local-stats-pixel fb-conv-api

Andy Holensen3

28 1

Inga TV piedāvā vienu no labākajiem Tech House / Techno mūzikas stila dīdžejiem Latvijā- Andy Holensen, kuram ir padevies ļoti kvalitatīvs skaņdarbs "Tod's Groove".

Andy Holensen mūzikas lauciņā darbojas jau 14 gadus, pusi savas dzīves ! Kā dīdžejam ir bijis tas gods vairākkārt kāpt uz, iespējams, baltijā populārākā naktskluba Essential galvenās zāles, tā pat viņš ir spēlējis kopā ar pašmāju labākajiem dīdžejiem. Jau vairākus gadus pamīšus dīdžejošanai nodarbojas arī ar producēšanu, un kā viens no svaigākajiem šī dzīvespriecīgā puiša skaņdarbiem ir grūvīgais gabals "Tod's Groove", kurš sevī ietver pumpīgu bassa līniju un pumpējošas ritma līnijas, kuras apvienotas izcilā skanējumā. Šis skaņdarbs ir balstīts mūsdienīgā Tech House stilā, kurš šobrīd ir ļoti aktuāls plašajai elektroniskās deju mūzikas auditorijai.

Andy Holensen SoundCloud lapa: https://soundcloud.com/andy-holensen

draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/andy-holensen/



28 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

pumpis! emotion

1 0 atbildēt

Beidziet stāstīt cilvēkiem tūtu, cik noprotu raksta autors ir kaut kāds čomiņš.

Darbojos šajā sfērā aptuveni 8-10 gadus, un noteikti šis nav viens no labākajiem ši stila žokejiem. Stabila gaume nenozīmē neko. Sen izskanējis sfēras darboņu vidū stāsts par uzmācīgajiem zvaniem no šī žokeja par tēmu (eu davaj es uzspēlēšu).

Zinam, ka ja viens no labākajiem tad noteikti ar daudz pasākumiem un dažādu citu popularitāti, - nekā no tā nav. Essential, bija un izbija, tas vienīgais, kas arī bija. Tāpēc nevajag stāstīt blēņas un muļķot cilvēkus. Ja priekš raksta autora viņš ir labākais (jo noteikti labs čomiņš) tad tā arī, lai tas paliek.

0 0 atbildēt