local-stats-pixel fb-conv-api

Atskaite intervijai @spoki.lv no 2011. gada!0

Sveiki, Spoki!

Tālajā 2011. gadā, kad zāle bija zaļāka un bīti dzidrāki, @zeķeuzdīvāna bija uztaisījis nelielu interviju ar mani, par mani. Toreiz runājām par to kāpēc pievērsos elektroniskajai mūzikai, par manu blakusprojektu "Little bit wanted" un dažiem nākotnes mērķiem/plāniem. Interviju var atrast šeit!

Nu ir pagājuši 6 (seši?), jā seši gadi kopš tās intervijas un deviņi gadi kopš esmu pievērsies mūzikas producēšanai, bet...

Gāja laiks un sāka iestāties mākslinieciskā depresija, Eye Depth nomira paliekot interneta dzīlēs. Viņa vietā stājās jauns, uzlabots mākslinieks (?) ar nosaukumu IRONIXX.

Tas ko es droši varu teikt - naudu sakrāju, DJ pulti nopirku un ir izdevies uzspēlēt dažādās interesantās vietās un satikt interesantus cilvēkus.

Uz doto mirkli esmu spēlējis drum & bass Gaismas pilī (Ja neesmu vienīgais, tad viennozīmīgi esmu pirmas, kurš to tur ir darījis), slīpējis deju bruģi @Coca Cola stage pie Origo, kad bija iespēja tik uz Weekend festival, kā arī pašāvis vaļā dejas LMA karnevāla laikā.

Par cik šī raksta mērķis ir atstāt tādu kā čeklisti, lai varu pēc kāda laika vēl atgriezties un atskatīties kā viss ir izvērties, tad daži mazie nākotnes mērķi ir:

1. Uzspēlēt vēl kādās interesantās/neparastās vietās (Ja ir idejas vai piedāvājumi, tad Welcome!)

2. Pilnībā "palaist gaisā" savu leiblu Bootlegia

3. Uztaisīt dažus vlog postus saistībā par mūzikas producēšanu un reklāmu. emotion

P.S.

Zemāk atradīsiet dažas no pēdējām dziesmām, bet daudz manu mūziku var atrast arī manā Soundcloud profilā uzspiežot Šeit! Droši pievienojaties pulkam un komentējam, kas patīk/nepatīk vai arī ko gribētu dzirdēt, jo ļoti patīk taisīt remiksus emotion

<3 <3 <3

7 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000