local-stats-pixel fb-conv-api

Urīnizvades veicināšanas mīts68

1302 17

Daudzi saka, ka domām ir liels spēks, ar tām var paveikt neiedomājamas lietas. To es jau esmu daļēji pārliecinājies, domās izģērbjot, pretī nākošu seksīgu sievieti un tas strādā. Esmu dzirdējis mītu, ka ja gribi pamīzt, bet aiz uztraukuma nenāk ārā, lai kā vien tu spiestu, vajag iedomāties tekošu ūdeni, piemēram, upi, ūdenskritumu, atgrieztu krānu, tam jāpalīdz. Vai arī dažreiz, kad kāds izmisīgi ciešas līdz zaļajai pieturai, lai noturētu slūžas ciet, tad citi saka: „Nedomā par mīšanu, domā par strauji tekošu upi, tas nomierina”, bet īstenībā viņi vēlas, lai zaļā pietura pārvērstos par slapjo. It kā šādām domām par tekošu ūdeni būtu jāveicina urinēšanas process.

Esmu apņēmies veikt šo eksperimentu un pārbaudīt, kā tur īsti ir, bet balstoties uz šo mītu, man prātā ienāca pašam sava teorija. Ja jau domas par tekošu ūdeni veicina urinēšanu, tad jau domājot par dubļu nogruvumiem var sanāk pa nopietno piedirst bikses. Tāpēc šoreiz būs veseli divi eksperimenti.

Darba mērķis: Pārbaudīt vai domāšana vai pat redzot tekošu ūdeni veicina urinēšanu un pārbaudīt vai iedomājoties dubļu nogruvumu vai skatoties to video sagribas dirst.

Darba uzdevumi: Aiziet uz tualeti un ļaut fantāzijai vaļu. Sameklēt internetā dažus dubļu nogruvumu video.

Hipotēze: Domājot par tekošu ūdeni sagribas mīzt. Iedomājoties vai redzot dubļu nogruvumu sākas lielie sūdi vārda tiešākajā nozīmē.

Darbā izmantotās pētījumu metodes: Fantazēšana, vērošana.

Sākumā es aizgāju apēst pusdienas, jo galu galā ar sausu urīnpūsli un tukšu resno zarnu es ārā diez vai ko dabūtu, ja vienīgi tas būtu kaut kas, kam bija obligāti jāpaliek iekšā. Apēdis vārītus zirņus ar speķi, izdzēris divas glāzes trekna kefīra un noslaucījis baltās kefīra ūsiņas, es biju ticis galā ar pirmo fāzi, tagad tik vajadzēja mazliet nobriest.

Vispirms sākšu ar urinēšanas eksperimentu. Ja galu galā tas izrādīsies patiess, tad noteikt tas palīdzēs kautrīgajiem luņģiem, kas kluba vai kādā citā publiskajā tualetē nevar pamīzt pisuārā, jo uztraucas, ka kāds vēl skatīsies uz pirkstiem. Līdz upei negribēju iet, tur ir aizaudzis un vēl kāds ods vai ērce ņems un iekodīs tur kur nav brīvi kost, tāpēc paliku mājās. Dziļi ieelpoju un izelpoju un iegāju tualetē. Bija mazliet pirms starta satraukums, jo nezināju vai sanāks vai nesanāks. Aizvēru acis, satvēru un sacīju: „Davai draudziņ sākam.” Iztēlojos, ka atrodos pie mutuļojošas kalnu upes, kur laši peld pret straumi uz sacensībām kā tādi spermatozoīdi pie olšūnas. Un blakus man kalnu kaza no tesmeņa laistās ar savu pienu uz manas kājas. Lai padarītu procesu vēl veiksmīgāku, es pie sevis sāku dungot latviešu tautas dziesmu: „Strauja strauja upe tecēj, strauja, strauja upe tecēj”, bet tā lai kaimiņi nedzird un nepadomā, ka es dziedu tualetē prieka dziesmas. Vēl padzirdēju, ka augšējā stāva kaimiņš pēc ilgas diršanas, atviegloti nopūtās un beidzot norāva podā ūdeni. Iestājās galvā klusums, tāds kā Āfrikā pirms lietus, kad mēnešiem nav lijis un tad pēkšņi aizdomājoties un nenotēmējot pirmā strūkla uztrāpīja uz poda brilles. „Bļeģ”, es iesaucos un notēmēju precīzi. Pēkšņi mani pārņēma laimes sajūta un netrūka daudz, lai es palaistu vaļā un paceltu abas rokas gaisā. Gribēju iekliegties kā tādas zelta meklētājs, kas visu dienu pie upes sijā smiltis: „Zelts.. zelts!!! Šķidrais zelts!!!”, un piepildīt pilnas burkas un nest uz lombardu nodot. Ar smaidu sejā četras reizes nokratīju un norāvu ūdeni.

Otrais eksperiments man nozīmēja daudz vairāk. Ja mana teorija piepildītos praksē, tad es varētu ieiet vēsturē kā cilvēks, kas uzveica aizcietējumu. Cilvēkiem vairs nebūs jāpērk dārgās caurejas zāles, viņiem atliktu tik iedomāties vai noskatīties dubļu nogruvumu video un dambis tad būtu pārauts. Jau domās iztēlojos, ka saņemtu Nobela miera prēmiju par izciliem sasniegumiem medicīnā un brauktu uz starptautiskām konferencēm un lekcijās rādītu dubļu nogruvumu video cilvēkiem ar aizcietējumiem, protams, viņi sēdētu uz spaiņa, lai nesasmērētu telpu. Tik ik pa laikam atskanētu labsajūtas vaids un tādi kā torpēdu šāviņi ietriektos spainī. Cilvēki nosvīduši ar smaidu sejā un asarām acīs nāktu man klāt un spiežot man roku teiktu: „Paldies mans kungs, Jūs palīdzējāt izpostīt bebru cieši uzbūvēto sprostu”, savukārt es atbildētu: „Nav par ko mans dēls, dirs vesels”. Prezidents Bērziņš man pasniegtu Triju Zvaigžņu Ordeni, bet ja ne to, tad vismaz triju kārtu tualetes papīru, lai slaukot dirsu pirksti neplīst cauri.

Sameklēju internetā dubļu nogruvumu video un dažus attēlus, attaisīju tualetes durvis cik vien plati var, ja gadījumā būtu ātri jāskrien uz tualeti. Sāku skatīties sameklētos video un attēlus. Domās vēl iztēlojos, ka esmu notupies ar nolaistām biksēm dubļu nogruvumu laikā, bet neieteiktu to mēģināt dzīvē, jo visdrīzāk ātrāk būsi beigts nekā padirsis. Mani pārņēma savāda sajūta, es piecēlos stāvus. Līkās jau, ka grizlija lācis plosās laukā, bet diemžēl tikai izsprāga pusdienās ēsto zirņu pirdiens, kas lēnām izplatījās pa istabu, pārņemot to savā varā.

Secinājumi: No manām divām izvirzītajām hipotēzēm piepildījās diemžēl tikai pirmā, domas par tekošu ūdeni, kaut kādā veidā veicina urinēšanu procesu, tāpēc neiesaku domāt par upēm un ūdenskritumiem, kad nepacietīgi gaidiet zaļo pieturu. Laikam arī tas, ka bieži mazgājoties dušā, man sagribas mīzt nav nekāda sakritība. Ja gadījumā, kādam kluba tualetē pie pisuāra nu galīgi netek, tad pirms tualetes aizejiet pie DJ, lai viņš uzliek dziesmu „Strauja, strauja upe tecēj”. Diemžēl ar smagu nopūtu man jāsaka, ka šoreiz man nesanāks ieiet vēsturē ar pirmo ārā no alas izbiedēto lāci tikai ar domu un iztēles palīdzību. Tāpēc būs vien cilvēkiem jāpaliek pagaidām pie caurejas zālēm vai bļeģ nemazgājat rokas un dabūjat rota vīrusu un diršiet un vemiet laimīgi.

1302 17 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

tak pareizi, ka straadaa, es jau cik ilgus gadus, ka nostaajos pie pisuaara uzspiezzu uz pogas, lai saak teceet uudens, un viss veel nau aizteceejis, ka es jau turpinu pogas iesaakto, lieta veca kaa pasaule..

3 0 atbildēt

No smiekliem nogāzos gar zemi! Tavi raksti....NAV VĀRDU!

Jāpiekrīt citiem,ka varētu uzrakstīt grāmatu.

Ja uzraksti,padod ziņu!emotionemotion

2 0 atbildēt

"Ja jau domas par tekošu ūdeni veicina urinēšanu, tad jau domājot par dubļu nogruvumiem var sanāk pa nopietno piedirst bikses" emotion

2 0 atbildēt
No rēkšanas apdirsos :D :D :D labs
2 0 atbildēt

LoL garīgo uzlaboja emotion

2 0 atbildēt

Video varēji pielikt emotion

2 0 atbildēt

labs čaliemotion

2 0 atbildēt

''Davai calit sakam''emotion

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Gar zemi  emotion

2 1 atbildēt

Šo rakstu lasīju dirst gribēdams. Izlasīju, un tagad došos nokārtoties :) 

1 0 atbildēt

Interesanti un smieklīgi vienlaikus!

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Zelta talants. 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Laps! emotion

0 0 atbildēt
No smiekliem pilnigi asaras acis saskreja
0 0 atbildēt

kaut kā sagribējās pačurāt emotion

0 0 atbildēt

šis visp. darbojas arī uz acīm. eju uz balkona uzpīpēt, jūtu mazliet mīzt vajag, izeju uz balkona, redzu Gauju, momentā kājas krustā. ;D

0 0 atbildēt

Pašam sagribējās ar lāci pacīnīties :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »