local-stats-pixel fb-conv-api

Avengers 4 treileris salauž internetu!3

Vakar (piektdien, 7. decembrī), daudzi komiksu filmu un jo īpaši Marvel filmu fani, beidzot sagaidīja pavasarī gaidāmās, jaunākās MCU jeb Marvel Cinematic Universe filmas "Avengers 4: Endgame" treilera jeb reklāmas rullīša iznākšanu. Jāsaka, ka tas salauza internetu.

Tikai 1 dienas laikā, oficiālais treileris ir savācis 41 miljonu skatījumu (un runa ir tikai par Marvel Entertainment kanālu, jo treileris jau daudzkārt ir pārpublicēts).

Kā šis treleris ir salauzis internetu? Pirmkārt, "Avengers 4" un šis treileris ir viens no interneta dažādu vietņu top trendiem. Otrkārt, šis treileris bija tik skatīts pirmajās stundās, ka vairākas reizes nobruka Youtube skatījumu skaitītājs, liekot pavērties neizprotamai ainai - Like, Dislike ir vairāk kā pašu skatījumu.

Ko tad atklāja treileris? Pirmkārt, līdzīgi kā ar iepriekšējo "Avengers" kvadroloģijas daļu - "Infinity War" ir mainīts iepriekš plānotais pirmizrādes datums, pārceļot to no maija sākumu uz 28. aprīlī. Otrkārt, treileris atklājis vairāku galveno varoņu likteni pēc iepriekšējās daļas noslēguma, piemēram, to, ka Tonijs Stārks jeb Dzelzs Vīrs nav ticis prom no planētas Titāns, kurā vairāki no varoņiem cīnījās ar ļaundari Tanosu un atrodās kosmiskajā kuģī bez pārtikas krājumiem, ekrānos atgriežās Klints Bārtons, kurš gan vairs nebūs Vanagacs bet gan Ronins un kaut kādā veidā Skudrcilvēks jeb Skots Langs ir izkļuvis no kvantu universa. Treškārt, treileris atklāj vēl vienu lietu par kuru cilvēki spekulēja jau no iepriekšejās daļas noslēguma - kā sauks jaunāko daļu un tās nosaukums ir Endgame.

Manuprāt, šim treilerim ir milzīgs pluss, salīdzinot ar daudziem, šā brīža populārāko filmu treleriem - tas neatklāj neko par interesantakajām ainām pašā filmā. (Protams, tam vēl ir daudz laika, jo zinot Marvel, tuvojoties aprīlim iznāks daudz dažādu reklāmas materiālu)

74 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Tas treileris neatklāj pilnīgi neko!
5 0 atbildēt
Dažreiz treileris ir labāks par filmu!emotion
3 0 atbildēt
Zinot Russo brāļus treileris var būt totāls feiks emotion
0 0 atbildēt