local-stats-pixel fb-conv-api

Top 10 mistakes people make, concerning the opposite sex10

106 18

Šis ir manis paša rakstīts un veidots raksts, orģināli atrodams manā blogā (link) so, negaidiet, ka es kaut ko tulkošu. Savādāk - enjoy. Pārmaiņas pēc, gribējās ko noderīgu un ne gluži stulbu, jo apnikuši jau visi tie crappy komiksi.

I have Kontrust - Vodka, Tribe and Dynamite playing in my earphones (I love you, guys! ^_^) and i'm ready to do some funny tutorials again. People around me have proven that it is necessary to explain some basics of how-not-to-fail-at whatever. So, without further ado, here are, in my not so humble opinion, top 10 things people tend to to completely wrong when trying to get a date/get laid/have a stable relationship. And i'm not discriminating, no - we all make fuck-up's. Besides, most of this comes, unfortunately, from personal experience.

106 18 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

mazliet ne par tēmu-ir ļoti labi, ja cilvēks brīvi runā angliski, BET ja runā angliski, tad angliski un kad latviski-tad latviski. Drausmīgi izklausās, kad runājot latviski iepin tik nevajadzīgus vārdus kā-nice, generally, mostly, sure u.c.  Un nevajag man te skalot smadzenes, ka tā ir vieglāk izteikties vai vēl stulbāk-esmu tik ilgi dzīvojis angliskā vidē, ka tas notiek nejauši. Esmu satikusi pāris amerikas latviešus, kuru dzimtā valoda jau ir angļu, taču OK ir vienīgais vārds ne-latviski, ko iepin latviešu valodā

8 0 atbildēt

OMG!!! I think I love you!!

Now.. seriously.. Nice job! emotion

2 0 atbildēt

nice english! i'd like to read more.

1 0 atbildēt

Jā, un ja nu kāda grib atnākt uz randiņu, tad lai uzraksta ziņu. :) (Ko? Es tikai izmantoju iespēju!)

1 0 atbildēt

ja gribeji vairak plusus varetu ari iztulkot

1 0 atbildēt

Nice, nice, nice!

0 0 atbildēt

Awww....paldies tauta. ^_^ Es ik pa laikam kaut ko uzrakstu, bet parasti angliski, jo manu blogu mostly lasa ārzemnieki.

0 0 atbildēt

OO forši bija palasīt;)

0 0 atbildēt

Interesants raksts, noteikti +++ :)

0 0 atbildēt