local-stats-pixel fb-conv-api

5 supervaroņi, kuru izskats filmās krasi atšķiras no komiksiem! (1. daļa)15

Lai gan neesmu nekāds lielais supervaroņu filmu atbalstītājs, tomēr ir dažas tādas, kas arī mani aizrauj, bet reizēm skatoties filmu tu vienkārši saproti, ka varonis filmā izskatās pavisam savādāk kā komiksos, un šeit būs 5 superva....nu ne gluži tikai supervaroņi, bet arī supernelieši, kuru izskats filmās tika pamatīgi mainīts!

Citi interesanti raksti šeit, un atceries nospiest to +, jo par tomēs abi saņemam cepumus! :):):)

270 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Ja ieskatās tad Apocalypse nemaz nav tik savādāks, ir ievērotas visas detaļas! labi seja ir zilgani tumša. un nav viņš tik uzpūsti būdīgs, bet arī animē tēliem ir lielas apaļas acis, kaut patiesībā tiek attēloti lielāko ties aziāti! par pārējiem var piekrist! Un lasot šo sāku domāt kur esmu šādu info jau manījis un tad!!!: 

https://www.youtube.com/watch?v=Wzjj8hVi5kE

7 0 atbildēt

Vilknadzis ar komiksu kostīmu izskatītos pēc pokemona filmās emotion Garākam? Viņš ir visīsākais no visiem varoņiem praktiski!

http://4.bp.blogspot.com/-ytqMIirYSfs/U_aCFnLcSoI/AAAAAAAAJxU/MOdfcFuNScM/s1600/Marvel+Heroes+Height+Comparison+Chart.jpg![]()

4 0 atbildēt
Raksts ļoti labs, bet beidzat nabaga Āmriju saukāt par kaut kādu Vilknadzi... Nu debīli izklausās...
2 0 atbildēt

Wolverine  emotion 

1 0 atbildēt

Ai tak komiksos un multenēs visi veči ir muskuļoti ar pārdabiski platiem pleciem un žokļiem. Tas pats ar vecenēm, garas kājas, izteikti gurni, augsti vaigu kauli, bla bla. Filmās vajag talantīgus aktierus, nevis modeļus. Līdz ar to arī tērpi atšķirīgi, pielāgoti aktiera augumam un filmas tematikai. Iedomājies enchantress aktrisi ar viņas augumu tai zaļajā kleitā. lol

1 0 atbildēt
Neuztraucies, neaizmirsīšu nospiest plusu emotion
0 0 atbildēt

vnk es šito rakstu taisīju nedaudz pirms 12 naktī (Vnk biju aizmirsis pa dieu uztaisīt), un bija baigais besis taisīt top 10, tpc sadaliju 2 daļās

0 0 atbildēt

Ah! Lasot šo rakstu atceros ka es 6 gadu vecumā lasīju tos visus Spider-Man, X-Men, Fantastic Four komiksus. Good times.

P.S. Par rakstu ieliku plusiņu! emotion

0 0 atbildēt

Yeah your brain..

0 0 atbildēt

Wolverine tieši ir ļoti maziņš, jeb kaut kur 165-168cm garš. Hugh Jackman ir 188cm, jeb krietni par garu. Pats Jackman stāstīja atgadījumu, kad viņš Comiconā bija pilnā kostīmā un sīcis viņam teicis, ka viņš esot par garu priekš Vilknadža (sīcis neatpazina Jackmanu kā aktieri)

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion   

0 0 atbildēt

Raksts sūds! paskaties visas Marvel filmas un tt. 

0 1 atbildēt