local-stats-pixel fb-conv-api

8 no FOX iegūti sliktie, kurus būtu interesanti redzēt turpmākajās MARVEL filmās5

Rakstā Disney iegādājās FOX - ko mēs varam sagaidīt? aprakstīju situāciju, ka Disney kompānija ir iegādājusies FOX, tādējādi iegūstot tiesības uz daudzām franšīzēm, tajā skaitā uz FOX īpašumā esošajām tiesībām uz daudziem MARVEL tēliem kinoekranizācijām. Šajā rakstā mazliet pafantazēšu, kurus ļaundarus būtu interesanti ieraudzīt turpmākajās MARVEL super varoņu filmās, no tiem kuru tiesības ir iegūtas, iegādājoties FOX. SONY un lielākoties Zirnekļcilvēka ienaidniekus atstāsim citai reizei.

110 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Galaktuss butu interesants :]

0 0 atbildēt

tās ir bijušas  FOX filmās -iekš MCU neviens no šiem tēliem nav bijis, un tas pats Galaktuss, Sinisters, Džagernauts- tur no viņu reālā tēla bija pāris procenti, jo īpaši Galaktusam...

0 0 atbildēt

vispār jau iekš Marvel komiksiem to sižeta līniju ir tik daudz, ka nevar zināt. Kaut tas pats fox uzņemtais days of future past- komiksos ceļoja nevis Vilknadzis, bet Kitija(Katja) Praida, kas ir Kolosa sieva un Vilknadzis palika nākotnē, kur cīņā par galveno Sentinelu ēku aizgāja bojā.

0 0 atbildēt

Doktors Dūms  emotion 

0 0 atbildēt

Katram, taču ir tiesības uz savām vēlmēm. Un, vismaz, par Galaktusu, tiešam ri alsīts, ka grib vēl un cienīgā versijā nevis kā kosmisku mākoni. Marvel problēma- daudzi "labi" sliktie nav pat no FOX , bet joprojām pieder Sony- Zirnekļcilvēkam ir tik daudz ideālu slikto, kurus var izmantot(un iepriekš nav izmantoti), bet nav zināms vai iegūs tiesības - Kreivens mednieks, Misterio, Karnidžs, Hameleons,Hopgoblins,Morbiuss Vampīrs, Silvermeins (tas atļautu iesaistīt Daredevil un Kingpin no seriāla, kā Elles ķēķa mafiju savstarpējo cīņu), Melnā Kaķe, Alisters Smaits,  Tumbstouns, Hidromens, Bītls.

Savukārt ko no FOX īpašumā turētajiem vēl varētu paņēmt, kas nebija sarakstā un nav redzēti iekš iepriekšejām filmām?(ja, kāds no nosauktajiem ir bijis, pardon -filmu tik daudz, ka nevar visus atcerēties)- vienīģie, kas nāk prātā ir Mastermainds, Lavīna, Kaliostro. Teorētiski vēl dažādie kosmosa sliktie, kas nāktu komplektā ar TUmšā Fēniksa sāgu, bet es nezinu vai tiesības uz tiem jau nebija MARVEL īpašumā.

Savukārt no F4 var paņemt vēl hmm -Superskrallu,Kurmjcilvēku?, Neiespējamo vīru (kurš pat īsti nav sliktais), Leļļu meistaru?, Molekulu cilvēku, Anailusu... ļoti daudzi F4 sliktie ir tik ļoti saistīti ar visu Marvel, ka grūti pateikt vai uz viņiem jau bija tiesības vai tās ieguva tikai tagad.

Patiesīā paldies, ka liki padomāt par šo visu, jo jau radās ideja par nākamo rakstu, ja turpinātu šādu sēriju - interesantākās sižeta līnijas, kuras Marvel izmantot sākot ar Faze 4.

0 0 atbildēt