local-stats-pixel fb-conv-api

Tinder meitenes kārdinājums30

1085 10

Mareks tikko bija beidzis kārtējo reizi raudāt spilvenā, kopš viņa draudzene viņu pameta.. „Viss pietiek, es vairs neraudāšu” , viņš stalti uzslējās no gultas, noslaikot savas sārtās noraudātās acis, paņēma mobilo telefonu. „Nu, jau izmēģināji jauno aplikāciju, ko es Tev vakar ieteicu?”, Uģis bija uzrakstījis viņam sms. „Aplikāciju...?”, Mareks pie sevis nodomāja. „A, jā Tinnder”. Viņš pēkšņi atcerējās vakardienas sarunu ar Uģi pie alus kausa.

„Pietiks raudāt, Tev ātri jādabon kāda vecene ar kuru var pajārēties pa gultu”!!! „Tu domā nopisties?”, Mareks nesaprašanā pārjautāja. „Nu protams, idiņ, ka nopisties...drāzties, drātēties, jārēties, uzspēlēt urbšanas spēles, nu sauc kā gribi, bet domu saprati”. „Nu varētu jau”, Mareks piekrītoši smaidot sacīja. „Klau, es Tev tagad parādīšu vienu baigi labo aplikāciju saucas Tinder”, Uģis aizrautīgi sāka stāstīt un rādīt aplikācīju mobilaja telefonā. „Skaties, tas ir pavisam vienkārši. Patīk šī drauskule?” „Nepatīk, kaut kā žurku atgādina”, Mareks viebjoties atbildēja. „Ja, nepatīk, tad velc pa kreisi ar pirkstu, ja patīk tad pa labi, bet ja ļoti patīk, tā kā pulkstenis rāda uz pulkstens divpadsmitiem, tad spied uz zilās zvaignītes”, Uģis lepni stāstīja, kā īsts lietpratējs. „Un viss”. „Jā viss, ja gribi drāzt, tad pa labi, ja seja kā ar lāpstu dauzīta, tad pa kreisi un tad ja kādai iepatiksies Tu tāpat kā viņa Tev, arī viņa Tavu bildi uzslidinās pa labi kā ar slapju pirkstu pa...

„Labi lai iet”, Mareks ieinstalēja mobilajā Tinder aplikāciju. Atgūlies savā dīvānā viņš sāka neiespējamo misiju iegūt vienas nakts sakaru jeb kā Mareks mēdz teikt -pišļu. „Neglīta, negļīta, kuce, kuce, bļeģ kur ir kāda normāla vecene, Te tikai vecenes ar pelējumu uz sekeles, kas tā vien gaida, kad kāds atnāks un nolaizīs pūkaino pelējumu”, Mareks neapmierināti iesaucās. „O, šī drostaliņa labā, tikai 5km radiusā, šo gan es mīlētu, lolotu un pistu kā sidera kazu”. „Jā, jā, varbūt, šo visu nakti un vēl drusciņ no rīta, ar ķieģeli dauzīta, fubla”, Mareks tik aizrautīgi slidināja ar pirktu, kad pēkšņi viņš aprāvās, kad uzmetās logs, ka šī iespēja šodien ir iztērēta un jāgaida divpadspit stundas, lai varētu turpināt. „Bļeģ maukas jobanās, kas pa stulbumu, mani tak meitenes gaidas, kas grib tikt izvagotas”, Mareks dusmās iesvieda mobilo dīvānā.

Nākamajā dienā Mareks ar jaunu sparu atkal sāka darboties Tinder, bet joprojām viņam nebija neviens „Match” ne ar vienu meitenei. „Kuce bļeģ”, Mareks dusmās vārījās, kad ieraudzīja savu bijušo draudzeni Tinder. „Ak tad pisties šeit atnāci, ievākt pāraugušo gurķu ražu, piestampāt pilnu muti ar kabačiem un ātri aizskaitīt līdz simts!!!!”, Mareks tā bļāva skatoties telefonā, kad visu mobilo nospļaudīja. „Brīva, skaista, neprecēta un atvērta visam jaunam”, Viņš izlasīja viņas uzrakstīto tekstu zem bildes. „Vienīgais, kas Tev atvērts būs tavas kājas tik plati, ka špagats izskatītos pēc sīkuma”. Pēkšņi Mareks sadrūma un izplūda asarās. Nomezdams mobilo pret zemi izkliedzot vārdus: „Stulbās pežas”, viņš iekrita spilvenā un sāka raudāt. Nozvanīja mobilai, bija atnākusi ziņa mobilajā. Mareks piecēlās un jau cerēja, ka tā būs viņa bijusī draudzene, kurai dusmās Tinderī uzspieda „like”. „Daniela....Kas bļeģ tā vēl pa grezeli”. Mareks momentā pārstāja raudāt kā tāds mazs bērns.Viņš bija lauva...tēviņš kurš pamanījis gazele dzeram ūdeni pie upes un tagad viņu vajag ievilkt savos nagos. Šo uzsēdināšu uz sava mieta un un dziedāšu, lai dejo: „Danco lāci, danco lāci.....”

Mareks sarakstījās ar Danielu visu dienu un viņam likās, ka viņi būtu jau pazīstami ilgi laiku. Viņš zināja, ka jābeidz blēņoties un jāaicina ciemos pie sevis. „Vai negribētu šovakar pie manis paskatīties, kādu jauku filmu”, Mareks uzrakstīja un ar piemiegtām acīm gaidīja viņas atbildi. „Man ir labāka ideja, varbūt vēlies pie manis paskatīties filmu šovakar un es varētu pasaukt vēl savu draudzeni”. Mareks aiz sajūsmas iekliedzās pa visu dzīvokli: „Būs pišļa, man būs pišļa”!!! „Aizveries Tu infantīli, es skatos Ugunsgrēku”, vecais kaimiņš aiz sienas brēca.

Mareks vakarā ar vīna pudeli ieradās pie Danielas. „Vov, Tu bildēs neizskatījies tik liela”, Mareks skatoties uz augšu noteica. „Jā daudzi man to ir teikuši”, viņa pasmīkņāja. „Daudzi?...Tad jau šī žirafe drāžas kā tāds trusis riesta laikā”, Mareks cerīgi nodomāja. Malkojot vīnu, uzturot sirsnīgas sarunas un ik pa laikam iemetot aci filmā Marekam Daniela ar vien vairāk iepatikās. „Varbūt vēlies, lai es Tev pasniedzu kādu jauku masāžu un arī mana draudzene drīz būs klāt”, viņa kārdinoši sacīja. „Tur ir guļamistaba, ģērbies nost un apgulies, es drīz nākšu”. Mareks ieejot guļamistabā drēbes kā traks rāva nost no sevis un izmētāja pa visu istabu.

Viņš gulēja gultā uz vēdera un trīcēja kā mazs bērns gaidot Ziemassvētku vecīti. Atvērās durvis un Daniela ienāca, Mareks iespiedis seju spilvena nevarēja sagaidīt maģisko pišļu žirafes stilā. „Nu vai Mareks šogad labi uzvedās?”, viņa vaicāja. „Labāk nevar būt”, viņš satraukti atbildēja. „Tad man būs priekš Tevis liela dāvana”, viņa uzleja eļļiņu viņam uz muguras un sāka masēt. Pēc kāda laika viņa iedeva viņam rokās sprunguli sakot: „Iekodies tajā”. „Jāiekožas? Kāpēc?”, Mareks neizpratnē vaicāja. „Tas, lai vieglāk paciest sāpes”. „Kādas vēl sāpes?”, Mareks nedaudz satraucās. „Kad es savu lielo bivšteku stutēšu tavā mazajā kurmja aliņā, tad sāpēs”, viņa šo nu jau pateica rupjā vīriešu balsī. Mareks saprata, ka viņa vairs nebija Daniela, bet gan Daniels. Viņš gribēja ātri uzrauties no gultas, bet lielā Daniela uzsēdās viņam virsū un viņš vairs nespēja pretoties. Atvērās durvis. Sāka skanēt dziemsas, kāds bija uzlicis dziesmu Marvin Gaye - Lets get it on . Mareks knapi pagrieza galvu atpakaļ un tur stāvēja bārdains mužiks ģērbies sarkanā kleitā: „Sveiks, esmu Danielas draudzene Liene”. Mareka acis iepletās un viņs sāka sparoties un kliegt: „Lūdzu, izbeidziet, es tik Tinderī gribēju atrast pišļu!!!”. „Trinderis, šminderis, nemīz vecais, pišļa būs jebkurā gadījumā”, Liene sakot nogrieza gasmais romantiskākā noskaņā.

=>Lielo kapu erotika

1085 10 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Vai šis stāsts ir no personiskās pieredzes? emotion 

65 4 atbildēt

Stāsta morāle: Esi uzmanīgs ar vēlmēm, ja gribi "pišļu", tad arī dabūsi "pišļu"   emotion 

34 0 atbildēt

Tādas beigas negaidīju, bet kā parasti pārsteidzi mani emotion

26 0 atbildēt

esiet uzmanīgi, puiši!

22 0 atbildēt
That language... /sigh
17 1 atbildēt

Nesapratu, kā beidzās? Pišļa bija?

15 0 atbildēt

Kas tev pret Marekiem? viens taksists tak tev arī bija mans vārdabrālis? emotion 

13 0 atbildēt
Slikti, ļoti slikti. Sliktāk paliek ar katru rakstu...
13 1 atbildēt
100gadus atpakaļ īreju dzīvoklīti un atradu skapjaugšā kaudzīti ar ļoti savādiem preses izdevumiem- avīzes ar reāli perversiem un neķītriem stāstiņiem, perversām anekdotēm un trakām ilustrācijām. Mobydikam vajag uztaisīt savu mājaslapu un tur publicēt visus savus garadarbus, domāju, ka skatījumi būtu teicamā skaitā emotion
11 0 atbildēt

Ka vienmēr lieliski! emotion

Tavi stāsti ir vienkārši apbrīnojami. 

15 4 atbildēt
Nabadziņš
9 0 atbildēt

Un kā Tu pavadiji piektdienas vakaru! emotion

6 0 atbildēt

Kā var kko tādu izdomāt? Dienu uzlaboji paldies!!! emotion

5 0 atbildēt

Auč, man vēders sāp no smiekliem.  emotion 

2 0 atbildēt

Jauna pieredze ir jauna pieredze,pat ja drusku negaidita...  emotion vajadzeja vikipedija paintereseties ,kas tas ir un kadi riski...

2 0 atbildēt

Kā vienmēr izcils!  emotion 

4 2 atbildēt

nereāli labs emotion emotion

6 4 atbildēt

Šitais bija tik labs!emotion

3 2 atbildēt
Līdzjūtība ...
0 0 atbildēt

Perfekti.  emotion 

0 0 atbildēt