local-stats-pixel fb-conv-api

Silikona pupu sapnis26

622 14

Anna sēdēja dīvānā un skaitīja savus iekrājumus, kurus ik mēnesi saņemot algu cītīgi papildināja. “Viens tūkstotis divi simti eiro. Knapi sanāk vinai krūtij!!!”, Anna bija vīlusies. Viņa iespieda seju spilvenā un sāka skaļi raudāt. Annai jau kopš pusaudžu vecuma bija sapnis, kad izaugs liela kļūt par galveno grāmatvedi lielā plaukstošā uzņēmumā un ar lielo atalgojumu beidzot uztaisīt plastisko operāciju un ielikt sev lielas silikona krūtis. Bet skarbā patiesība ir tāda, ka Anna strādā kādā mazā uzņēmumā par galvenas grāmatvedes palīdzi un saņem tikai tik, lai veiksmīgi nomaksātu rēķinus un pabarotu sevi. Reiz Anna aizgāja pie priekšnieka pieprasīt algas pielikumu, bet priekšnieks tikai atcirta: “Anniņ, būtu Tev lielākas krūtis, es jau sen Tevi būtu izpisi tepat uz šī galda un tad jau Tu varētu to atalgojumu nopelnīt.” Tas tik palielināja Annas kompleksus un depresiju.

Viņa raudot spilvenā atcerējās savus skaudros vidusskolas gadus, kad nevarēja sagaidīt, kad beidzot kā tādas roze atplauks viņas pirmā izmēra krūtis, bet nekas lielāks par sūda zirņiem neuzplauka. Anna mājturības stundās mīlēja klausītis pupainās Lienes stāstus kā viņa gandrīz visiem vecākās klases džekiem ir paņēmusi diņķus starp krūtīm un esot eksperte šajā jomā. Lienei bija īstas slaucēju krūtis, kuras viegli varēja izmantot kā spilvenu. Lai nedaudz līdzinātos Lienei, Anna krūšturī lika sagrieztas ābolu pusītes, lai kaut nedaudz kas izspiestos.

Reiz klasessvakarā viņa sadzērās lēto vīnu un kļuva vaļīga un klasesbiedrs Andris jau glūnēja aiz stūra, lai izmantotu izdevību: “O, šī jau pišama”, viņš nomurmināja un tuvojās pie Annas. Ievilcis viņu tualetē ar savu zelta frāzi: “Ejam pasūkties, kur neviens mūs netraucēs”. Tā arī notika, jo Anna bija gatava uz visu, pretestības vairs nebija. Sūciens bija tik mežonīgs, ka likās, ka Andris viņu grib apēst, izsūkt viņas dvēseli. Sūciena laikā Andris veikli attaisīja Annas krūšturi no kura izkrita ābola pusītes, ko viņa tur bija ielikusi. Andris apstulba: “Bļeģ Tu tak esi jobans džeks, kur tavi pupi?!!.” Andris dusmās vārījās un ar stipru kājas piesitienu saspieda ar zoli viņas ābolu pusītes pret zemi, tā ka sula no tām ieļšakstījās Annai sejā: “Ak tu bezpupainā, man pat lielākas krūtis”, Viņš izgāja no tualetes stipri aizcērtot durvis. Pēc šī notikuma Anna tika saukta par: dēli, galdnieka sapni, bezpupaino karalieni, puišeli un uz Ziemassvētkiem par sniega dēli.

Nākošajā dienā, ilgi rakņājoties pa internetu Anna beidzot atrada sludinājumu, kas, iespējams, pa lēto var ielikt silikona krūtis. Viņa jau iztēlojās, ka viņai ir lielas krūtis un viņa darbā kabinētā priekšniekam atļāuj izdrāzt viņu starp krūtīm un tikmēr priekšnieks viņai sejā sviež piecu euro banknotes kā samaksu. Ar smaidu sejā viņa uzzvanīja sludinājumā minētajam numuram un sarunāja tikšanos. Sēžot kādā Rīgas Double Coffe pie viņa galda piesēdās kāds indietis, kas par pārsteigumu bija tas, kas ievietoja sludinājumu. Annu šis tumsnējais kungs uzreiz saviļņoja. Kaut arī pēc ādas krāsas viņš izskatījās pēc kārtējā čavas no Origo tuneļa, kas piesienas cilvēkiem, lai pārdotu viltotas zelta ķēdītes, bet smalkais uzvalks par to neliecināja. Sarunas laikā Anna uzzināja, ka smalko kungu sauc Kumuds un viņš pēc ilgiem gadiem Indijā strādājot par plastisko ķirurgu ar ģimeni atceļoja uz Latviju, lai šeit cilvēkiem palīdzētu kļūt skaistākiem, bet nav Latvijā dabūjis ārsta licenci.Tāpēc atvēris savu nelegālo privātpraksi. Viņas uzticību vairoja, ka viņš runāja plūstoši latviski. Anna uzreiz bija priecīga, ka uzzināja, ka abas krūtis izmaksās tikai astoņi simti eiro. Viņa atvēra uzreiz PornHub un uzlika savas iemīļotākās Porno aktrises video: “Es šitādus gribu un redz, lai tā var mani izdrāzt starp krūtīm.” Viņa rādīja video pēc video, kad Kumudam jau spiediens sakāpa tik augstu, ka atlika viņai uzsist ar knipi pa viņa raķeti, lai izšautos viss indiešu baltais zelts. “Labi, sapratu”, viņs uzsmaidot pārtrauca Annu, knapi novaldot pielādēto ieroci. Atvadoties viņš kā džentelmenis noskūpstīja Annai roku. Operācija jau bija sarunāta pēc divām dienām.

Anna ieradās uz norādīto adresi. Tā bija kāda neliela māja Maskavas ielā. Ieejot pagrabstāva dzīvoklī viņu ar smaidu sagaidīja Kumuds baltā ārstu halātā: “Ātrāk sāksim, ātrāk beigsim”, viņš steidzināja Annu. Viņa bija patīkami uztraukusies. Noģērbās uzvilka operācijas halātu un bija gatava operācijai. Guļot uz operācijas galda Kumuds Annu mierināja: “Viss būs labi, kad pamodīsies Tev būs tik lielas, krūtis, ka mierīgi starp tām varēsi paņem lielos cūkgaļas zušus un rīvēt tos uz priekšu un atpakaļ līdz tie apvemjās”. Anna pasmaidīja un pirms aizmigšānas nomurmināja: “Jā, un mani vēl visi gribēs izdrāzt kā lētu mauku!!”

Anna pamodās no caurvēja, jo logs bija atstāts vaļā. Viņa bija pārsalusi. Galva vēl pēc anestēzijas bija dulla un grūti bija kaut ko apjēgt. Nedaudz atžirgusi viņas acis iepletās. Operācijas telpa kurā viņa gulēja bija pilnīgi tukša, izņemot galdu uz kura viņa gulēja. Visa aparatūra bija izvākta. Viņa bija apsegta ar baltu palagu. Nedaudz trīcošām rokām viņa lēnām novilka palagu nost. Viņas acis iepletās un sejā uzvirmoja liels smaids. Viņai bija lielas meloņu izmēra krūtis. Lai gan labās krūts krūšgals bija galīgi šķībs un tas bija gandrīz ielīdis padusē nevis bija vērsts uz priekšu, bet Annai tas netraucēja. Viņa jau bija gatava zvanīt priekšniekam, lai pastāstītu brīnišķīgos jaunumus un lai gatavo jaunu līgumu ar lielāku algu. Uzslējusies sēdus viņa kājstarpē sajuta sāpes. Ar pirkstu galiem pataustījusi savu mincīti viņa sajuta kaut ko stiklotu. Anna sāka uztraukties un ar pirkstu galiem sāka vilkt ārā nezināmu priekšmetu no savas sekeles. Nedaudz sāpēs viebjoties viņa lēnām vilka to ārā. Būtu anestēzija izgājusi pilnīgi, viņa noteikt sāpēs kliegtu. Anna beidzot izvilka ārā un viņa bija šokā. Viņas rokā atradās izdzerta Hektora pudele. Papētījusi to, viņa tajā pamanīja papīru. Izskatījās pēc vēstules pudelē, ko cilvēki iemet jūrā un cer, ka kāds to atradīs. Ātri stresojot skrūvēja to vaļā, izvilka vēstuli un attina to. Viņa cerēja, ka tā būs instrukcija, kā pareizi apkopt krūtis pēc operācijas, bet tad sāka lasīt: “Dārgā Anna, paldies par to, ka varēju sniegt Tev šo ilgi kāroto sapni un ļoti ceru, ka tavas vēlmes piepildīsies un beidzot būsi pieprasītākais drāžamais objekts Rīgā. Kā arī paldies paldies par samaksu, jo manai lielajai ģimenei šajos grūtajos laikos tas ļoti noderēs. Bet vislielāko paldies es Tev saku par to, ka palīdzēji maniem dēliem zaudēt nevainību!” Annai sāka reibt galva, kad viņa sāka lasīt visu piecpadsmit dēla vārdus. Viņa zaudēja samaņu. Hektora pudele izkrita no rokām un izšķīda pret zemi un lēnām sāka tecēt indiešu baltā lavīna “Creampie”.

=>Nenoslaucītās dirsas problēma

=> Lienes ielas mauka

=>Citas perversības

=> emotion <=

622 14 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Sniega dēlis . . 

11 0 atbildēt

Ha, ha, labs! Anna var priecāties, tikai jāpalūkojas spogulī uz savu muguriņu, varbūt tur vēl kāds pārsteigums - neliela rēta vietā, kur vajadzētu atrasties nierei. Bet kopumā silikona krūtis esot labas, iedalās pēc aizsardzības pakāpes, lielākie implanti aptur pat prettanku šautenes lādiņu. Tagad Annai ceļš uz MeeeeToooooo!

10 0 atbildēt
ka vienmer sava elementa
9 0 atbildēt
Psc, skarbi, šoreiz pat fināla "patstava" nebija..
8 0 atbildēt

maskachkas indieshi... emotion 

8 0 atbildēt
naacaas teevocim uztaisiit pupus, lai deeli var izdraast to deeli! 🔋
7 0 atbildēt

 emotion 

7 0 atbildēt

Nezināju ka indiešiem garšo Hektors emotion 

6 0 atbildēt

Pat ne veljas delis ... emotion 

6 1 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt
Visādiem dakterīšiem uzticēties nedrīkst. Manuprāt, pirms pieteikšanās vajag pameklēt atsauksmes par pakalpojuma sniedzēju.
5 0 atbildēt

Skarbi, bet lasāmi.

5 0 atbildēt

Nu ko lai saka... nabaga Anna.  emotion 

5 0 atbildēt

 un uz Ziemassvētkiem par sniega dēli. emotion

4 0 atbildēt

 emotion  emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Nu Bļ* emotion 

3 0 atbildēt

no manīm 4x like

3 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt