local-stats-pixel fb-conv-api

11 seriāli, kas sačakarējās, nogalinādami varoņus60

997 2

Pēc tam kad šie populārie seriāli atbrīvojās no iemīļotiem aktieriem, reitingi noslīdēja pavisam lejā vai vismaz daļa fanu atteicās to skatīties un gultā raudāja spilvenā. Arī es.

997 2 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

Kur Ugunsgrēks? Ā, Lidija tak nenomira, pareizi.

40 1 atbildēt

Bet paskatieties uz TROŅU SPĒLĒM! Tur galvenie varoņi mirst pa labi un pa kreisi! Un tas manuprāt ir labākais kas tajā seriālā ir! Viss ir atkarīgs kā to pasniedz. Staigājošajos miroņos man jau sen prasijās lai kāds atmet pakas! Savādāk jau liekas ka tā zombiju apokalipse nav nemaz tik sliktaemotion

28 0 atbildēt

Par gaumi noteikti ir jāstrīdas. Un par tavu dzimumu, joprojām.

18 0 atbildēt

Ugunsgrēkā ar šad tad notiek smieklīgi "nelaimes" gadījumi emotion  Jo vienkāŗši nav vairs ekšena ko varētu izdomāt emotion 

14 0 atbildēt

Supernatural garīgi nomira viss seriāls, kad bračkas sāka raudāt katrā sērijā emotion

13 0 atbildēt

X faili ir atsākušies, gada sākuma iznāca S10 sešas sērijas,tikai tagad Duhovnijs man asociējas ar Californication emotion Par Čārliju 2,5 vīros - viņš tikai pierādīja, ka dzīvē ir tāds pats komisks lops kā seriālā, viņa izmešana bija kļūda. Bet Walking Dead laikam pārtraukšu skatīties, 7. sezonā 5 sērijas (sešas, ja pieskaita S6E16) tikai gruzons, neviena pozitīva momenta, zūd motivācija skatīties.

12 0 atbildēt

1. ''Mana vecuma jaunieši'' nu kaķūn, 14 gados Tu vēl neesi jaunietis. Tu tikai pusaudzis. 

12 0 atbildēt

vsp divarpus vīri jaunās sezonas ir tīri normālas, arī jaunais aktieris ir pieņemams. 

10 0 atbildēt
Atgādināja Top Gear, kad no raidījuma izmeta Džeremiju Klārksonu un līdz ar to aizgāja arī Džeimss Mejs un Ričards Hamonds. Pēc viņu aiziešanas vairs neskatos Top Gear.
10 0 atbildēt
Es pilnīgi piekrītu par The 100... bet to jau tu zināji, vai ne?
6 0 atbildēt
Staigājošie miroņi nesačakarējā nogalinot Glenu. Viņš bija vienīgais, kuru būtu vērts nogalināt. Caur komiksiem jau sen zināms tas bija. Mazs šoks bija, jo nedomāja pēc tam, kad nogalināja Eibrahamu nogalināarī Glenu, bet nu... Par Eibrahamu bija šoks, jo viņš bija foršs... Bet seriāls ir un būs nesačakarēts :p Pietam, ja viņi izdzīvptu... Nebūtu īsti nekādjēga noviņiem pietam Eibrahams nepadotos neparko Nīganam, kas nozīmē, ka tāpat viņš mirtu.
6 0 atbildēt
Labāk, ka Glenu nogalināja, nevis atstāja dzīvu un padarītu garlaicīgu. Abrahams komiksos arī ir miris.
6 1 atbildēt

Misfiti imho nobeidzās, kad pazuda Neitans. Protams, nepalīdzēja fakts, ka pēc tam pazuda arī visi pārējie. Kērtisam tur bija maza iespēja seriālu saglābt, jo viņš ne tuvu nebija tas interesantākais varonis.

5 0 atbildēt

Tādiem Kā Tu ir atsevišķs katls ellē.  Atgriezos no jūras, domāju noskatīšos jauno sezonu Walking Dead, kurš tad beigās dabūs ar beisbola nūju, H*JS spoileri uz katrā stūrā. emotion 

4 0 atbildēt

A kur ugunsgrēks?emotion

5 1 atbildēt

Seriali tiek vilkti garuma gadiem ,un aktieri ne vienmer var filmeties tajos muzigi.Dazadu iemeslu delj ,ari piegriezties var( cilveki vien ir).Tad nu organize (scenaristi)navi ,vai mainju.Cik vispar ir bijis normalu serialu ? Paris sezonas varbut, bet tikko sak pagarinat lidz bezgalibai... gaidi nepatikshanas.

3 0 atbildēt

7. emotion Kpc Čārlijs?

3 0 atbildēt

Misfits šarmantums sačakarējas ar to, ka aizgāja Robert Sheehan. Pavisam nobeidzās, kad aizgāja Iwan Rheon. 

Arrow sačakarējas ar to, ka viņš palika par pussy. Pēcāk Loreles nāve bija viens no labākajiem momentiem, kas iedvesa kaut kādu cerību. Lai nu kā, to sūdu vairs neskatos. 

The Walking Dead tam kroplim jau sen vajadzēja nomirt. Tāpat arī Rika puikam, Mišonai, Kerolai un Derilam. Vienalga to sūdu vairs neskatos, zb. 

The 100 vispār ir bs. Tāda ziepene. 

4 2 atbildēt
Par Misfits pilniba piekritu. Zel ari to cirkaino priduraku no pasas pirmas sezonas. Kurs sapinas beigas ar to grutnieci.
2 0 atbildēt

Man arī bija žēl, kad The 100 galvenos tēlus tā brutāli novāca no stāsta. emotion 

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »