local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas video #5 (23.02.2018.) - slavena mūziķe izķēmo Amerikas himnu12

153 0

Saldumi, kas ir noderīgi un veselīgi cilvēkam!

30 smieklīgi attēli, kas pierāda, ka Latvija ir labākā valsts pasaulē!

Vai šī ir visiekārojamākā pusmūža dāma Latvijā?

---

Apsveicu visus, kuri sagaidīja piektdienu - tā beidzot ir klāt. 44 tūkstoši patīk, 147 tūkstoši nepatīk. Cipari nemelo un tiešām - slavenā Fērgija ir izķēmojusi Amerikas himnu NBA Zvaigžņu spēlē. Līdz ar to, piedāvāju kā dienas video šo notikumu, kurā Fērgija izņirgājās par Ameriku un tās himnu, kas ir valsts simbols.

Brīdī, kad Fērgija izpildīja dziesmu, ļoti daudzi jau smaidīja un pat apslēpti smējās. Citi bija vienkārši šokā un neko neteica, tomēr jāatzīst, ka tas kā viņa uzstājās bija trakums. Uz šo himnu paguvuši reaģēt arī Latvijas populārākie vlogeri no Ventspils (tagad Rīgas) - FunFaceTV. Viņi par šo uzstāšanos ir izteikušies tāpat kā tikko es. Viņa himnu ir centusies pasniegt kā dziesmu un iedomājieties, ja Latvijas himnu paņemtu un izpildītu, piemēram, Gvido Linga savā roka izpildījumā. Tas būtu tas pats. Tad lūk - iedomājieties šādu situāciju, brīdī, kad skatieties kā slavenā ASV popzvaigzne Fērgija, izķēmo šīs zemītes himnu. Trakumi... Fērgija gan plašāk pazīstama bija no Black Eyde Pease, tomēr šoreiz kluba populāra pateicoties NBA. Man gan šķiet, ka viņu vairs nekad uz šādiem pasākumiem neaicinās. emotion

Pirms skaties video vai dodies projām, neaizmirsti atstāt īkšķīti uz augšu, ''patīk'' jeb arī plusiņu, atstāj komentāru, ko domā par šo himnu un, ja ir vēlme, tad vari arī ar rakstu dalīties sociālajos tīklos. Lai izdevusies piektdiena! emotion

153 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Bļin atkal pieļāvu to kļūdu ka ieeju spokos atrodoties publiskā vietā. Atveru spokus un tur uzreiz priekšā ir šis raksts ar savu titulbildi. Šī raksta autors ir reāls pi*pis.

Bet pašam rakstam nav ne vainas. Ieliku +

5 0 atbildēt

Manuprāt viss ir ok - smuki nodziedāja, bez problēmām. Esmu dzirdējis gan NHL, gan NFL tiešām trakus dziedājumus, kad melnie rausta balsi, spiež ārā drebelīgumu visās malās. Šeit kāds pops? Nedaudz blūzīgi un stilīgi. Lai tik Linga izpilda himnu - galvenais, lai ir profesionāli un gaumīgi.

3 0 atbildēt
Nesaprotu ko visi pārsteigti. Tā ir Fērgija no fufeļa popa. Ne jau viņa 5 min laikā tur parādījās. Visi dzirdēja 10 reizes pirms uzstājās.
2 0 atbildēt
Ja jau bija tik slikti, tad nafig publika aplaudēja?
0 0 atbildēt

Black eyde pease   emotion 

Ja par dziedājumu - viss ok, man patika. Stulbie amīši atkal sacepušies par fufeli. Galu galā ne jau viņa pati uz sitiena izdomāja to tā pasniegt.

0 0 atbildēt

Galvenais ir ar kādu nodomu dziesmas ''izķēmošana'' tiek veikta. Ja tā ir parodizēšana, piemēram pārveidošana no klasiskās himnas stila uz piemēram repu vai rokmūziku vai tīri satīrs akts, kas nav veikts paša izpildītāja personiskās nepatikas pret konkrēto valsti dēļ, tad tas ir pieņemami un nenosodāmi.

Bet ja runa iet par gadījumu, kad piemēram cilvēks ir salasījies anti-Amerikānistiskus Internacionālistu murgus un propagandas iespaidā izsmej Amerikas Savienoto Valstu simbolus vai kādas citas varenas Rietumvalsts simbolus, tad atkal ir cits stāsts.

0 0 atbildēt

smuka čika

0 0 atbildēt

Lieliski, izjusti nodziedāts. Lai kritizētu, jābūt čujam un poņai vai izglītībai šajā jomā - pēlējiem tādas nav..

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt