local-stats-pixel fb-conv-api

Sieva gribēja zināt, vai vīrs viņu krāpj, rezultāts - fantastisks!18

1758 16

Kādu dienu meitene izdomāja, ka viņa grib zināt, kād būtu viņas mīļotā cilvēka reakcija, ja viņa viņu pamestu bez nekāda iemesla! Viņa izdomāja, ka uzrakstīs viņam vēstuli.

Vēstulē viņa rakstīja, ka viņš viņai esot apnicis, ka viņai vairs negribas dzīvot kopā ar viņu, respektīvi, viss ir cauri, Adios Amigos! Uzrakstīto vēstuli viņa nolika uz gultas abu guļamistabā, pati ,sieva, paslēpās zem gultas un gaidīja vīru atnākam mājās.

Vīrs atnākot mājās ieraudzīja guļošo vēstuli gultā un to bez liekas domāšanas izlasīja... Tad viņš paņēma pildspalvu un kaut ko uzrakstīja uz vēstules, tad nolika vēstuli atpakaļ uz gultas un devās prom no istabas velkot nost drēbes, dziedod un dejojot.

Tad viņš paņēma savu telefonu uzrakstīja kāda vai kādas numuru un zvanīja.

Viņš teica: Sveika, zaķīt es tagad pārvelku drēbes, kad būšu pārģērbies došod pie tevis. Un runājot par to muļķi, viņa laikam beidzot ir sapratusi, ka man ir cita un tinu viņu ap pirkstu, viss ir cauri! Viņa pati aizgāja, pameta mani, beidzot! Savu mūžu neko neesmu nožēlojis kā apprecot viņu... Tas bija pats stulbākais , ko esmu izdarījis, ja vien būtu tevi ātrāk saticis Saulīt! Labi, es drīz braucu pie tevis, gaidi, bučas!''

Tad viņš smaidod izgāja no istabas..

Asaras sievai plūda no acīm kā Viktorijas ūdenskritums, viņa nezināja, kur likties, ko darīt, viņa nekad dzīvē nebija jutusies tik sāpināta kā tagad, viņa bija sagrauta..

Raudot viņa izrāpoja no gultas apakšas, knapi valdot skaļos šņukstus piegāja pie noliktās vēstules uz gultas. Viņa nezināja, ko, lai dara vērt vaļā vai nevērt, bet ziņkārība un sāpes ņēma savu roku..

Viņa vēstuli lēnām locīja vaļā un lasīja.... ko viņas mīļotais bija uzrakstījis

Vēstules apakšā bija rakstīts: Ak, tu mana mīļā, mazā muļķīte, redzēju tavas kājas zem gultas, es braucu uz veikalu nopirkt maizi!''

Kurš gan bija iedomājies šādu stāsta iznākumu! Labs ir tas, kas labi beidzas!

1758 16 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Kurš ir autors šīm pasakām ? emotion

59 0 atbildēt

Bet tā arī viņa neuzzināja vai viņs viņu krāpj! 

29 0 atbildēt

Var spriedelēt dažādi, un katram savā ziņā būs arī taisnība. Cicerons reiz teicis: "Cilvēki viegli notic tam, ko viņi vēlas".

20 0 atbildēt
Patiesībā tas mazais memuārs ir īsāks. Šī ir pārveidotā versija, pie tam, nebūtu slikti, ja reālajā dzīvē tā notiktu.
20 0 atbildēt

Nu tad iepazīstamies - mani sauc Jānis, man ir 25 gadi un ne reizi neesmu nokrāpis meiteni, ar ko esmu kopā. Tikai patiesība ir tāda, ka nevis visiem vīriešiem paslīd kāja, bet gandrīz visās attiecībās ir kāds, kam tā kāja paslīd. Manā gadījumā tā bija draudzene, kurai paslidēja kāja, jo es pārāk daudz strādāju, lai par viņu parūpētos. Lieki teikt, ka ar to viss bija cauri. Tas ir pēdējais, ko var otram nodarīt. Ja drirksteles vairs nav - izšķirieties, nevis čakarējat viens otru. Tāds būs mans ieteikums.

17 0 atbildēt

Sarunājas divas draudzenes:

- Un tad es viņam saku:  Viss man pietiek! Tūlīt pat eju iesniegt šķiršanos!  Izeju no mājas, un piepeši atskan šāviens!

- Viņš nošāvās?!

- Nē, atkorķēja šampanieti!

12 0 atbildēt

dzirdēts, bet labs emotion

12 0 atbildēt

Varbūt iepazīsimies? Vismaz viens tāds būs pazīstams.

12 0 atbildēt

izskatās, ka pazīsti tikai vienu.....

10 0 atbildēt

 emotion 

9 0 atbildēt
Labs emotion
9 0 atbildēt

emotion genius 

8 0 atbildēt

Uj, šis labs  emotion 

7 0 atbildēt

 emotion  emotion 

7 0 atbildēt

Zvans un runāšana, ka viss ir cauri, bija tikai atbildes reakcija.

7 1 atbildēt

 emotion 

6 0 atbildēt
Kā parasts,sievietes pārāk daudz vēlas zināt! Mazāk zināsi,saldāk gulēsi.
5 0 atbildēt