local-stats-pixel fb-conv-api

Savai mammai nemelo!49

1660 11

Tev pat nav jābūt mātei, lai Tu spētu izbaudīt šo stāstiņu. ;)

Braiens jau gadu kā vairs nedzīvoja pie vecākiem. Pirms gada viņš bija no vecāku piepilsētas mājas pārcēlies uz uz pilsētas centru, kur īrēja nelielu dzīvokli kopā ar kādu draudzeni. Tā nu vienu vakaru Braiens bija ielūdzis māti pie sevis vakariņās.

Vakariņu laikā Braiena māte nespēja neievērot to, cik skaista patiesībā ir Braeina dzīvokļa biedrene Dženifera. Mātei jau sen bija aizdomas par to, ka tīri platoniskās attiecības starp Dženiferu un Braienu bija tikai aizsegs un šajā vakarā viņas aizdomas tikai pastiprinājās un viņa nespēja valdīt savu zinātkāri. Vakara gaitā viņa vēroja abu jauniešu komunikāciju un sāka prātot par to, vai tiešām šie abi viņai aiz muguras būtu sākuši veidot attiecības. „Es zinu, ko tu domā, bet varu tev garantēt, ka mēs ar Dženiferu esam tikai dzīvokļa biedri.”

Pēc aptuveni nedēļas Dženifera pienāca pie Braiena un ieminējās: „Kopš tavas mātes aizbraukšanas es vairs nevaru atrast savu skaisto sudraba mērces kausiņu. Tu taču nedomā, ka tava māte varētu būt to paņēmusi?”. „Es šaubos, vai viņa to ir darījusi, bet es aizrakstīšu viņai e-pastu un pajautāšu,” atbildēja Braiens.

Piesēdies pie datora, viņš uzrakstīja:

"Dārgo māt!
Es nesaku, ka Tu esi ņēmusi mūsu sudraba mērces kausiņu un es arī nesaku, ka Tu to nebūtu darījusi. Bet fakti runā paši par sevi un kausiņš ir pazudis kopš Tu pirms nedēļas pie mums ciemojies.

Ar mīlestību,
Braiens"

Pēc pāris dienām Braiens no mātes saņēma atbildes e-pastu:


"Dārgais dēls!
Es nesaku, ka Tu tiešām guli ar Dženiferu, bet es arī nenoliedzu varbūtību, ka Tu to nedari. Bet fakti runā paši par sevi. Ja Dženifera kopā mana aizbraukšanas brīža kaut reizi būtu gulējusi savā gultā, tad viņa jau būtu atradusi savu kausiņu.

Ar mīlestību,
Mamma"

Mācība: Nekad nemelo savai mātei!

1660 11 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

mammas ir gudras! emotion

219 2 atbildēt

nu iznākumu galīgi nebiju gaidijis tādu emotion tik labs :D:D:D ++

146 0 atbildēt

Man patīk tā džeka mātes atbilde , taisni kā naglai uz galvas emotion Un morāle stāstam ir tiešām laba, jo mammai tiešām nav vērts melot, jo pat ja tevi nemīl tētis, māsas, brāļi , tad māte vienmēr tevi mīlēs , lai arī kādus sūdus tu nebūtu sataisījis. emotion

100 0 atbildēt

acīmredzot tu vel dzīvo ar mammu...

33 1 atbildēt

Mammas tiešām ir gudras! emotion

16 1 atbildēt

Tas, ka kāds ir aizdirsies uz savu māti, kas kaut kādu iemeslu dēļ negribēja/nevarēja uzaudzināt savu bērnu, nenozīmē, ka visi vecāki ir stulbi un slikti.

Ja esi apģērbts, paēdis, siltumā, ar iespēju mācīties, nejūties lieks-tad jau var apgalvot, ka tev ir labākie vecāki. Pārējais ir tikai bonuss.  Un šeit stāstā ir tipisks mātes gājiens-savu taisnību uzzinās pavisam nemanot :))

10 0 atbildēt

Gan jau to, ka visiem Tevis žēl, esi dzirdējis, tpc neatkārtošos. Bet tieši tas varētu būt iemesls, kac esi tik negatīvs..

9 0 atbildēt

Mammas visu vienmēr atkož, tāda sajūta, ka mammas mākun zin visu!  Mīlu savu mammu  emotion

8 0 atbildēt

scary :oo

8 0 atbildēt

Labs!!!emotion

7 0 atbildēt

tā tas ir un par bērnu tiesībām neviens nedomā, tas ka tur ir kaut kādi palīdzības dienesti vai kā viņi tur saucās priekš bērniem-viņi tak neko nedod.Tāpat daudzus bērnus vecāki fiziski un morāli iespaido, no kā arī daudzi bērni izaug tādi kādi viņi ir un vēl sliktāk ir , ja nākotnē pret saviem bērniem viņi izturas tieši tāpat, jo paši tā ir audzināti...

7 0 atbildēt

Iznākums labs!

Lai dzīvo mammas!emotion

5 0 atbildēt

Parasti ja es mammai kautko sameloju viņa man putrā iemaisa caurejas zāles kopā ar miega zālēm. ;/

5 0 atbildēt

izkrati savas aknas un sirdi , es nekur nesteidzos emotion

4 0 atbildēt

CSI nobāl. emotion

4 0 atbildēt

Heh.. nais.. :D

4 0 atbildēt

Mātes vienmēr redz cauri un ir gudras :D

4 1 atbildēt

Mammas zina visu! emotion

3 0 atbildēt

Un tu domā, ja izaugi bērnu namā, tev te visi dirsā pūtīs? Nekā. ir sliktāki gadījumi, bērnunamā arī apkopj bērnus, tāpēc esi tik laipns un beidz saukt mammas par stulbām-tā tu aizvaino mūsu mammas. Neviens nav vainīgs pie tā, ka tev ir "slikti".

3 0 atbildēt

Skaisti !

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »