local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku stāsti26

147 4

Spried pats ir feiki vai nav! (Nav manis rakstīti)

 

 

 

 

1. Manis paša notikums! Biju ar tēti aizgājis sēņot.
Ieejam mežā, izklīstam. Es eju, te pēkšņi priekšā veca sapuvusi māja, pilnīgs grausts! Eju iekšā, neviena cilvēka, viss kluss! Iekšā māja bija pilnībā neskarta izņemot visur bija 10cm putekļu kārta.
Staigāju pa māju, ieraugu galds uzklāts, ēdieni uz šķīvjiem, dzērieni krūzēs. It kā kaut kādas kāzas bijušas, bet viss pamests un visi ēdieni sapuvuši.
Te pēkšņi pulkstenis pie sienas nedarbojas, rāda 3 naktī. Ieraugu pie sienas kalendārs 1974. gads!
It kā mistiski visi cilvēki būtu pazuduši!
Ātri bēgu prom no tās vietas, skrienu pie tēta skatos viņam jau pilns
sēņu grozs, saucu viņu lai nāk apskatās to māju, kas bija tur pārsimts metru uz sāniem. Ejam, skatos vieta kur bija māja vairs nekas nav tikai krūmi nezāles un sūnas!
Ātri braucām prom no tās vietas, kas mistisks tur bija.

 

 

 

2. Reiz kaada sieviete brauca mashiinaa no darba. Tachu kopsh viena pagrieziena vinjai visu laiku sekoja kaads sarkans minibusinjsh. No saakuma sievietei bija vienalga – droshi vien brauc uz to pashu pusi, tad ta liela muizha. Bet mashiina turbinaaja sekot, un ik pa briidim iesleedza taalos lukturus, kuri izgaismoja sievietes mashiinu. Bet mashiina neatstaajaas no sievietes. Tad vinja nosprieda, ka brauks pa celju, pa kuru neviens nekad nebrauc, jo tur nav ne labs celjsh ne gaismas. Vinja nogriezaas pa to celju. Bet mashiina turpinaaja sekot un sleegaat iekshaa un aaraa taalos lukturus. Nu jau vinja bija paarbijusies, un zvaniija policijai, lai vinji gaida pie vinjas maajas un graabj ciet sarkanaa businja shoferi. Sieviete aizbrauca maajaas, kur policija kaa jau runaats gaidiija. Kad arii minibusinjsh apstaajaas policijas viiri pieskreeja klaat un graaba vinju cite, bet viirs kliedza: “nekjeriet mani, bet vinju!!” Policija pamaniija, kaa no sievietes mashiinas izkaapa kaads cits viirs ar nazi rokaas, bet tad vinjsh izgaisa. Beigaas atklaajaas, ka viirs kursh bija mashiinaa bija centies paargriezt sievietei riikli, bet sarkanais businjsh to bija pamaniijis un katru reizi kaa shis kaut kas gribeejis uzbrukt iesleedza taalos lukturus, lai izgaismotu mashiinu, un sieviete vinju pamaniitu.

 

 

 

3. Īstenībā, manos laukos jau nav īsti no kā baidīties, bet naktī es nereāli baidos iziet ārā (problēma tā, ka tolete ārā, kā jau laukos). Vnk. tur viss ir tumšs, gaisma nāk tikai no lukturīša un tālajām, vājajām ielas lampām. Viss izskatās ļoti tumšs un tālumā skan neapmierināto suņu gaudošana. Katra skaņa liekas dīvaina. Drošībai es parasti ņemu līdzi suni, bet viņa var izskriet kur no krūmiem un es jau no tā nomīžos. Bieži arī pa dārzu vakaros skraida visādas kaķenes ar saviem bērniem, un dažreiz arī ezīši. Īstenībā, ja es nedomāju, ka tur kas ir, jo tas laikam spoku stāstu pārlasīšanās dēļ..

 

 

 

4. Daudzu gadu laikā notikušas tūkstošiem sastapšanās ar citplanētiešiem. NLO pētnieki savus priekšstatus par to, kā izskatās šīs būtnes balsta uz aculiecinieku aprakstiem. Ir uzņemtas tikai dažas citplanētiešu fotogrāfijas, taču tās ir ļoti neskaidras.

 

 

 

5. Tas notika Sātiņu pamatskolā, kura izbūvēta bijušajā kara hospitālī. Daudzi cilvēki šajā vietā ir saskārušies ar asinis stindzinošiem gadījumiem. Pirmais stāsts ir par diviem zēniem, kuri vēlu vakarā skrēja pa skolas gaiteni un tā galā pamanīja vīrieti baltā uzsvārcī. Tas intensīvī soļoja- uz vietas! Pats dīvainākais bija tas, ka vīrietim trīka kāju. Tagad šie zēni ir jau pieauguši un vēl nesen apsprieda redzēto. Tas nebija nosapņots. Spokainais ārsts pat skatījies viņiem acīs.
Vēl šajā pašā skolā ir telpa, kur dzīvo skolas sargs. Bet tur ir ļoti grūti uzturēties, jo kā aizver acis, tad tajā vietā, kur ir logs nāk iekšā krustnešu karavīri. Var jau likties smieklīgi, bet to nav stāstījis tikai viens cilvēks. Un šajā telpā neviens vairs labprātīgi neuzturās.

147 4 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

pirmais izskatas pirms brauksanas seenjot, pats bija kaadas seeniites palietojis :D

17 1 atbildēt

(Nav manis rakstīti)

 

1. Manis paša notikums! Biju ar tēti aizgāj

 

:D :D

10 1 atbildēt

Es mācos militārajāskolā kur arī spokojas. Visa ciema iedzīvotaji stāsta par bijušajiem interesantajiem notikumiem ar ko paši ir saskārušies , izrādās , ka ciemats būvēts virs vāciešu kapiem. ja ir vēlme uzklausīt stāstus tad man pm un uzrakstīšu rakstu par to interesanto vietu.

9 0 atbildēt

he he 1 gan es iereecu bet iskatijas pec trixtix darba tritix= kkads gars kurs viisskko realu taisa :D nu nejau laba noziime :D piemeram  uztaisa kad kanalizacija aligatora zviinas utt kko 100% neizkaidrojamu !

5 0 atbildēt

Ieliec vēl spoku stāstus, atgādina bērnību, kad mēs ar draugiem vens otru baidījām ar šādiem stāstiem ++

5 0 atbildēt

Labs :)

5 0 atbildēt

par otro bija jasmejaas :D bet labs raksts +

5 0 atbildēt

tikai stulbas bildes.................

4 0 atbildēt

man pashai ir bijushi taadi gadiijumi, ka skita, ka ap4uraashos no baileem,  veel jo projaam atceroties, tirpinjas paar kermeni skraida 

4 0 atbildēt

atbildot uz miilumins komentāru " he he 1 gan es iereecu bet iskatijas pec trix... " mīļumiņš, tu esi supernatural pārskatījusies :D

4 0 atbildēt

4. Daudzu gadu laikā notikušas tūkstošiem sastapšanās ar citplanētiešiem. NLO pētnieki savus priekšstatus par to, kā izskatās šīs būtnes balsta uz aculiecinieku aprakstiem. Ir uzņemtas tikai dažas citplanētiešu fotogrāfijas, taču tās ir ļoti neskaidras.

spoku stāsts?

4 0 atbildēt

atbildot uz hairpower komentāru " (Nav manis rakstīti)   1. Manis paš... " BTW esmu meitene un tur ir rakstīts  "1. Manis PAŠA (..)"!

3 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " 2. vispār kādā veidā ja izgaismo lukturus ub ... " Tas ir tikai pašacerēts stāstiņš.  

3 0 atbildēt

interesanti.. it īpaši par to mašīnu..

3 0 atbildēt

atbildot uz ell92 komentāru " BTW esmu meitene un tur ir rakstīts  "... " nu tad jau tev šitas viss ir vnk cpopy paste no kāda cita....

3 0 atbildēt

atbildot uz hairpower komentāru " (Nav manis rakstīti)   1. Manis paš... " Tas pierāda ka cilvēks 1min laikā var aizmirst ko ir rakstījis! :DD

3 0 atbildēt

gtyyfuydhdhb ydshus  dhusdh  sjdhud sdjyhud  djshds  sudiksjisew  kidjsiuyd  ujh hskdjs mhejedh dwjheduwd jwbd hedwgdw dwndbwyedw ewebwyew wedweuwe wnebwe ewbeuw ewjhegw wewjghe  wueywujn jhjrf uhrejrmue jerhejr jerhejr ejehrjer ejrhejr   nbkjkgjkf777n   hgfgfn  jgfhgjf f gfjigjf  mjjfgf  g f

2 0 atbildēt

3nav taisnība tie ir meli

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

es zinu baismīgāku

reiz klase kamēr skolenes nebij nemācijušies tad kat kada skaņa visi skatas atnak skolene paskatas un nogibst ar 2  bērniem tur bij organi

0 0 atbildēt