildēt

Philosophy of a Knife es jau esmu redzējis emotion 4 stundas gara, bet nu eeeeej tu no... emotion es gan nez, par ko te cepties-tas, ka citiem ir vāji nervi un nevar noskatīties nenozīmē, ka tie, kam nervi gana jaudīgi, uzreiz ies un teiks- "o! šito es tūliņ uz kaimiņomes izprovēšu!" Nevar izturēt, atrisinājums vienkāršs-neskaties un negruzies emotion

6 1 atbildēt

Nav brīnums, ka Norvēģija ir viena no mierīgākajām valstīm jo lielu daļu filmas tur aizliedz. 

6 1 atbildēt

piekrītu viedoklim, ka normāli cilvēki tādas filmas neskatās. un arī netaisa. viena lieta ir skatīties par monstriem, zombijiem un spokiem, kas ir izdomāti, bet pavisam kas cits par  cilvēkiem, kas spīdzina citus cilvēkus. vot saskatās jaunais maniaks šitādu filmu, kur iemācās, ka var palikt nesodīts, un aidā! realizē savas slimās tieksmes.

cita lieta ir ar bojevikiem līdzīgām filmām. jā, tur ir daudz slepkavību un vardarbības, bet visbiežāk tas notiek ātri - šaudās uz visām pusēm vai vicina zobenus :) tādās filmās parādīts tikai izdzīvošanas instinkts. ja nenogalināšu es, nogalinās mani. un galvenais varonis parasti neplāno, kā mocīs citus, bet izlems, kur labāk šaut, lai viņa ienaidnieks ātrāk nomirst.

iepriekšējais teikums uzvedināja uz vēl vienu vērojumu. vardarbība ir pieņemamāka, ja tiek vērsta pret ienaidnieku. cilvēku, kurš ir nogalinājis varoņa ģimeni vai cilvēkus vispār, cilvēku, kurš ir pelnījis saņemt sodu. tāpēc jo nepieņemamākas šķiet filmas, kurās darīts pāri nevainīgiem cilvēkiem. tāpēc tiem, kam šādas filmas interesē, gribas teikt, lai iedomājas, kā justos, ja kāds sadists spīdzinātu viņu ģimenes locekli, draugu vai gala beigās pašu. patīkamu filmu skatīšanos! :)

3 0 atbildēt

tā ir tik smiekliga, ka to pat aizliedza Norvēģijā. .... lol xD

3 0 atbildēt

Life of Brian ir monty pyton lielākais šedevrs. Visiem iesaku noskatīties.

3 0 atbildēt

No pirmās daļas tikai ielādēju Cannibal Holocaust, jāskatās ko no šīs daļas var pačolēt

3 0 atbildēt

Ļoti labs raksts. (: Liec vēl daļas!

3 0 atbildēt

Tik daudz jaunu skatāmvielu būs !

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »