local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrs pamet sievu jaunas meičas dēļ, izsviež no mājas, viņas atriebība - salda!25

1301 9

Kad tava otra pusīte iesniedz šķiršanās papīrus, tās noteikti nav laimīgās beigas par kurām sapņoji bērnībā. Bet kad tava otrā pusīte, pamet tevi dēļ citas, jaunākas miesas, tas ir pavisam cits līmenis!

šis stāsts ir par bijušo sievu, kurai atriebās savam vīram vissmirdīgākajā veidā pasaulē! Lai gan nav zināms par stāsta patiesumu, es ļoti ceru, ka šis stāsts ir pilnīgi 100% patiess!

Edīte un Džeiks bija precēti 37 gadus, līdz Džeiks iemīlējās savā jaunajā sekretārē, tāpēc iesniedza šķiršanās dokumentus!

Kad viņš pameta savu sievu, viņa jaunā brūte izteica vēlēšanos dzīvot Džeika un Edītes lielajā mājā. Džeiks piekrita, un ar advokātu palīdzību viņam izdevās miljoniem dolāru vērto māju paturēt sev, izsviežot savu nu jau bijušo sievu Edīti uz ielas.

Pirmajā dienā Edīte sakārtoja savas mantas kastēs. Tad viņa piezvanīja pārvedātājiem, lai savāc viņas mantas otrajā dienā.

Trešajā dienā, Edīte izdomāja vēl pēdējo reizi pamieloties lielajā pusdienošanas hallē. Viņa vakariņoja sveču gaismā, viņa mielojās ar kaviāru, garnelēm un klāt iedzēra dārgu šampanieti.

Pēc tam, kad Edīte bija kārtīgi pamielojusies, viņa savāca visas garneļu čaulas salika tās burkās.

Domājat ko viņa ar tām iesāka?

Viņa garneļu čaulas salika katrā istabā, katrā istabas aizkaru stangā un apmierināta devās prom no,nu jau bijušas viņas mājas.

Džeiks ar savu jauno dzīves mīlu pavadīja izcilu pirmo dienu savā mājā, tā bija tik romantiska diena.

Kādu dienu abi mīlnieki sāka sajust tādu kā nelielu smaku mājās. Tāpēc viņi sāka tīrīt un berzt savu māju no stūra līdz stūrim, iztīrīja ventilāciju, izvēdināja māju, meklēja pat beigtus grauzējus, bet nekā kā smirdēja tā smirdēja, viņi pat salika mājai apkārt atsvaidzinātājus, bet tas smakas atgaiņāšanai vispār nepalīdzēja.

Tad viņi izvācās no mājām uz pāris dienām, lai speciālisti varētu pārbaudīt, kas par lietu, viņi ieteica nomainīt mājā esošos dārgos paklājus, tāpēc viņi tā arī izdarīja, nekas cits jau neatlika, māja taču smirdēja kā pie seskiem!

Bet dārgo paklāju maiņa arī nepalīdzēja, viss kā bija smirdējis tā arī smirdēja.

Dažas dienās vēlāk, viņu mājkalpotāja pameta darbu, jo bija neiespējami strādāt šādā smakā, vēlāk pat abu draugi atteicās nākt ciemos dēļ briesmīgās smakas.

Tad abi mēģināja pārdot māju, taču bija ļoti grūti atrast kādu pircēju, kas gribētu pirkt šo elles caurumu! Mēnesi vēlāk, neviens pat nebija interesējies par māju, lai gan Džeiks bija samazinājis mājas pārdošanas cenu uz pusi,. Pat vietējie mākleri vairs neatbildēja uz abu izmisīgajiem zvaniem. Visa šī padarīšana abiem pat liedza nopirk jaunu mitekli, jo Džeiks bija pārtērējies cenšoties māju savest kārtībā un atbrīvoties no traģiskās smakas. Tagad abiem nācās aizņemties naudu no bankas.

Kad Edīte piezvanīja bijušajam vīram, lai uzzinātu kā viņam iet, viņa pieklājīgi klausījās Džeikā un viņa vaimanās par sapuvušo māju. Viņa Džeikam teica, ka viņai vecās mājas pietrūkst un vai viņš viņai to nevarētu atdot, atpakaļ saņemot mazākas izmaksas par šķiršanos.

Domājot ka viņa bijusī sieva nezina neko par šo trako smaku, viņš piekrita šādam risinājumas atdodot viņai māju, kuras cena jau bija 1/10 pret sākotnējo, taču viņai papīri jau bija jāparaksta šodien. Edīte piekrita. Pēc stundas Džeika advokāti izsūtīja parakstāmos papīrus pa pastu.

Nākamajā nedēļā Džeiks un viņa draudzene pārvācās. Viņi abi bija tik laimīgi beidzot tiekot no šī ūķa vaļā. Viņi bija sakravājuši visu: personīgās lietas, paklājus, mēbeles..... ieskaitot aizkaru stangas.....

emotion

emotion

http://spoki.tvnet.lv/joki/Sieva-vinu-krapaatriebiba-vins-vinai/745125

1301 9 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Sanāktu lieliska filma emotion

57 1 atbildēt

vienvārdsakot ateriebīga kucīte

37 0 atbildēt

Izdomāts .Plikas čaulas tik ļoti nesmirdēs!Pie tam-stangām ir galu aizbāžņi,kas ir visai cieši!Doma jau interesanta..Padomju laikā bija patiesāki un īstenāki varianti ar jēlu olu,sadurstītu ar adatu un zem grīdas noslēptu...

22 0 atbildēt
tadiem nogribējušiem veciem *****uriem tā wajag, pat pa maigu tā sieva bija
21 3 atbildēt

Ha ha ha baigi labs!

14 0 atbildēt

Es gribu redzēt kā burku var ielikt aizkaru stangā.

15 1 atbildēt

Interesanti. Šajā sakarā neviļus  atcerējos franču rakstnieka O. Balzaka teicienu: 

"Sievietēm patīk uzvaras pār vīriešiem, kuri jau pieder citām".

11 0 atbildēt

Cik tad viņa apēda un cik tad tonnas viņa sabāza aizskaru stangās? emotion emotion

9 0 atbildēt
Pizğets... Tā Edīti ir vislielākā trolle... teach me master
7 0 atbildēt

Nu feik stāsts... Kā var neatrast smakas avotu, ja saprotams, ka tas visintensīvāk smird pie stangām???  Ticamības moments ir zudis...

7 0 atbildēt

es šito pirms dažām dienām lasīju feisbukā angliski...

7 1 atbildēt

Mana klase pēdējā zvanā vienai skolotājai kabinetā siļķi paslēpa (cik sapratu, datora kastē ielika). Viņa gan smakas avotu atrada emotion

4 0 atbildēt

beigas vnk ideaalas! emotion

3 0 atbildēt

emotion emotion emotion emotion

3 0 atbildēt

Ir gan!Čaulas nesmird! Ja Tu ar visām iekšām tur sliktajiem kaimiņiem pa zālāju mētāji tās garneles,tad tā jau ir cita glezna!...Un cita ''smarža''...emotion emotion

2 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Esmu jutusi garneļu čaulu smaku, un par to es neko labu nevaru pateikt.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Ev, šitas nopietni izklausās pēc manis ar manu bijušo.emotion Kad ieskrāpēju jaunā, dārgă auto "pi*pis" un aizbraucu projām, protams, ar to stāsts tikai sākās.emotion
1 0 atbildēt